"Ei" pot fi alaturi de noi

"Ei" pot fi alaturi de noi | Autor: onitza

Link direct la acest mesaj

M-am gandit sa va povestesc un vis de-al meu de acum un an: imi aparuse pe un fotoliu in fata mea, socrul meu , pe care de fapt, nu l-am cunoscut niciodata, dar despre care auzisem ca a avut un suflet mare, un om calm, cald; buuuuuuun, imi vorbea frumos si ma ruga sa am grija de Mihai (sotul meu) si sa il fac fericit. Si ce mi s-a parut foarteeee interesant a fost faptul ca m-a anunat un lucru nestiut de mine pana atunci si in care cred acum cu tarie; mi-a spus asa: "VOI FI ALATURI DE VOI MAINE (ERA ZIUA SFANTA A PASTELUI A DOUA ZI), SI LA FIECARE SARBATOARE MARE!" De atunci eu cred ca el este alaturi de noi si ma bucur enorm!!!

Oare li se permite "sufletelor" persoanelor dragi noua, familiei, sa fie alaturi de noi in preajma marilor sarbatori din an???? eu cred ca da, nu a fost doar visul, am simtit ca familia este completa de Paste, mai ales anul trecut, si ma bucur enorm.

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

FEBRUARIE

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

Noua asa ne place sa credem. Asta ar insemna ca "dupa" mai e ceva. Cat de adevar o fi...vom afla si noi la un moment dat.
De multe ori ma gandesc ca ideea asta, ca moartea nu e sfirsitul definitiv, e inventata tocmai, pentru a face mai suportabila pierderea unei fiinte dragi.

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MONIBONI am avut tendinta sa spun ca depinde de felul in care ai fost educat religios, depinde cine, ce ti-a povesit despre "viata de dupa", insa nu e numai asta, ci si despre cum simte sufletul tau, eu simt ca EXISTA viata de dincolo, si aceea este de fapt VIATA ADEVARATA, VESNICA, aceasta pamanteana ne-a fost data pentru a demonstra ca meritam sa ajungem in Rai , este ca o intreaga "proba" pe care trebuie sa o trecem ca sa anungem unde meritam, iar daca nu am respectat cuvantul lui Dumnezeu in aceasta viata, atunci ajungem in Iad. Eu asa cred.

www.itmadesimple.ro

FEBRUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

onitza draga,eu sunt convinsa ca-i asa!
Am mai cautat una alta pe forum si uite ca dau de tine!

Primul Craciun dupa moartea Ralucai a fost si urat, dar si cu o parte frumoasa.
Plangeam, faceam crema la o prajitura(cand s-a nascut Ralu eu imi faceam planuri cu vom face bradul, vom pune cadouri si cel mai important vom fi 3- Craciunul este sarbatoarea mea preferata)si ma gandeam la ea.Atunci am simtit un curent de aer caldut si nu era nici un geam deschis sa fie curent.Mi s-a facut pielea de gaina, dar am zis:RALU ITI MULTUMESC CA ESTI ALATURI DE NOI! DOAMNE AI GRIJA DE NOI!

TOT TIMPUL LA SARBATORI SAU CAND SE INTAMPLA CEVA DEOSEBIT O SIMPT APROAPE, O SIMPT IN BRATELE MELE!gata ajunge

Socrul tau e langa voi!

http://community.webshots.com/user/tincadiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grenouille spune:

