Rahova sau apropiere..... (26)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

a,nu asta e crima!!!
Dory....las-o mai moale cu dulcele....ca vine vara si se vad suncutele!!!

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Violeta, daca nu vrei dulce, poti sa bagi un aperitiv, din primul link, poate nu ingrasa asa tare ca prajiturile

Mergi la inceput

, dormiti, nu?Ce bine de unii , eu sunt treaza de la 5.15 si satula de treaba,acum ma duc sa-mi termin si ultima gura de .
Monica, nu vii in "parc"?, noi cred ca in jurul orei 12 vom fi acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Fetelor, ma omorati cu toate bunatatile acelea!
O sa incerc sa fac prajitura cu cocos in wk, ca e plecata socrela din Bucuresti si ne facem de cap. Nu de alta dar eu sunt antitalent la prajituri, iar ea e talentata rau in privinta asta! Are agende cu retete! Pacat ca majoritatea deserturilor le face la ocazii festive. Sau are grija de silueta mea! Aseara am incercat sa fac cu Dani niste omuleti de turta dulce si au iesit niste omuleti de caramida, daca tinem cont de cat de "crocanti" au iesit. Pot sparge lejer un parbriz! Dar a fost doar o joaca de-a gatitul, sa-i fac pe plac copilului, sa-l consolez ca nu-i ies "carligele" la scris
Monica, ne vedem luni? Alex e la parter sau la etaj? Oricum, te astept pe bancuta din curte. Ma recunosti repede, sunt tunsa scurt, geaca piele neagra, blugi... si o esarfa maro cu model leopard la gat. Daca mai iesiti in wk asta, poate reusesc sa venim si noi, ca wk viitor fac pomana de 6 sapt. pt. mama. Ce trece timpul...
, sa aveti o zi buna si spor la treburi.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
ce matinale sunteti si ce vrednicutze
eu toata noaptea nu am dormit fiindca alex a tusit iarasi(si cel mai rau este ca nu stiu daca i-a revenit sinuzita sau tuseste ca noi toti din cauza unei raceli banale)nu mai vreau sa-i fac iarasi radiografie ca ar fi deja a 3-a in 6 luniasa ca ne tratam cu siropele si speram sa ne treaca.
azi a insistat ca el vrea sa mearga la gradid esi eu nu prea vroiam sa-l las ca tusea...dar n-am avut ce sa-i mai zic...l-am alsat si gata...
d-ra ruxi s-a trezit si ea de dimineatza, pe la 8,20 si-si face de lucru pe-aici.
eu aveam lucruri marete in cap, ba sa plec cu ruxi prin liceul unde am predat, ba sa fac o prajituricadar sunt cam lenesa si fara chef azi
va pup pe toate, sa aveti o zi buna

ps dory nu cred ca ajung in "parc" ca la ora aia abia-l recuperez pe alex de la gradi

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

tocmai ce-am aflat de la o mamica(paxela) ca viovio are piciorul in ghips, of Doamne, sanatate multa vio si recuperare rapida
miria, tu poti ajunge sambata in Carol? la intalnirea mamicilor de nov-dec 2004? fetelor si voi care vreti sa ne vedem pe-acolo mi-ar face mare placere sa ne vedem mai multe...
deci intalnirea este sambata la 10,30 in Carol...daca mai apare ceva va spun detalii, ok?

monica

Mergi la inceput

Noi nu putem veni la intalnire, am eu ceva treaba si nu am cum, data viitoare.

Mergi la inceput

ok dory...andreap pleaca si ea din buc, vio are ghipsul...haideti fetelor la intalnire daca e frumos afara...
noi ne pregatim sa facem nani de pranz...

monica

Mergi la inceput

Si Alexa tocmai sa culcat, eu mi-am luat ceva de mancare aici si pana termin de mancat mai butonez putin .
Fetelor, voi ce le mai dati la puiuti de mancare???
Aaa, si apropo de intalniri, daca stabiliti ceva pt. we. viitor, eu iar nu voi putea sa vin caci iar vom fi plecati din Buc., eu si sotul, Alexa va ramane ca deobicei cu mama acasa .

Mergi la inceput