Aradence minunate! (66)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Aha...las' ca am priceput. Merci

poze

Ada, mami de Iulia(10 iulie2003) si Vlad(6mai2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Mey, nu v-ati culcat inca??

Deci, acum sigur ultimul mesaj .

Ada, nu-i nimic, ajunge el odata la mine, poate cand o face fiumeu 18 ani .

Intrebare, am scris bine fiume, sau se scrie cu liniuta???

Eu inca pe aici ca am uitat ca am rufe de intins asa ca m-am executat cu intinsul lor si acum gata, fug in pat.

Mergi la inceput

Flavia, cu liniutza!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Flavia, acum am intins si eu rufele.
In ultimul timp tot la orele astea le intind, m-am obisnuit cu programul, lucrez mai bine noaptea.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

aaa...Flavia, intrebare: cum ii pui in scutec putza la Bogdi? In sus sau in jos? Ca la noi a fost o adevarata poveste cu faza asta. Intrebarea e valabila pentru toate mamicile de baieti.

poze

Mergi la inceput

Eu la Dragos i-am pus-o in jos, am auzit si eu tot felul de discutii ba in sus, ba in jos, cert este ca in pampers nu cred ca sta in sus chiar daca o pui ca doar el se mai misca.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Da Alina...si eu tot in jos i-o pun. La inceput dr.de familie (femeie, cu baietel de 2 ani) mi-a zis ca: "Doamne fereste, ai auzit tu pe vreun barbat sa si-o poarte in jos? Normal ca trebuie in sus, sa nu-l chinui!" Culmea ca era si Teo cu mine, care nu-si mai putea stapani rasul. Eu atat timp cat i-am lasat-o in sus a fost tot ud pe hainutze. Asa ca acum e doar in jos...si e minunat. Cand creste...sa si-o poarte cum vrea..pe stanga, dreapta, sus, jos.

poze

Mergi la inceput

Va spun si eu noapte buna ca plec la culcare.

Mergi la inceput

Noapte buna. Ma duc si eu ca sunt franta. Simaine ma duc sa-mi caut rochie si sa dau comanda de lumanari...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Noi plecam la tara.....daca stabiliti o data de intalnire pe sapt viit. va rog trimiteti-mi si mie un sms(dau nr. lui Alinush pe messenger).

PASTE FERICIT TUTUROR!!!!

Eu

Mergi la inceput