Aradence minunate! (66)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ce ati mai bufnitat azinoapte!
Sa va zic despre noi vesti nu prea bune. I-am facut la Ioana examen de urina si nu a iesit bine analiza. A iesit asa: cca 25 leucocite/microlitru, frecvente cristale de oxalat de calciu, flora microbiana, frecvente saruri amorfer. Nu a avut nici un simptom , poate are usoare edeme la ochisori , dar nu mi-am facut probleme , am zis ca il mosteneste pe Cipri. Sa va zic si de ce i-am facut. Fetita unei prientene, in urma unui consult de rutina, a facut analize si a iesit ca are e-coli. A facut 10 zile antibiotic intramuscular, dupa care a fost la un echo si dr. a zis ca are canalele urinare inflamate. A facut o noua urocultura si i-a iesit ca are stafilococ alb. Acum saracuta e din nou cu injectii, de data asta pe vena,e cu branula saracuta. Mama ei a avut infectie urinara si nisip la rinichi in sarcina, iar infectia se poate transmite prin placenta. Deoarece am avut si eu infectie urinara in sarcina, m-am gandit sa ii fac analiza asta. Acum nu mai pot sa-i fac urocultura pana marti,ca dureaza 3 zile. pediatra mi-a zis sa-i dau 10 zile antibotic,dupa care sa repet examenu de urina, dar parca nu i-as da pana nu stiu exact ce are.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

off...Gabi. Imi pare rau de Ioana...si de tine. Si eu am avut infectie urinara in sarcina. Poate ar trebui sa mergem si noi la analize? Sa fie Ioana bine! Pupici

poze

Ada, mami de Iulia(10 iulie 2003) si Vlad(6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Miha, eu n-am putut sa-ti vad pozele, nu le incarca nu stiu de ce ...
Gabitzica, pe Ioana sa fie totul bine!

Uitati aici ce a primit Mara de la bunica

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Maria, e super dragutz! O sa-i placa Marei.

poze

Ada, mami de Iulia(10 iulie2003) si Vlad(6mai2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Abia de trei sfert de ora am ajuns acasa. Sunt franta. De citit am citit tot dar nu ma mai simt in stare sa scriu nimic.

A, numai lui Gabi ii spun ca nu m-am suparat, ba din contra asa i-am si prezentat situatia sotului. Ca d-aia arat asa ca ma tund pe bonuri

Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare. N-a mers forumul, apoi mi-a picat netul...

Ada facem galerie, spor la dieta si la cat mai putine kg!

Gabi, pana nu vine rezultatul la urocultura nu poti spune cu certitudine ca e infectie urinara. Eu nu m-as arunca la antibiotic inca...

Puta in jos i-o puneam la Vladut. Asta la inceput cand nu vroiam sa-si ude buricutul si nici sa-i iasa pipi pe sus. Apoi i-am lasat-o cum o vrut dansa...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Gabi, tot la voi ma gandesc .

Ada, eu o las cum vrea dansa, cum a zis si Diana. Oricum am observat ca in scutec nu prea are cum sa stea fixa, asa ca probabil degeaba i-as ridica-o.
Ai gasit rochie?

Ildi, pe unde umblii???

Alina, sa-i spui la Calin ca daca am mirosit a ceapa sa ma scuze, dar, eu care nu prea mananc ceapa, am dat gata o bucata de ceapa verde ca tare mi-a fost pofta si mai stiu cum s-a simtit, daca s-a simtit ... asa ca .

Noi azi am primit vizita micutelor Maia si Mara si tare fain a fost. Apoi am plecat la plimbare toate + fina mea asa ca am ocupat toata strada, dar a fost placut.

Acum sunt rupta, nu stiu ce are Bogdi, dar tare marait e prin somn dimineata si ba il iau in brate (si mai adorm asa sprijinita de perete), ba il tot intorc, acopar, etc. asa ca nu am prea dormit noptile astea si cred ca m-a ajuns oboseala.

Ma rugam acuma seara sa nu mearga forumul ca sa nu mai bantui pe aici, dar vad ca degeaba . Da incerc sa ma pregatesc de somnic si sper sa si reusesc sa dorm mai repede azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Nici la mine nu a mers netul Diana!
Si eu vreau sa ma apuc de gimnastica. O sa ma gandesc la voi cele ambitioase , care tineti cura, cand ma apuca lenea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Somnic usor Flavia!
Maia mea doarme deja asa ca mi-am propus sa fac putin sport ca am mancat o gramada de dulciuri astazi !
Bogdanelul sa fie linistit si sa o lase pe mami sa se odihneasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

UUps, ca merge forumul... Si ati scris o gramada. Merg sa citesc...
Pupici,
Cristina si gemenele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput