ajutati-ma va rog!
Raspunsuri - Pagina 2
mamicapaulei spune:
ina multumesc imi vine sade la 11 plang ca proasta , si i-am dta ceai fetitei ca nu o pot alapta sa nu-i fac rau
nu stiu ce sa fac. nu mai am cuvinte de cand am aflat, l-am provocat la o discutie pt ca am simtit ca ceva nu e in regula de vineri am slabit 8 kg, si ma intreb ce va urma
Elise spune:
lamureste-l cit poti de bine ca NU EXISTA varianta voi doi si un copil.
Exista doar doua posibilitati: voi doi si doi copii, sau tu si doi copii. Fara el.
Sa aleaga.
Elise & BBLisa
mama lia spune:
si ce daca e asa mare avocat?? copilul nu iti poate fi luat cu una cu doua.
ce-i drept, oamenii sunt in stare de multe mirlanii....
incearca sa discuti cit se poate de calm cu el si sa alegeti una din cele doua variante date de Elise....cu toate ca tare cred ca viabila e numai cea de a doua, tu cu copiii tai....poate ar trebui sa iti aduci baiatul linga tine cit mai repede posibil, sa ii arati ca asta esti tu, mama de doi copii!!!
Alex2 spune:
quote:
Originally posted by mamicapaulei
multumesc alex, ai dreptate
imi este teama totusi este unul din 10 avocati mari ai tarii si nu ma pot lupta cu el in justitie pt bb, as pierde din start acest razboi, macar pot sa-mi castig dreptul la vizita, ma rog in casa nu suntem in razboi el chiar doreste sa ma pastreze cica!
mary
Justitia nu e facuta din topul avocatilor. Justitia romana nu incredinteaza copilul tatalui decat in putine cazuri, cum ar fi incapacitatea mamei de a se ocupa de el, pe motiv de boala psihica, incapacitataea de a-l intretine sau abandonul din partea mamei. Intotdeuna se incearca incredintarea copilului mamei, un avocat iti va explica asta. De ce sunt multi barbati care se lupta in fel si chip sa-si tina copiii langa ei si nu reusesc, chiar platind pe cei mai buni avocati? Ideea ar fi totusi sa nu se ajunga acolo. Ai deja un copil care creste fara tatal lui, ar fi de preferat sa nu fie si al doilea. Daca dansul ar intelege sentimentul patern cu adevarat nu ar pune conditiile astea. La aceasta latura a lui trebuie sa apelezi cu calm si intelepciune. Daca el isi iubeste fetita trebuie sa inteleaga ca si tu il iubesti pe baietel, ca tot al tau este. Si din respect ptr tine ca femeie si ca iubita a lui, ar trebui sa accepte asta. Genul asta de gelozii este spcifica varstei de 3-4 ani, cred ca el a depasit demult aceasta varsta.
Alexandru, tati de copil perfect
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
galuscuta spune:
Draga mea , sa-i spui clar in fata daca nu-ti vrea amandoi copii atunci inseamna ca renunta la tine .Eu as da orice pe lume ca sa am un copil (incercam de 4 ani) dar nu l-as lasa pentru nici un om de pe lumea asta.
galuscuta
zetapompilia spune:
Nu dispera. Nici nu iti poate lua copiii minori. Parerea mea este ca daca acum ,cind ai adus pa lume un copil al lui , pe celalalt, nu-l accepta, mai tirziu nici atit nu- l va accepta . Renunta acum pina nu e prea tirziu. Tu ca mama nu-l poti abandona pe nici unul, nici nu ai dreptul sa renunti la nici unul . Daca nu accepta aceasta situatie- ca amindoi sunt copiii tai- Spune-i la revedere.
Mult succes ! Fii tare! nu esti singura!
MissParker spune:
quote:
Originally posted by Elise
lamureste-l cit poti de bine ca NU EXISTA varianta voi doi si un copil.
Exista doar doua posibilitati: voi doi si doi copii, sau tu si doi copii. Fara el.
Sa aleaga.
Elise & BBLisa
Si eu as zice la fel, dar ma tem ca Mary este acum intr-o criza sufleteasca foarte puternica si nu crede ca are taria sa puna astfel de conditii definitive.
