All about Constanta (87)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LeeAnn spune:

Salutare, constantence dragi!
da, nu a prea fost de gratare azi... cam schimbatoare vremea.
Noi am intrat in zodia pagubelor.A pierdut Natalia un pantofior de piele de la crido kids, o sandaluta, Alexia s-a atins de o tasnitoare proaspat vopsita si a nenorocit o pereche de pantaloni de la zara si un pulover super, eu mi-am ratacit portofelul, l-am gasit a doua zi, ne-a spart bara la Octavia a treia oare in 7 luni, in ziua in care mi-am scos cazierul. fiscal s-a facut taxa de urgenta de la 200.000 ,1.000.000, la banca am descoperit ca daca platesc imprumutul in avans dupa asa putin timp nu imi reduce mai deloc dobanda, ca sa scot ap. de sub ipoteca...pe scurt imprumutul a fost 10.000 de euro, am platit 3 ani, era facut pe 10 ani si daca achit azi mai am de plata 9100 de euro.
A, si mi s-a stricat si mobilul in seara asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Dady, sincere condoleante pentru pierderea mamei tale! E un moment cumplit, putere sa-ti dea D-zeu pentru perioada ce va urma! Va fi greu cu multe responsabilitati si cu sufletul indurerat!

Nu-mi plac vestile voastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

buna tutoror fetelor din constanta,desi,sunt de ceva timp pe acest forum,spun cu regret ca de abia acum v-am gasit,si ma bucur tare mult!am citit,atat cat am putut din postarile voastre si ma bucur tare mult sa vad cat de unite si de sufletiste sunteti!eu am doua minuni de copii,andreea eleva in clasa a treia(a facut 10 ani pe 3 aprilie)si mihaita(face 4 anisori pe 25 sept)sunt doi copii minunati,nu ii laud ca sunt ai mei,dar asa simt eu,numai ca fericirea ne-a fost umbrita cand mihaita a fost diagnosticat cu autism,e adevarat,o forma mai usoara,dar oricum ar fii,tot autism este,deci rugamintea mea este,daca mai sunt printre mamicile din constanta,copii cu aceleasi probleme,mi-ar place sa ne impartasim din experiente,orice sfat este binevenit!va multumesc ca m-ati primit si pe mine printre voi,si va urez multa sanatate voua,cat si copilasilor vostrii!

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Mav,Simona,Camelia,Isidora,Ege,Crig,Adinutza,Sinzi,Cornelia,Lizuca,Roxana, Crixia,Caty.....multumesc din suflet si sa dea Dumnezeu sa se odihneasca in pace si alaturi de tatal meu, asa cum am visat deja dupa inmormantare.s-au iubit fff mult!
Mav,July,Dana,-ca mi-ati fost alaturi si inainte si dupa...fizic sau moral.

Nu am cuvinte pentru ce simt.....nu realizez inca .....

Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Noi!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

liana,ai asigurare casco la octavia?
umflatel,bine ai venit!imi pare rau pt mihaita!
daddy,ma bucur ca ti-ai gasit putin timp sa trteci sa ne zici ce faci,cum te simti!sa iti dea Dumnezeu putere!
roxa,mersi mult.vedem ce hotarare ia sotul.te tin la curent
va pup,pllec la carrefour

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Ege, sigur ca am casco, ar fi dementa sa nu am... oricum e pe leasing si e obligatoriu.Ma costa vreo 90 de euro pe luna.
Nu am in schimb casco la solenza si era sa o pocnesc nasol sapt. trecuta, dar m-a ferit totusi doamne-doamne.
Dar si cu casco tot e nasol, politie, soc. de asigurari, service...si ramanem intr-o masina cat e in service asta.

Mergi la inceput

Umflatel, bine ai venit printre noi!
Ege, sa ne zici ce ai cumparat fain, mie carrefour-ul imi e peste mana rau, eu fac piata in billa, unde daca ma trimiti nimeresc cu ochii inchisi orice fara probleme.
Eu nu am gasit sa ma mut... dar zau ca-s asa obosita in ultima vreme ca cred ca mai aman miscarea.. parca niciodata nu am fost asa obosita.Era sa lesin in bucatarie acum 2 nopti..
Tania, condoleante.. immi pare extrem de rau pt. necazul tau.. nu pot sa imi inchipui macar ce greu trebuie sa fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Lee Ann,trebuie sa urmeze si o perioada buna de acum,nu?
Daddy,multa putere iti doresc!
Umflatel,recuperare cat mai multa ii doresc lui Mihaita!Si tie putere si speranta-aveti varsta de partea voastra si forma mai usoara,nu?-!Mergeti,cred deja la un logoped,la psihiatru...Mama unei colege de gradi de-a fetitei mele e medic psihiatru...daca te pot ajuta cu o intermediere,cu tot dragul...Doamne ajuta!
Fetelor,cedez un loc pt. gradinita de la Liceul de Arta ,grupa mica,obtinut cu interventii...Ar fi pacat sa se piarda...nu vreau nimic in schimb...Daca auziti pe cineva...cu un copil de 3-4 ani care n-a reusit inca sa-l inscrie undeva...,din zona...adica Casa de Cultura...Noi vom merge si in toamna la cea Brancoveneasca pt. ca au si program prelungit si ma aranjeaza pe mine mai mult...La Liceul de Arta e progr. scurt...
tuturor!
Crig,multumesc de raspuns;s-ar putea la anul sa trecem si noi pe dansuri,ca prea se bataie fiimea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

LeeAnn, si pe mine ma intereseaza...la ce banca aveti imprumutul?? Si noi avem tot 10.000 facut acum 2 ani (sau 3)...si vrem sa vindem ap din C-ta...asa ca trebuie sa platim imprumutul prima data...
Daca stiti pe cineva care e interesat de un ap cu 2 cam la Macul Rosu, il dam utilat si semi-mobilat...

Jone, mi-am dat seama ca e pt facut flori pe prajitura...te-am intrebat daca vrei si cartea sau doar setul (cu carte cu tot parca e 19.99$, fara parca 9.99$)

Umflatel, imi pare rau pt Mihaita...am inteles ca terapia ABA e de mare succes si da rezultate...

Roxa, a iesit soarele??? hihi....

Tatiana, voi ce mai faceti???
July??
Mav?
Anda?
Mamacita???
(Roxa, azi am preluat eu catalogul)....

Am pus si noi cateva poze http://family.webshots.com/photo/2674513110087737923bQDPXK
Cu fetita de care ne-am "amorezat"...De 2 saptamani tot insista (ea, ca fetele sunt cu initativa) sa vina la David acasa sa doarma, cred ca pana la urma sapt viitoare o sa le indeplinim dorinta!!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

LA MULTI ANI veveritei Natalia pentru primul anisor din viata, sa creasca mare, sanatoasa si sa va aduca numai bucurii! LeeAnn, imi pare rau pt "zodia neagra", dar vorba isidorei, acum trebuie sa urmeze si o perioada buna. Te pup

tania, condoleante si multa putere, suntem alaturi de tine.

noi suntem ok, dar in mare alergatura pentru o renovare generala a apartamentului, cu schimbat de mobila si tot tacamul, facem jaloane printre cutii si saci, o sa ne mutam la socrii o perioada, sper cat mai scurta, deci o sa absentez motivat

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput