Piatra Neamt - Perla Moldovei (19)
Raspunsuri - Pagina 28
megbeng spune:
quote:
Originally posted by lunna27
[
Megbeng sarcina usoara in continuare!!
Dana
mai..eu am nascut in februarie un baietel..
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Adriana_78 spune:
Megbeng, sa-ti traiasca baietelul!
Dana, unde sa fac in natura? Cred ca e cam complicat ... sau daca stiti voi o locatie frumoasa, putin aglomerata, de unde sa nu dispara progeniturile ![]()
Acum, spuneti-mi cum credeti voi ca e mai bine. Pe mine nu ma deranjeaza nici acasa la noi - insa, daca vreti cred ca va fi frunos si fara copii, doar intre noi fetele. Cum spunea insa Lora, poate nu toate puteti sa-i lasati cu cineva, asa ca daca nu se poate, lasam intalnirea intre fete pe alta data.
DECI, CUM FACEM?
Adriana si Lara
LoraG76 spune:
Eu sunt de acord oricum vreti, si acasa, dar, Adriana, mi-e mila de casa...
..iti poti macar imagina cum o sa arate totul in urma noastra? Insa poate ca o sa fie ok si vor sta linistiti strumfii...sa speram! Sau ar fi bine sa nu iei nimic de mancat sau de baut, ca sa nu aiba ce sa imprastie prin casa ori sa verse, nu?
Lora, mami de Iustina
lunna27 spune:
Megbeng 

am ramas in urma cu noutatile!Nu stiu de ce credeam ca esti inca insarcinata
.Oricum sa-ti traiasca flacaul!
Adriana nu stiu ce sa zic,eu doar mi-am dat cu parerea.Cand ti-am zis de iarba verde eu ma gandeam la strand,acum nu stiu daca mai au astia mese acolo afara cum era odata,fetele care ati mai fost pe acolo,cum e??Stiu ca mai era un loc cu tobogane si niste leagane...Daca nu ramane la tine.
Ana lasa ca iesiti la anul,sa vezi atunci distractie in 4 ![]()
Dana 
LoraG76 spune:
Imaginati-va la iarba verde cum o sa fugim care incotro dupa strumfi...![]()

Lora, mami de Iustina
LoraG76 spune:
Dana, ar fi o idee in strand, sunt mese, m-am gandit si eu, doar ca a mea in strand sta catarata in tobogan numai...n-o poti da jos de acolo nicicum...deci si eu ar trebui sa stau lipita de tobogan...o solutie, insa, ar fi sa facem in strand, dar cu tot cu soti, ca sa stam noi la taclale linistite, iar ei sa aiba grija de prunci...
Lora, mami de Iustina
LoraG76 spune:
Dana, nu o sa te ia la bataie nici una (sau se scrie legat, niciuna?) dintre noi, fii sigura de asta. Sa nu mai simti nevoia sa te scuzi fata de noi, doar ne cunoastem, stim ca Ana e mai zvapaiata, asa e ea, n-au decat sa fie atenti ceilalti copii, nu? Iti faci griji degeaba.
Lora, mami de Iustina
ana1980 spune:
Chiar mai Dana nu te mai simtzi stanjenita. Si eu stiu cum este, ca si Casandra se mai da ba la unul, ba la altul, deci asta e. Pt mine e bine oricum(il iau pe Iliutza cu mine sa aiba grija de Casandra)![]()
Daca imi vine vreo idee in legatura cu alta locatie, am sa dau de stire...
Ana
si
Casandra