"Ei" pot fi alaturi de noi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Mie nu-mi conduc viata, visele. Ce am simtit n-a fost vis.Eram treaza,faceam prajituri.E drept ca ma gandeam "cu foc" la Raluca,dar eram perfect constienta.Aceea adier calduta am simtit-o, nu mi-am imaginat!

andreea81,

http://community.webshots.com/user/tincadiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa2007 spune:

Am dat un raspunsin general.La tine e cu totul altceva

Ideea e ca nu trebuie primit nimic din ceea ce nu cerem prin rugaciune

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by crissa2007

Am dat un raspunsin general.La tine e cu totul altceva
Ideea e ca nu trebuie primit nimic din ceea ce nu cerem prin rugaciune

Dupa ce am pierdut-o pe Ralu,am spus ca eu alt copil nu mai vreau, pt ca, se pare, nu-s buna si nu merit.Medicul din Timisoara nu m-a lasat sa gandesc asa(si pt asta i multumesc mereu -datorita lui, Diana exista).Am facut analize ( aveam IgG-toxoplasmoza 206,iar la doua luni a crescut la 1265,iar medicul mi-a dat tratament mai ales ca IgM-ul era incert),am facut tratament si L-am rugat pe Dumnezeu sa fie bine.In luna, in care Ralu ar fi implinit un anisor un test de sarcina a iesit pozitiv.Eram fericita, dar si speriata.Pana la urma a fost bine,iar Diana ne umple viata si rana din suflet nu mai doare ca la inceput.
Raluca va fi mereu in sufletul nostru!Ea este ingerul nostru pazitor!
Cand Diana s-a nascut semana perfect cu Ralu.Nici daca ar fi fost gemene n-ar fi semanat asa de bine.Cand am fost la Timisoara cu ea(avea bronsiolita), toata lumea a ramas ca la spectacol, iar o d-na asistenta mi-a spus:"Doamne, s-a mai nascut o data!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa2007 spune:

ochi-verzi am plins cind am citit si m-am rugat pentru voi,petru ca ai reusit sa-mi transmiti SPERANTA si LINISTE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by crissa2007

ochi-verzi am plins cind am citit si m-am rugat pentru voi,petru ca ai reusit sa-mi transmiti SPERANTA si LINISTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Sa-ti traiasca ingerasul Diana, Ochi Verzi...Doamne, ce-o fi fost in sufletul tau cand ti-ai vazut a 2 printesa ?!
Nu am spus ca eu cred in vise sau ca ma conduc dupa ele, dar uneori acestea ne pregatesc un pic pentru ceea ce urmeaza...

~Este mai importanta; pacea decāt dreptatea...(Parintele Arsenie Boca)

~Tragedia vietii nu este ca se termina atāt de repede, ci ca am asteptat asa de mult sa o īncepem.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreea81

Sa-ti traiasca ingerasul Diana, Ochi Verzi...Doamne, ce-o fi fost in sufletul tau cand ti-ai vazut a 2 printesa ?!
Nu am spus ca eu cred in vise sau ca ma conduc dupa ele, dar uneori acestea ne pregatesc un pic pentru ceea ce urmeaza...

~Tragedia vietii nu este ca se termina atāt de repede, ci ca am asteptat asa de mult sa o īncepem.

Multumesc mult!
In primul rand, m-am bucurat enorm, nu-mi venea a crede ca am o fetita sanatoasa si destul de mare.Aveam si o oarecare tristete in suflet.Am inceput sa plang cand matusa mea(asistent sef la neonatologie) mi-a pus-o pe piept, ma gandeam la Ralu...A fost ceva... nu stiu sa-ti spun in cuvinte.Parca eram pe alta planeta.Eram fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

O sa ma rog pentru sanatatatea ta si a fetitei tale, si de asemenea pentru sufletelul din lumea de dincolo! Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

in noaptea de sambata spre duminica l'am visat pe bunicul meu, Dumnezeu sa il ierte, a plecat dintre noi acum 13 ani, aveam 12 ani pe atunci si tare rau mi'a parut, el si bunica m'au crescut, mamaia si tataia, ei ma duceam in parc, cu ei stateam pana venea mama la 4 sa ma ia acasa.
In 13 ani de zile nu l'am visat niciodata,desi deseori ma gandesc la el, dar niciodata nu l'am visat.
In vis eram la o peterecre, stateam amandoi la o amsa de lemn, el canta un cantecel aproapte soptit asa cum facea si in viata de zi cu zi, stiam ca nu e printre noi, am vorbit cu el dar nu mai tin minte ce si l'am rugat sa cante mai tare sa il inregistrez sa il auda si mama.
Duminica,ieri, pe 15 m'am dus pe la ai mei in vizita si i'am zis mamei visul ... s'a albit la fata, pe 15 aprilie,in urma cu 13 ani murise bunicul meu.
eu uitasem data, mama o stia , a fost la cimitir cu cele cuvincioase (ca azi de Pastele blajinilor nu are cums a ajunga)insa nu mi'a zis inainte ca pe 15 ,fix in aceeasi data murise tataia.
Asa ca ,d a eu cred cu atrie ca sunt printre noi si ne vegheaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManyHope spune:

Cu tot respectul pentru voi, pentru durerile si bucuriile si nadejdile voastre, pentru credintele fiecareia, vreau sa va atrag atentia asupra unui aspect...e vorba despre ceva ce s-ar potrivi bine de spus si la alte subiecte, la alte postari/afirmatii-sustineri...dar pun aici ce am de pus, pentru cine o avea a vrea sa inteleaga ceva!
Iata :

- Am avut o rudenie despre care mi s-a povestit c-a avut un vis mai in tinerete si retin ca visul ii era cam asa: urca ea pe o lunga scara, iar acolo undeva sus se afla Dumnezeu (?!) si i-ar fi spus ceva de genul "tu nu poti sa te sui acuma aici Sus, du-te acum inapoi si sa te sui mai tarziu!" (nu-mi mai amintesc cuvintele care mi s-au povestit, dar precis asta era sensul)

- Femeia respectiva, a fost desigur impresionata de visul ei, l-a retinut, l-a povestit, l-a crezut si avea ea probabil asa o incredere ca ea o sa ajunga acolo, asa cum i se spusese-n visul acela extraordinar;(nu mai imi dau seama, poate chiar se nascuse vreo legenda locala-familiara in legatura cu destinul ei vesnic...altfel nu-mi explic de ce mi s-a povestit pana si mie respectivul vis al ei...in fine, nu asta conteaza.)

- Totusi...aaaaaaa...cum sa va zic asa... femeia aia in viata ei n-a prea avut asa nume bun, adica n-a fost cine stie ce bine vazuta si apreciata, iubita (de familie cel putin, de restul lumii n-am ideie)...adica de vreme ce de pilda o ruda de-a ei pana azi o numeste tot cu "numele" de "Holera", iar un altul o numea "otrava aia batrana"... si altele si altele... ca de alta pilda s-a certat in tinerete cu o sora a ei pe un covor, care sa-l ia, si nu a mai vorbit cu propria ei sora si n-a mai vrut sa se impace, oricat cealalta a incercat, pana la plecarea de pe lumea asta, zeci si zeci de ani a tinut "supararea"... probabil n-a fost chiar un om asa de bun pe lumea asta femeia respectiva ...
(nu mai vorbesc dinspre partea mea, ca poate as spune ceva cu partinire!)...

- Ei bine, considerandu-i sau admitandu-i visul ca si un semn veritabil si cantarindu-i viata femeii, faptele, inima, cu toate ca desigur, ca fiecare, si ea se stia cum e si cata rautate o fi avut isi dadea seama, totusi o fi crezut in visul ei ca ii spune/ii certifica ca la Dumnezeu ii e locul, ca Acolo o sa ajunga "candva", la timpul cuvenit !

DE CE ?
Voi de ce ziceti ca poate omul crede ceva complet pe dos decat este?... si inca sa creada cu convingere, nu asaaaa... ca sub vreun semnuletz de indoiala...

Va spun eu de ce:
Omul crede ce-i convine !
De aia ! Omul isi alege ce sa creada si alege ce i se pare mai avantajos!
Rezultatul? pai rezultatul este ca uneori... UNEORI se pacaleste omul singur. GRAV !!

...spun astea pentru ca, in cazul asta concret, real ce vi l-am prezentat foarte sumar, visul femeii, "semnul" insemna din cate inteleg eu azi, ca ea era respinsa, era trimisa inapoi, era trimisa sa coboare scara, era in coborare, mergea inspre in jos, inspre rau...era destul de lamurit semnul ca-i spunea ca nu era buna si ca nu e locul ei Sus si ca e data indarat si trebuia sa inteleaga si sa se indrepte...insa ea a ales din semnul ala ce i-a placut ei sa creada, si-a ales cum i-a placut ei sa se creada...o mare valoare adica, un fel de "cine mai e ca mine!"... da va spun ca s-a crezut degeaba !! = poate or fi fost zile cat i-o fi fost de alinare pentru sufletul ei (probabil vanat), acea speranta, cum ca locul ei candva va fi Acolo unde se suia in vis... da zilele trec si din inselare sau din auto-inselare nu va ramane nimic, iar la judecata omul merge cu faptele si cu viata sa...sa-si ia cuvenita-i rasplatire !

Atata am avut de spus si o repet : luati seama ce va alegeti sa credeti si cum va alegeti sa credeti, ca nu totdeauna ce-ti convine cel mai tare sa crezi, este Adevar adevarat si este cu adevarat inspre binele tau pentru totdeauna !

Mergi la inceput