Piatra Neamt - Perla Moldovei (19)
Raspunsuri - Pagina 23
lunna27 spune:
Lora daca voi erati in tricou,cu siguranta ca era cald acolo!Am vazut si copacul ala inflorit...o frumusete!!E bine ca v-a placut si ca v-ati distrat!Chiar,cati km sunt pana la Herculane?Voi unde ati stat?
Dana 
LoraG76 spune:
Dana, eu am 2 matusi si 2 veri care stau in Herculane. Am stat la una din matusi, care si-a facut anul trecut casa si are mai multe camere, noi nu platim cazare acolo, avem noroc. Dar sunt pensiuni cu 50 RON/noapte care arata f. bine - uite un exemplu - o stiu ca acolo a facut varul meu cumatria:
http://www.pensiunea-magic.ro/
Pana acolo, pe cel mai scurt drum - pe asta ne-am intors noi - sunt vreo 650 km...mai mult sau mai putin, nu mai stiu exact - Piatra-Bacau-Onesti-Brasov-Bran-Campulung Muscel-Pitesti-Craiova-Orsova-Herculane.
Dar zona aia e f.f. frumoasa, merita sa mergeti, pe site am poze si de anul trecut:
http://good-times.webshots.com/album/555738318VzONho
Lora, mami de Iustina
lunna27 spune:
Oho Lora ,e cam departe,nush ce aveam impresia ca e mai aproape
,e bine cand ai rude asa prin tara,din pacate noi nu prea avem decat prin Zalau si cam atat
Dana 
lunna27 spune:
Eheee dar ce fata cuminte aveati voi acolo
!!?Erai cumva mai slabuta anul trecut sau mi se pare mie
???
Voi ce ziceti de urcatul pe Ceahlau cu copii?Ma refer cand sunt asa mici ca Ana....
Dana 
LoraG76 spune:
Dana, eu sunt de acord cu urcatul pe munti cu copiii. Noi am urcat cu Iustina si ei i-a placut f. mult, nici macar nu a vrut in brate. La vara am vrea sa stam macar o noapte si la cort cu ea.
Rude avem in toata tara aproape...e si bine, si rau, pentru ca toti vor sa-i vizitam si nu avem cum sa-i impacam...e greu sa te imparti la atatia...si mereu suntem pe drumuri...nu-i usor deloc sa impaci pe toata lumea.
Lora, mami de Iustina
LoraG76 spune:
Auzi, Dana...vad ca numai noi vorbim..ca si cum am fi pe messenger...
Mai fetelor, pe unde umblati? Povestiti si voi de calatoriile voastre din anii trecuti, ceva...pe unde va place sa mergeti? Eu as vrea sa stau o noapte si la Balea Lac la vara, ca e tare frumos...ati fost pe acolo, prin Transfagarasan?
Lora, mami de Iustina
andreutza23 spune:
lunna fitness e trasul de fiare, lucratul la aparate, banda din aia de alergat, chestii din astea pe cand la aerobic faci gimnastica pe muzica. fitnessul il faci de una singura, nu sta nimeni dupa fundul tau sa-ti arate ce sa faci. sau mai este un atrenor care iti arata la inceput ce sa faci, nu sta dupa tine sa te urmareasca, pe cand la aerobic este un grup de persoane care face in acelasi timp cu o antrenoare, sau antrenor. persoana asta face odata cu tine si iti arata, iti explica. si in felul asta cand vezi ca toata lumea face tu nu ai cum sta, pe cand la fitness fiecare face in ritmul lui.
eu una nu am transpirat nicodata la fitness asa cum fac 45 de min la aerobic.
sper ca ai inteles.
http://tt.lilypie.com/wOLOp3.png - ianuarie 2006
ana1980 spune:
Lora cunosc si eu cam tot traseul pe care ati mers si este super frumos.
In tara sunt multe locuri de vizitat. De ex au as merge in Apuseni, mai ales prin pesteri. Ceahlaul l-am urcat pe toate traseele, chiar pe vreo 2 trasee inchise(unde nu mai ai voie sa urci). Oricum il voi urca in continuare cu placere. As mai vrea sa merg la Babele si Sfinx. Mai sunt multe care as vrea sa le vad, sper doar sa ajung. ![]()
Dana merita sa incerci. Eu am urcat pe Ceahlau de mica. Nu ratam nici o plecare. De obicei urcam cu inca vreo 2 familii, dar taicameu mai urca cu un prieten bun si trebuia sa ma ia si pe mine - de gura mea, bineintzeles....![]()
Daca e vb de plecat, eu imediat m-am urcat in masina. Sa vad eu cum ma voi descurca cu 2 copii dupa mine...![]()
Ana
si
Casandra
ana1980 spune:
Lora mai, dar ce vreme frumoasa a fost la Herculane. Cald, nu cum e pe aici.Dar acolo am asa este(oricum mai cald ca la noi). Eu am facut facultatea la Timisoara, asa ca stiu zona, ca am avut colegi de acolo![]()
Ana
si
Casandra
LoraG76 spune:
Da, era f. cald si frumos...nici nu-mi venea sa plec de acolo...sambata la un moment dat erau 25 de grade, lumea facea plaja la piscina.
Dana, nu-mi dau seama daca m-am mai ingrasat sau nu...eu zic ca nu, dupa haine, dar cine stie...tot ce-i posibil.
Ana, eu in Apuseni nu am fost niciodata si chiar as vrea, am auzit ca e frumos si ai ce vizita. Ceahlaul l-am urcat si eu de multe ori pe mai multe trasee, la Babele am fost si anul trecut chiar, nu cred ca imi mai doresc degraba. Dar vara-i mare, nu?
Mi-am propus sa merg si in Delta vreo 2 zile, sper sa o si fac. Stiti vreun loc de cazare intr-o zona mai frumoasa a Deltei?
Lora, mami de Iustina