PACEA DIN SUFLET!
Raspunsuri - Pagina 2
BOCANILA spune:
Pace!..experiente personale am multe.Dar intotdeauna mi-a placut sa dau citate din biblie,pentru-ca ea este painea vietii cu care ma hranesc in fiecare dimineata.
Hristos ne-a promis pacea Sa. Am auzit oameni spunand: "Niciodata n-am fost pus intr-un testament. Nu-i adevarat. Domnul Isus te-a pus in testamentul Lui. Chiar inainte de a muri, El a facut un testament. El a lasat lui Ioan pe mama Sa; Si-a incredintat Duhul Sau in mana Tatalui. Dar ne-a lasat prin testament, tie si mie, pacea Sa. "Va las pacea, va dau pacea Mea." Ioan 14:27. "Sa nu vi se tulbure inima." Ioan 14:1.
Hristos ne-a amintit in testamentul Sau si ne-a lasat prin testament pacea Sa. Intrebarea este: "Am pretins noi, oare, mostenirea noastra? In mijlocul necazurilor putem avea pace si multumire. "Va dau pacea Mea." Ioan 14:27. "Siguranta si bucurie" acesta este strigatul inimii omenesti si ele fac parte din testament, o provizie pe care Domnul ti-a lasat-o.
"Multa pace au cei ce iubesc Legea Ta si nu li se intampla nici o nenorocire." Psalmul 119:165.
"Si pacea lui Dumnezeu, care intrece orice pricepere, va va pazi inimile si gandurile in Hristos Isus." Filipeni 4:7.
"Celui cu inima tare, Tu-i chezasluiesti pacea; da, pacea, caci se increde in Tine." Isaia 26:3.
"O! de ai fi luat aminte la poruncile Mele, atunci pacea ta ar fi fost ca un rau si fericirea ta ca valurile marii." Isaia 48:18.
Aceste texte si multe altele, pe care le-am putea citi, descriu pacea Sa, pacea pe care El ne-a promis-o pentru dumneavoastra si pentru mine. "Va las pacea Mea si va dau pacea Mea." Nu trebuie prea mult ca pacea sa ne fie distrusa. Doar o mica neatentie, o critica mica, o tradare a increderii sau o intelegere gresita si pacea ne-a parasit.
Nu doresti aceasta pace? El ne-a lasat-o. "Va dau pacea Mea." Daca nu ai pacea lui Hristos, de ce nu pretinzi mostenirea ta? Dar aminteste-ti: pentru a primi pacea lui Hristos, trebuie sa-L accepti pe El. Fara El nu exista pace. Aminteste-ti, El ti-a oferit pacea si El nu va fi satisfacut pana cand n-o vei primi. De ce esti ca fiul risipitor si nu iti ceri mostenirea? Deschide-ti larg inima si primeste pe Domnul pacii chiar acum si vei fi totdeauna plin de bucurie.
Iubeste ca sa fi iubit!
kariguld spune:
Buna seara Bocanila
Frumoase cuvinte!!! L-am acceptat pe EL, demult in viata mea si nu regret ca ma facut-o!!!
Subscriu si eu la Filipeni 4:7.
"Da, am incheiat pace cu Creatorul, in pofida maniei prietenilor mei "iluminati"..."!
Heinrich Heine
Kari
zepellina spune:
Eu incerc sa o regasesc. Nu am avut demult, acum incep sa o am pentru ca am restabilit legatura cu Dumnezeu. Nu simt mereu pacea, dar o simt mai mult decat inainte si ma simt mai aproape de El.
Ma gandesc mereu si eu...ce bine e sa simti asta in suflet!
zepellina
Marilena12 spune:
Iar eu va spun ca cel care a avut o relatie buna cu Dumnezeu si a lasat-o sa se raceasca, poate luat de torentul vietii asteia, nu va avea niciodata pace in suflet, ci va tanji mereu dupa linistea pe care Dumnezeu Cel iubitor i-o punea in suflet.
Citez aici niste cuvinte care-mi sunt tare dragi..."cel ce si-a ranit sufletul de dragoste de Dumnezeu, nu se va vindeca vreodata, mereu ii va sangera inima de dor pentru Creatorul sau..."
MARILENA SI ANNA
kariguld spune:
Buna ziua tuturor
Fie ca acesta sarbatoare sa va aduca tuturor binecuvantare si belsug.
Iar dimineata INVIERII sa va aduca pace in suflet, iar celor care o au, sa o impartaseasca si altora.
In avans, va spun HRISTOS A INVIAT!!
Kari