Rahova sau apropiere..... (26)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Cristina, la ora 19 eram deja in fata blocului, iar cand ma sunat Monica(cred ca era cu tine), deja ii facusem baie Alexei si o pregateam de culcare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

eu n-am mai ajuns pana in parc, am iesit f tarziu(adica pe la 8 fara 20) si am fugit repede la magazin sa schimb un dres pe care-l cumparase mama ruxandrei si-i era mic, am dat diferentza si i-am luat o pereche de pantalonasi pe care nu a mai vrut sa si-i dea jos...asa ca a ramas imbracata cu eisi cand am ajuns acasa i-am bagat direct la spalat...ne-am intors repede sa o mai prindem pe Ale afara ca ma innebunise ruxi sa o vada pe ale...
incepuse si vantul si de-aia nu m-am mai grabit sa ajung in parc...poate maine..
va pup noapte buna tuturor

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Neata!
Monica, poti veni azi in jurul orei 12 la locul de joaca de pe Barca apoi sa venim impreuna la mine???

Cristina, ma-m tot tinut sa te intreb de unde ia-i cumparat lui Ale adidasii Nike ???, oare or avea si nr. mici?, adica 20 - 21 ???, ca tare mult mi-au placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Aissa, multumesc, acum stiu despre ce loc de joaca e vorba. Dar n-am inteles cand e intalneala. As veni, dar nu stiu daca pana atunci achizitionez caruciorul minune.

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

'Neata, fetele!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

dory,nu am ajuns azi in parculetz...dar maine sper sa ajung ca acum a primit si seria a doua de rezultate de sange care arata ca totul este ok cu alex(adica nici un fel de infectie in organism) deci ramane doar alergia care nu are cum sa o "dea" la nimeni
azi am fost si in orash cu amandoi dupa mine...cam nasol dar aveam treaba...
acum pe seara am iesit in parc dar ne-am oprit pe colt la sebastian cand au vazut astia mici leaganele nu i-am mai luat de-acolosi era un praf si niste gaze...da' asta este...daca ei asa au vrut...
cristina, andreap, andre-ea v-am tot asteptat sa apareti cand veniti din parcul mare de la sebastian...dar se pare ca ati luat-o pe alt drum.
va pup pe toate, noapte buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

da, am luat-o pe scurtatura, eu cu oana, andre_ea are alt traseu de regula.

Poze

Mergi la inceput

Monica, daca poti sa vii la locul de joaca este ok, noi in jurul orei 11.30 - 12 ajungem acolo, daca nu, ramane sa ne vedem de luni incolo pt. ca noi cred ca maine dimineata plecam din Buc.

Mergi la inceput

buna fetelor,
am o lene in mine sau mai bine zis m-a ajuns oboseala, abia acum m-am dat jos din pat si inca beau cafelutzada' azi chiar nu mai fac nimik(asa zic acumd ar cine stie ce ma apuca mai tarziu cand imi revin)
dory ne vedem in parculetz...
va pup pe toate, o zi buna

monica

Mergi la inceput

Ok Monica

Mergi la inceput