All about Constanta (87)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by crig72
Noi nu am avut cum sa plecam asa ca pentru relaxarea mea plec la shopping sa fac miscare

na uite cum ma chinuie unii....vai de sufletelul meu! da' mi-am luar si eu vineri o pereche de pantofi, sic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

salut!
vic, inca nu stiu sa fac evaluari de risc...ai nevoie?
pot sa il rog pe colegul meu sa ma ajute.
eu tot incerc sa scriu pe aici dar mereu am probleme:ba pica netu, ba nu ma lasa alex si tot asha.
sanzi vroiam sa te rog ceva:daca se poate e super ok, daca nu se poate nu e problema.
eu tot caut sa cumpar setul asta" www.wilton.com/store/site/product.cfm?id=3E30D6EB-475A-BAC0-5E5EF66C57041711" target="_blank">Floral Collection Flower Making Set
l-am gasit in romania doar in bucuresti dar e peste 1 milion. am fost intr-o sambata si cand in sfarsit ma consolasem cu ideea ca e fantastic de scump ERA MAGAZINUL INCHIS!sa mor si mai multe nu.

crezi ca poti sa mi-l cumperi tu si sa iti trimit banii cumva sau cum sa facem?daca se poate.

va pup.

jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Jo, daca o gasesc prin magazine am sa o iau (vrei doar cartea sau tot setul??)...daca nu...nu cred ca are rost sa o coamnd online...de obicei costa transportul si ajungi tot la pretul care o gasesti in ro..(e 19.99$ pe net fara taxe)...

Cris, ai ajuns si prin Carefour?

Cornelia, distractie placuta!!TRimite-ne si noua un mugur de brad!!!

Roxa, tu muncesti azi??? Si eu

Noi am avut un we f incarcat...am avut un playdate cu o prietena, apoi piscina, sambata fotbal, apoi am fost la film (Fracture - f bun), duminica l-am dus pe tati la aerport (bahamas) si apoi in parc cu prietenii, piscina si apoi am iesit la o prajitura romaneasca la terasa!!!
Sapt asta e plina...munca...inspectie la gradi...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

sotul meu are astigmatism,dioptrii -2 cilindric cu unghi de 180 grade.vrea sa se opereze ,dar nu stim riscurile.stiu ca la bucuresti se opereaza cu laser.nu stim ce sa facem.
asteptam recomandarile voastre.
multumim!

asta este intrebarea mea de la discutii generale.poate ma puteti ajuta si voi.
noi suntem bine,am fost ieri si azi la fantanita.a fost superr.vrem sa mergem si maine.sotul a fost in delta la sf sapt,o reuniune cu colegii,intre baieti
jone, dar pt ce vrei setul ala? si mie mi-a placut.ma gandeam ca daca ma intorc in invatamant,m-ar ajuta la gradi
va pup

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Ege, aici e o reclama la tv, despre niste lentile de contact care corecteaza astigmatismul...
Chiar ma intrebam de fiecare data ce este asigmatism....

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

sinzi ,ai idee cat costa?
eu nu am mai auzit pana acum de lentile .
mersi

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello dragelor
Sanzi ce misto program in week end...eu recunosc ca uneori mi-as dori sa zaaac si sa zaaac.
Fisun pentru astigmatism -2 face operatie degeaba. pentru ca la o dioptrie atat de mica corectia este de maxim 1,5, deci tot va ramane cu 0,25-0,5 dioptrie. sotul meu si-a facut pentru -3 si tot a ramas cu 0,5. operatiile cu laser (lasik si ptrasik) functioneaza foarte bine la dioptrii mari, peste 5-7 unitati. iar deocamdata lentile de contact pentru corectarea astigmatismului nu exista, sunt doar combinate dar nu au eficienta.
eu sunt acasa.....astept sa vina baietii din vizita de la bunica. ce vreme inchisa azi....pacat, era de iesit afara.
distratie placuta!

Mergi la inceput

Ege, nu stiu...daca mai vad reclama am sa vad daca au si vre-un site...

Roxa, si eu vreau sa zac.....dar cu David in casa nu prea pot...de abia astept sa vin in Ro sa dorm pana nu mai pot si sa se ocupe bunicile de el!!! hihi...Sa mai streseze si pe altii

Ce ai gatit azi, daca ai stat singurica???

Noi miercuri avem inspectie de acreditare la gradi...va fi haos!!!! Vin 15 inspectori, care cauta peste tot (sa nu fie ceva care sa accidenteze copilul) ne vor asista la lectii, vom avea exercitiu de incendiu, vor incerca sa "rapeasca" copiii (si trebuie sa fim pe faza)...Ah...de abia astept sa fie joi!!!!

:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

hello!!
si eu pe aici un pic.La noi a iesit soarele Roxanadar nu se stie pentru cat timp.Se pare ca s-a indurat Sinzi sa ne trimita si noua cateva raze...hihi.
ne pregatim de-o plimbare cu rolele.i-am pus rolele pe aceeasi linie.sa vedem cum va fi.
revin cu poze puuup
o zi placuta!

www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&AID=4426358&IID=154054961" target="_blank">poze de aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

setul acela e ptr facut flori pe tort.
noi azi gratar in curte, joaca in nisip si am un somn in oaseeeee

jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!

Mergi la inceput