Tatal meu a murit acum aproape 10 ani, dar il visez des. in general, inainte de evenimentele importante din viata mea (chiar daca sunt unele neprevazute, de care nimeni nu a stiut sa imi zica).
Acum 4 ani, verisoara mea a avut un vis foarte ciudat- se facea ca vorbeste cu tatal meu, si el ii zicea "eh, f. o sa ajunga departe. o sa vezi. sunt multe drumuri in fata ei, si o sa urce sus, sus de tot... acum o asteapta un drum mare".
O saptamana mai tarziu, am plecat de la firma unde eram si am prins un contract in franta. Cand am povestit familiei (a fost ceva total neasteptat, toti mi-au zis ca sunt nebuna ca plec asa in necunoscut)vara-mea s-a albit la fata si aproape a lesinat. dupa aia a povestit ce a visat.
nu stiu ce sa zic, eu prefer sa cred ca ei sunt cu noi. imi e tare dor de tatal meu, cred ca numai gandul asta -ca el e alaturi de mine - imi mai alina durerea, care a ramas aceeasi de 10 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MIHAELA tare mult m-am bucurat sa dau de mesajul tau aici, multumesc ca mi-ai raspuns! faptul ca Raluca te vegheaza este cel bun lucru pe care ti-l puteai dori!!! e mare lucru ca lasa sa se vada asta, si ca simti acea caldura a sufletelului ei! fie ca Pacea din sufletul ei sa te cuprinda in preajma Sarbatorilor de Paste!!
FORTELADY tatal tau e mandru de tine, cred ca asta a vrut sa aflii! si el te iubeste si de vegheaza, vad ca iti arata asta, si prin vise, atat tie cat si familiei, te cred ca iti este dor de el; esti prima persoana de la care aud ca in 10 ani de zile nu a scauzt in intensitate durerea cu nimik...si eu cred la fel ca atunci cand o sa imi pierd unul dintre parinti, voi suferi la fel, saunt foarte atasata de ei.

www.itmadesimple.ro

FEBRUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Taticul meu a "plecat" in urma cu 5 ani jumate.L-am visat si l-am simtit aproape in toate etapele vietii mele in urmatorii 4 ani.De un an nu a mai "venit" (asa le spuneam eu viselor cu mesaj-intotdeauna STIAM cind este simplu vis de noapte si cind era o INTILNIRE cu tata).
Oare m-a uitat? Ii simt lipsa in fiecare zi si ma rog pentru sufletul lui, dar el se pare ca m-a uitat...

poze cu Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Nu te-a uitat!!!
Si eu am avut perioade cand doream sa-mi visez fetita(parca o simteam in bratele mele) si nu o mai visam, dar o simt langa.Inainte mergeam zilnic la cimitir, dar acuma(au trecut aproape 4 ani de cand ni mai e)merg mai rar. Ma simt fericita daca ma uit la poze si mai ales daca vorbesc despre ea.Cand merg la cimitir simt ca nu mai e acolo, in pamant.

http://community.webshots.com/user/tincadiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Ochi verzi, o imbratisare si

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Eu cred cu tarie in existenta sufletelor de dincolo...Te sarut, Ochi verzi si multa putere...exact ce spuneai k ai patit tu cu fata ta, am patit-o si eu cu unchiul meu care practic m-a crescut...eram in bucatarie cu mama mea si sotia lui,si vorbeam despre el..si ne parea rau k nu putem sa-l visam..si in momentul acela, am simtit TOATE TREI o adiere de vant calda, care a facut ca florile din vaza sa tremure...nu era nici un geam deschis, deci nu era curent, si de flori noi nu ne atinsesem...si in fiecare an cand mergem la cimitir de Inviere, eu il SIMT....ca o adiere de vant cu un anumit miros...si sunt sigura k nu ma insel...si inca o chestie ciudata, eu l-am visat CHIAR atunci cand si-a dat duhul...am visat k stateam amandoi pe malul unui parau, si deodata el ridicat, si a traversat raul insotit de un catelus, si cand am vrut sa ma du si eu dupa ei, unchiul meu mi-a spus k eu o sa vin ACOLO, dar mai trz..era a 2 a zi dupa aniversarea mea, si dormisem mai mult pt k sarbatorisem...si cand am vb cu mama mea, si am aflat k a murit, eu am inceput sa-i spun de vis, parandu-mi rau k am dormit si nu am fost langa el, si asa am aflat ora la care a murit 12.20 (asa scria in fisa de deces), cam atunci cand l-am visat pe dragul meu unchi. Asa k eu cred ca sufletele se duc dincolo si sunt cu noi!

~Este mai importanta; pacea decât dreptatea...(Parintele Arsenie Boca)

~Tragedia vietii nu este ca se termina atât de repede, ci ca am asteptat asa de mult sa o începem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa2007 spune:

visele sunt inselatoare pentru ca nu avem noi capacitatea de a sti de unde vin .Am avut multe vise cu mesaj,si fara sa ne dam seama ajung sa ne conduca viata, sa ne influenteze,chiar de-i greu de crezut.Mai bine nu primesti nimic,chiar daca visul ar veni de la Dumnuzeu.

Mergi la inceput