Mary, mai intai linisteste-te, calmeaza-te, incearca sa nu mai vezi lucrurile atat de dramatic si de alb-negru. Reactiile impulsive nu-ti vor face bine. Trebuie sa fii cu capul pe umeri, sa iei in calcul in mod rational optiunile pe care le ai acum si sa faci alegerea buna in primul rand pentru tine si copiii tai, nu pentru relatia ta cu partenerul tau.
Ce nu inteleg eu este de unde vine dintr-odata ura asta a lui (deocamdata doar pe plan verbal) fata de baietelul tau, care sta in Bacau la mama ta, deci nu-l deranjeaza deloc pe el. Nu cumva a fost o iesire nervoasa in care el a vrut sa te raneasca pe tine si de aceea a facut asemenea afirmatii extreme?
Sotul a avut contact regulat cu baiatul tau (in afara de platit cresa) pentru a se stabili cat de cat o legatura emotionala intre ei?
Ai spus ca ai nascut la 19 ani in ciuda faptului ca nu ai fost casatorita cu respectivul, care-ti cerea si sa faci avort. Asta pentru mine denota ca ai fost ferma si hotarata sa faci ceea ce-ti doreai tu si nu te-ai lasat influentata de criterii de genul "vai, ce va zice lumea?" etc. Deci ai dovedit ca poti fi puternica si poti merge pe drumul tau. Puterea asta trebuie sa ti-o regasesti acum, pentru ca iti garantez ca daca te simte hotarata sa nu cedezi nici un milimetru, el va avea o alta atitudine fata de tine decat daca te-ar simti ca esti carpa si tremuri de teama sa nu cumva sa te paraseasca el.
Dupa ce te mai calmezi si incepi sa vezi lucrurile mai rational, nu mai sta la discutii si "negocieri" cu el, ca nu e nimic de negociat: ori va vrea pe toti trei, ori va ramane singur.
Poti sa fii tare, pentru tine si pentru copiii tai! Curaj si speranta!
Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre
Pentru a-ti cuceri libertatea nu trebuie sa ajungi in America, e suficient sa pleci din Spania.
AYLLA spune:
Nu te mai chinui singura si indeparteaza gandurile sinucigase.Copiii tai au mare nevoie de tine,ptr ei trebuie sa te reculegi si sa rezisti.Desi nu sunt inca mama ,imi vine greu sa cred ca poti alege
intre cei doi copilasi ai tai.Daca discutiile cu el nu duc la niciun rezultat atunci ma tem ca trebuie sa renunti la el.Fetita iti va fi incredintata chiar daca el e "avocatul diavolului",imi pare rau sa-ti spun dar daca i-a trecut prin cap sa te desparta de copilul tau cred ca nu se va schimba.E foarte grea situatia ta dar stiu ca vei reusi.
Uita-te in ochisorii copiilor tai si vei gasi forta sa mergi mai departe.Iti doresc numai bine tie si puilor tai!
POZE
VINE BB???
flaviutza spune:
quote:
Originally posted by mamicapaulei
cristina, m-a dezamagit eneorm de mult
am vrut mereu o familie si am fost tampita sa cred ce se poate
mary
Cred ca de fapt te-ai amagit singura, de la bun inceput.probabil ca ai considerat ca il vei schimba, ca in final va accepta sa creasca si copilul tau. si acum, cand are si copilul lui, lucrurile devin evidente. te vrea doar pe tine. asa a fost de la inceput,insa deabia acum,cand simti nevoia sa iti aduci copilul langa tine, realizezi cu adevarat
una e ca ii platea cresa ,alta era sa-ti fi spus "adu-ti draga copilul, suntem o familie". din cate inteleg, amana si casatoria,desi are un copil cu tine.iar asta sincer imi da de gandit.
copilul are nevoie de parinti in primul rand. bunicii au si ei un rol,insa nu sunt parinti. iar tu ai incurcat pe toata lumea. pe mama ta care il considera pe fiul tau copilul ei (acum il vrei inapoi,banuiesc), pe tine ca suferi dupa baietel si in special pe copil.
cred ca altfel ar fi stat lucrurile daca ai fi pus piciorul in prag de la inceput. Draga, eu am un copil,ne vrei ori nu ne vrei. si lamureai situatia.
Alexia 02.05.2004(filmulete)
Blog