PACEA DIN SUFLET!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BOCANILA spune:

Pace!..experiente personale am multe.Dar intotdeauna mi-a placut sa dau citate din biblie,pentru-ca ea este painea vietii cu care ma hranesc in fiecare dimineata.

Hristos ne-a promis pacea Sa. Am auzit oameni spunand: "Niciodata n-am fost pus intr-un testament. Nu-i adevarat. Domnul Isus te-a pus in testamentul Lui. Chiar inainte de a muri, El a facut un testament. El a lasat lui Ioan pe mama Sa; Si-a incredintat Duhul Sau in mana Tatalui. Dar ne-a lasat prin testament, tie si mie, pacea Sa. "Va las pacea, va dau pacea Mea." Ioan 14:27. "Sa nu vi se tulbure inima." Ioan 14:1.

Hristos ne-a amintit in testamentul Sau si ne-a lasat prin testament pacea Sa. Intrebarea este: "Am pretins noi, oare, mostenirea noastra? In mijlocul necazurilor putem avea pace si multumire. "Va dau pacea Mea." Ioan 14:27. "Siguranta si bucurie" acesta este strigatul inimii omenesti si ele fac parte din testament, o provizie pe care Domnul ti-a lasat-o.

"Multa pace au cei ce iubesc Legea Ta si nu li se intampla nici o nenorocire." Psalmul 119:165.

"Si pacea lui Dumnezeu, care intrece orice pricepere, va va pazi inimile si gandurile in Hristos Isus." Filipeni 4:7.
"Celui cu inima tare, Tu-i chezasluiesti pacea; da, pacea, caci se increde in Tine." Isaia 26:3.

"O! de ai fi luat aminte la poruncile Mele, atunci pacea ta ar fi fost ca un rau si fericirea ta ca valurile marii." Isaia 48:18.

Aceste texte si multe altele, pe care le-am putea citi, descriu pacea Sa, pacea pe care El ne-a promis-o pentru dumneavoastra si pentru mine. "Va las pacea Mea si va dau pacea Mea." Nu trebuie prea mult ca pacea sa ne fie distrusa. Doar o mica neatentie, o critica mica, o tradare a increderii sau o intelegere gresita si pacea ne-a parasit.

Nu doresti aceasta pace? El ne-a lasat-o. "Va dau pacea Mea." Daca nu ai pacea lui Hristos, de ce nu pretinzi mostenirea ta? Dar aminteste-ti: pentru a primi pacea lui Hristos, trebuie sa-L accepti pe El. Fara El nu exista pace. Aminteste-ti, El ti-a oferit pacea si El nu va fi satisfacut pana cand n-o vei primi. De ce esti ca fiul risipitor si nu iti ceri mostenirea? Deschide-ti larg inima si primeste pe Domnul pacii chiar acum si vei fi totdeauna plin de bucurie.

Iubeste ca sa fi iubit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Buna seara Bocanila

Frumoase cuvinte!!! L-am acceptat pe EL, demult in viata mea si nu regret ca ma facut-o!!!
Subscriu si eu la Filipeni 4:7.

"Da, am incheiat pace cu Creatorul, in pofida maniei prietenilor mei "iluminati"..."!
Heinrich Heine

Kari

Mergi la inceput

Scuze, o corectura!
.....si nu regret ca am facut-o........

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

Eu incerc sa o regasesc. Nu am avut demult, acum incep sa o am pentru ca am restabilit legatura cu Dumnezeu. Nu simt mereu pacea, dar o simt mai mult decat inainte si ma simt mai aproape de El.
Ma gandesc mereu si eu...ce bine e sa simti asta in suflet!

zepellina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Iar eu va spun ca cel care a avut o relatie buna cu Dumnezeu si a lasat-o sa se raceasca, poate luat de torentul vietii asteia, nu va avea niciodata pace in suflet, ci va tanji mereu dupa linistea pe care Dumnezeu Cel iubitor i-o punea in suflet.
Citez aici niste cuvinte care-mi sunt tare dragi..."cel ce si-a ranit sufletul de dragoste de Dumnezeu, nu se va vindeca vreodata, mereu ii va sangera inima de dor pentru Creatorul sau..."

MARILENA SI ANNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BOCANILA spune:

KariguldMarinela12zepelinaDomnul sa te ajute in continuare!

Iubeste ca sa fi iubit!

Mergi la inceput

Buna ziua tuturor

Fie ca acesta sarbatoare sa va aduca tuturor binecuvantare si belsug.
Iar dimineata INVIERII sa va aduca pace in suflet, iar celor care o au, sa o impartaseasca si altora.
In avans, va spun HRISTOS A INVIAT!!
Kari

Mergi la inceput