e mai bine sau mai rau?

e mai bine sau mai rau? | Autor: rory76

Link direct la acest mesaj

Aveam o discutie cu colegele mele de la munca azi. Si ne intrebam daca un barbat e mai predispus sa insele atunci cand a mai fost cu alte femei inainte de nunta sau cand sotia lui e si prima femeie din viata lui? De exemplu, la noi, eu am mai avut un partener inainte de sotul meu/ El nu a mai cumoscut alta femeie inainte de mine. Ne-am si casatorit foarte repede si ne iubim foarte mult. Problema mea e securea asta care sta deaupra capului meu: daca vrea sa vada cum e si cu altele? Daca ma va insela? Ce pot face sa nu se intample asta?

"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Unde l-ai gasit mama???

glumeam. nu cred ca trebuie sa stai cu securea deasupra capului.daca e s-o faca,o va face. cu atat mai mult cu cat incerci sa impiedici asta. nu conteaza ca n-a fost cu nici una sau cu zece inainte.

Alexia 02.05.2004(filmulete)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

Pe principiul ca de ce ti-e frica nu scapi, eu zic sa lasi securea aia deoparte si sa constientizezi ca atata vreme cat ii place ceea ce are nu va fi tentat de alte experiente.

Nu-i pasa nimanui cat de mult stii decat dupa ce afla cat de mult iti pasa

http://community.webshots.com/user/oanan82

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

eu as zice ca e mai predispus sa incerce si o alta experientza daca tu ai fost singura femeie din viata lui. Din curiozitate, macar.
Dar predispozitia e una, certitudinea e alta: nu-ti garanteaza nimeni nici ca se va intimpla, nici ca nu se va intimpla niciodata.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Si eu sunt de acord cu Elise, cred ca un barbat e mai predispus sa incerce din curiozitate macar sa vada daca toate femeile sunt la fel. Insa nu inseamna neaparat ca o va face. Securea nu te ajuta cu nimic, nici pe tine nici pe voi ca relatie.

Luna 20 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001

www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Eu am niste prieteni care s-au casatorit acum muuuuulti ani, virgini fiind amandoi; acu' de el nu stiu nimic, dar ea mi-a marturisit o data ca s-a culcat o singura data cu un alt tip, din pura curiozitate. Sotul ei nu a aflat niciodata, nu le-a afectat casatoria in nici un fel, ea a decis ca tot mai bine se simte cu sotul ei si si-a scos din cap curiozitatea. Poate a facut-o si el vreodata cu alta, din acelasi motiv... cine stie!? Dar ideea e ca ei au avut suficienta iubire si respect unul ptr. celalalt sa nu lase asta sa intervina in casatoria lor.

_

Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza spune:

Eu si sotul meu am fost amandoi virgini cand ne-am casatorit acum 10 ani.Recunosc,m-am gandit si eu ca ar putea fi tentat sa ma insele ,deoarece nu a cunoscut alta femeie inaintea mea,dar nu ma simt amenintata ca de o "secure".Cred ca nu ar trebui sa-ti faci atatea probleme,n-am vazut nici o statistica, dar imi imaginez ca nu este asa important daca barbatul care insala a mai avut sau nu partenere inainte.El insala si gata!Daca sotul tau te iubeste si tu simti la fel nu-ti mai chinui mintea cu astfel de ganduri ,nu faci decat sa-ti faci rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Depinde si din ce motive el a fost virgin: fiindca nu a gasit cu cine sa se culce sau fiindca a ales constient sa astepte? Spun asta deoarece cunosc un barbat cu adevarat deosebit care a asteptat pana la 27 de ani sa gaseasca femeia vietii lui, cu care sa imbatraneasca frumos, si a avut destule ocazii s-o faca inainte, dar a considerat ca iubirea adevarata merita asteptata. Si nici nu e curios sa vada cum e cu alta femeie, fiindca se simte minunat cu femeia cu care este acum si este convins ca nu e nimic de ratat.

Cred ca f. putini barbati inseala din curiozitate, iar din aceasta categorie nici unul nu se casatoreste virgin.

Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre

Pentru a-ti cuceri libertatea nu trebuie sa ajungi in America, e suficient sa pleci din Spania.

Mergi la inceput

Eu zic ca, teoretic sansele sunt egale. un cuceritor care a mai fost cu 20 inainte poate bine mersi sa se potoleasca sau poate sa ramana axat pe ..agatat.

unul care nu a mai fost cu nimeni poate bine mersi sa nu incerce (tu fiind unicul adevar in materie pt el) sau poate sa devina curios si s-o faca de...curiozitate(sau din n alte motive)

Insa daca te iubeste mult mult..nici unul nici altul nu va cauta nimic in alta parte .daca tu esti unica, poti sa-i pui in fata pe miss World si n-o va gasi atragatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didita spune:

Eu cunosc un cuplu in care s-au cunoscut f tineri, la liceu, au avut prima experienta impreuna si s-au casatori si sunt in continuare impreuna (de mai bine de 17 ani). El nu-mi face confidente si ea este o fire f discreta. Si totusi mi-a zis o data ca ea isi cam pune intrebarea de cum e cu alti barbati si ca era cat pe ce sa-si satisfaca curiozitatea. Nu era vorba de sentimente ci doar de o curizitate "tehnica".

Mergi la inceput

Acu, sa pun paie pe foc, io in locul sotului as face-o de curioasa...ca asa sunt eu, d... impielitat.

Blogu'personal

Mergi la inceput