Dacia Logan - pareri pro si contra

Dacia Logan - pareri pro si contra | Autor: camelia72

Link direct la acest mesaj

As dori sa-mi spuneti ce pareri aveti despre dacia logan, modelul laureate plus,motor de 1,4,full -costa aprox. 8500 euro...alta masina la pretul si dotarile astea nu vad ce putem lua decat sh!Vrem masina noua pt. ca ne este teama sa riscam,acum smecherasii dau si km.inapoi iar la prima vedere te poti insela...!
Am nevoie de parerile celor ce au condus o astfel de masina,eu sunt incepatoare si vreau sa stiu la ce ma pot astepta...!
Multumesc anticipat!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Parerea mea: Dacia tot Dacie ramane. Mie nu-mi place deloc, nici caroseria (tabla), nici comoditatea scaunelor (dupa de 4 ore parca esti in troleu), de motor nu zic nimik (ca cica e de renault-si renault avem noi ), e mare, dar mica totodata. Cand ne-am luat noi renaultul erau si loganuri pe acolo si le-am studiat si am vazut cata "fusereala" era la ele.
Daca e si pe benzina, mai nasol....o sa aveti un consum maaaare.
Succes!

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

buna tocmai sunt fericita posesoare a unui logan si m-am gandit sa iti arat ce am gasit eu despre el
www.euroncap.com/content/safety_ratings/details.php?id1=2&id2=221" target="_blank">asta despre siguranta lui

iar aici ai pareri

familia mea de-ale croitoriei animalutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

Tabla proasta, vopsea proasta, pret de revanzare mic (la o adica), consum mare, masina romaneasca.
In concluzie, nu mi- as lua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Cred ca sunt in masura sa-mi dau cu parerea, avem 2 loganuri deja primul de mai bine de 2 ani, un Ambition si al doilea de jumatate de an un MCV full option cu motor de 1,6 16 valve. Eu personal sunt incantata de amandoua, in special de MCV care e chiar extraordinara. Ambitionul l-am condus f usor de la bun inceput, toate merg f bine si usor, masina e inalta deci e f buna ptr o incepatoare numa e un picut maricica, te poate incurca la parcat dar faptul ca e f usor de manevrat chiar si pe loc compenseaza. Cand l-am luat aveam carnet de vreo 4 ani dar nu condusesem mai mult de 10 ori dupa ce am terminat scoala, deci ca si cum eram incepatoare. Mi-a fost usor sa o conduc, iti va placea cu siguranta.
Nu ma pricep la tehnii tehnice, ptr mine conteaza ca se manevreaza extrem de usor, motorul trage binisor (cu cel de 1.4 nu poti participa la raliuri si nici conduce prea sport dar e ok), am confort (aer conditionat, oglizi, geamuri electrice) siguranta (ABS, airbag-uri). Nu are un aspect extraordinar si finisajele pe interior mai lasa de dorit dar nici nu sufar din cauza asta (la ce imi pot eu permite).

Deci eu iti zic s-o iei cu incredere.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Cami si noi tot Logan avem. Noi suntem multumiti de ea. Este usor manevrabila (si eu pe ea invat sa conduc) si nu-i adevarat ca ar consuma mult (noi consumam 9,5% in oras si cam 6% la drum lung). Insa asta depinde si de voi, daca tineti motorul turat tot la 3500-4000 sau peste, evident ca o sa consume mult. Oricum, daca nu o folositi intens, nu merita sa luati diesel. Este suficient de spatioasa. Pentru noi a fost o alegere buna, mai ales ca aveam aceeasi problema: sa luam ceva nou, dar nici sa nu ne usuce de bani.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Alynuta, nu ti se pare mult 9%? Mie mi se pare fff mult, avand in vedere masina care o vom lua consuma 6% in oras.

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Da ce are tabla de la logan? e mai subtire...e mai groasa...are mai mult Cr...mai putin...de ce va nemultumeste pe voi?
are garantie caroseria...la fel ca si alte masini in acelasi segment?

Mergi la inceput

Tabla de la Logan (ce am vazut eu de afara) e mai subtire, e vopsita foarte urat si arata ffff naspa la imbinarile tablilor.....sau cum s-or numi ele.

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Codrutza, pot sa intreb ce masina luati voi? Tot pe benzina? Motorul e la fel de mare ca si la Logan? (de ex. Matizul consuma mai putin, dar are si motorul mai mic)
Consumul la Logan mi se pare acceptabil, sunt multe masini care consuma mult mai mult.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Noi vom lua o masina pe motorina, de 1,9. Matiz au parintii mei si intradevar ca ccc consuma putin, dar asa si performatele lui ( e super ok de oras, dar nu de mers si la cumparaturi, ca nu incape nimik -exagerez putin , dar stiu ca am fost cu matizul sa cumpar caruciorul lui Petra si abia l-am bagat pe bancheta din spate). Masina care consuma mai mult sunt intradevar (Lada lui mama consuma 12%-era din 1982 si am dat-o la Remat). Care ar fi comparativ cu dacia si sa consume mai mult?

asa crestem noi

Mergi la inceput