Piatra Neamt - Perla Moldovei (19)
Raspunsuri - Pagina 29
nastasacarmen spune:
buna fetelor
am luat examenul!!!!
de luni ma duc la noul serviciu
azi am avut emotii de 2 ori
o data cand am avut concursul...si o data cand m-am dus la serviciul vechi sa anunt plecarea
cu sefa mare n-am avut probleme- dar cu dl B....bineinteles ca a inceput sa-mi faca figuri: ca el nu semneaza pana nu e totul la zi in contabilitate si alte chestii de astea...
dar le-am rezolvat
maine si poimaine sunt ultimele zile la Primarie
Radu e....bine- biopsia e buna, dar trebuie sa tina regim de acum
Ares e la cresa....are din nou nasucul infundat
in rest bine
urmeaza cateva zile destul de grele....dar totul va fi bine
Colegele mele sunt fericite pentru mine- si se bucura ca dl b e stresat (va prelua sarcinile mele de servici pentru un timp si e tare stresat- se obisnuise sa joace toata ziua Zuma)
va pup
lunna27 spune:
Carmen felicitari 
!!!!
Pe mine m-a apucat in dupa-amiaza asta o curatenie,ma mir si eu de mine,mi-am scos si florile pe balcon,m-am enervat ca sotul mi-a trezit fata cand a venit azi,nu mi-a dormit decat 15 min,si dupa aia n-a mai vrut defel sa adoarma,asa ca am pus-o la treaba
dupa fundul meu.La 20 dau stingerea ![]()
Dana 
Adriana_78 spune:
Buna seara!
Carmen, felicitari pt. examen si pt noul post! Sa fie intr-un ceas bun! Acum ai motive sa vii la intalnire - sa nu spui ca esti ocupata cu noul job!!
Mai Dana, Lora, hai ca ma zapaciti de tot!
Lora, cum sa nu fie nimic de baut si mancat?! Pana si la inmormantare e ceva pe masa - acum nu vroiam sa pregatesc cine stie ce fripturi, ci mici aperitive, sandwiciuri, sucuri, o aluna, un chips,o bere, un vin chestii d-astea ![]()
Dana, in Strand cred ca e frumos, insa si eu cred ca daca au leagane si alte d-astea , noi vom sta pe langa ei sa-i pazim.
Fetele celalate, dati-va si voi cu parerea. Vreti cu copii? Fara? Ca acum vine luna mai si parca vad ca nu stabilim nimic si sa vezi ce pun
pe voi
o noapte linistita
Adriana si Lara
ianusca spune:
CARMENfelicitari! Dar pregateste-te si pentru nopti nedormite!. Unde este o functie de conducere sunt si nopti nedormite mai ales cand lucrezi cu bani publici. Dar poate e mai usor la o scoala.
Adriana Sincera sa fiu si eu as prefera intr-o zona mai larga. la strand de ex, ca sa vin si eu cu sotul. Altfel voi alerga nn stop dupa Ian si nu voi avea timp sa ne cunoastem. Dar pana la urma sa ne intalnim si vom vedea noi ce va iesi.... si cu cine....
LoraG76 spune:
'Neata, lumeeee!!!!!
Trezirea! Hei, unde-mi umblati?
Vreau cafea! Cine da?
Mai scriu eu mai tarziu! Bye!
Lora, mami de Iustina
LoraG76 spune:
Carmen, felicitari, bravo, tre' sa dai de baut!
Adriana, chiar, mai bine am face in strand si sa venim toate cu sotii...sau macar cine poate, ca ei sa aiba grija de bebei si noi sa stam de vorba. Pe 6 mai, duminica, al meu sot e liber. Pe 5 lucreaza. Daca altcineva are alte propuneri, eu ma conformez, imi convine oricum.
Dana, merci pt. cafea!
Lora, mami de Iustina
lunna27 spune:
Azi chiar nu gatesc nimic,am facut ieri
M-am trezit de dimineata cu gandul la o prajitura cu foi,dar mi-e lene
Deocamdata imi beau cafeaua si poate imi vine cheful sa fac ceva.Azi cred ca iar am de furca cu asta mica,mi s-a trezit la 6:45
,e certata frate cu somnu' ![]()

Dana