Piatra Neamt - Perla Moldovei (19)
Raspunsuri - Pagina 22
lunna27 spune:
Da,dar nu vroiam aerobic,ma gandeam ca daca as lucra la anumite aparate,de ex pt burta,coapse...etc.Si plus de asta nu am fost niciodata,mai vedem.
Dana 
ana1980 spune:
N-a mai dat nimeni pe aici? ![]()
Azi Casandra a zis 'puci' la papuci si era tare bucuroasa ca vea toata lumea papuci in piciore...![]()
Am fost eu acum vreo 3 sapt intr-un magazin si am mirosit niste capsuni(miroseau de numai)Numai ca nu am avut timp sa cumpar si mi-am luat acum aduse de prin Grecia sau Spania. Sunt total dezamagita, asa ca voi astepta productia de la noi care sunt super in comparatie cu astea. Bineintzeles ca in fiecare an mananc capsuni, cirese si visine cat sunt in piatza.![]()
Ana
si
Casandra
lunna27 spune:
Ana am luat si eu cu vreo 2 luni in urma capsuni,dar nu aveau nici un Dzeu,asa ca le-am pus la sucul fetei!Felicitari pt cuvant,incet incet spune lucruri noi 
Dana 
LoraG76 spune:
'Neata!
Casandra, bravo, la cat mai multe cuvinte si cat mai repede!
Ana, am vrut si eu sa iau capsinu si m-am abtinut, pentru ca tocmai luasem nectarine si nu aveau gust decat de apa...asteptam productia autohtona...
Dana, ma bucur ca azi esti pe pozitii de dimineata!
Ce fac copiii? Mai aminteste Ana de picior? Peste vreo 2 saptamani ma asteapta si pe mine...
Fetelor, sunt mandra de ce a zis fiica-mea aseara: a venit la mine in bucatarie, m-a strans de picioare si a zis: "mama e a mea" "Iustina 'beste mama" (adica o iubeste pe mama) M-a "uns" la suflet! Va dati seama cum m-am simtit! 

Lora, mami de Iustina
ana1980 spune:
Lora imi imaginez si eu ca te-ai simtzit asa....
Dana sper ca si-a mai revenit Ana. Paul a terminat cu vacantza? Pana la urma te-ai decis sa faci ceva sport?
Casandra are la activ cuvinte noi mai tot timpul. Si asa ma distreaza cand le stalceste...
Ana
si
Casandra
andreutza23 spune:
Neata!
Mi-e asa de somn, desi am adormit pe la 23 aseara
si azi urmeaza o zi f lunga.
Lunna cum vrei tu cu miscarea, eu la fitness nu merg ca am probleme cu spatele, plus ca sunt lenesa si nu fac mare lucru. am fost acum vreo 2 ani si nu prea mi-a placut, cu atat mai putin la faimoasa sala VIP.aseara chiar am fost la aerobic si a fost tare bine. am reusit chiar sa nu mai mananc decat niste fructe dupa ce am venit de acolo.
am fost si la vip sa-mi culeg sotul care se uita la un meci de fotbal si era sa-mi aranjez masina cand am dat cu spatele si nefiind atenta am dat intr-un gard
. dar din fericire nu s-a intamplat absolut nimic.
pe de alta parte aseara am fost la cumparaturi singurica si apoi m-am plimbat cu masina prin centru ca era prea frumos si la radio era o melodie care imi placea.
gata, ma duc la treaba!
http://tt.lilypie.com/wOLOp3.png - ianuarie 2006
LoraG76 spune:
Niste poze de pe la Herculane, pentru cine are timp...
http://good-times.webshots.com/album/558697122fMutgs
Lora, mami de Iustina
lunna27 spune:
Andreutza zi-mi si mie te rog cand ai timp,care e diferenta intre fitness si aerobic,eu credeam ca sunt una si aceeasi
Si sa stii ca eu chiar la Vip ma gandeam....sincer nu prea ma pricep ca nu am fost niciodata nicaieri,la nici o sala.
Ana Paul al meu si-a terminat vacanta,dar nu a vrut sa vina de la tara
,il mai las vreo 2 zile si apoi il aduc,ca treb sa meraga la gradi totusi.Ii place acolo ca sta f mult la aer,stii tu cum e pe la bloc...Ana e mai bine dar cam stranuta,mi-e frica sa nu raceasca,am sa-i dau nurofen si oscilo,am tinut-o si pe ea cam mult pe afara si a fost cam rece ieri.
Sa vedeti cand incep ai mei:'asta e mama mea!....ba nu,e a mea!ba e a mea ,ba nu ,ea e mama mea si uite asa o tin care mai de care,pana zice la un moment dat cel mare ca 'e si mama ta e si a mea'
!Si nu numai din cauza mea,cam la orice lucru fac asa,ca mie imi cumpara, tie nu (aici e capul lui ala mare) si bineinteles ca nici cea mica nu se lasa 
Dana