All about Constanta (87)
Raspunsuri - Pagina 17
CRIXIA spune:
MAmacita, putere si bucurii! ALexandru, La multi ani!
Fetelor, eu am terminat saptamana, deja, plec la "1Mai"! Sa ne revedem sanatosi! Distractie tuturor!
sinzi_ana spune:

LA multi ani Delia!!!!

Adinutza imi pare rau de ce ati patit...uf...sa stii ca si David a fost cusut pe frunte si acum cu greu se mai vede ceva...
Eu mi-am luat liber azi si maine...pt ca am atatea de facut si nu reusesc sa le pun la punct singura...le bomban eu pe bunici dar ce folositoare mai sunt!!!!! MAcar o data pe luna si tot zici sarumana....
Ieri am fost la pediatru pt trimiterea la evaluare, si i-am facut vaccinul polio...
A fost f curajos nici nu a clipit, si l-a lasat cu gura cascata pe dr...noi ii tot citim encilopedii care au si capitole din medicina pe intelesul copiilor, si el era echipat cu trusa lui de dr, si i-a explicat ce e in trusa si la ce foloseste, i-a si descris cateva organe ...Pediatrul l-a intrebat daca nu vrea sa il angajeze ca ajutorul lui la care David i-a raspuns: "You're silly, I'm only 4, didn't u know ???? i cannot work!!!!"(esti "prostutz" am doar 4 ani, nu stiai??? nu pot sa muncesc!!!)
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David
bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
Ontica Camelia spune:
Roxana eu sunt ok, d-ra "bebelina" este f activa, are program artistic
intre reprizele de somn pt frumusete
.
Adina imi pare rau de Bodi, sper sa-si revina frumos, fara cicatrice
. Ne vedem maine.
Andradei.
Crig superbi iepurasii, Alexei i-au placut mult, iata www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070426" target="_blank">exemplificarea.
Iepurasul nostru nu prea stie pasii
.
mamacita bafta la prezentare si distractie placuta sambata.
Distractie placuta celor care isi incep vacanta de 1 mai mai devreme.

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia
& Alexandra -Elena
(27 feb 2004)
mav spune:
![]()
Fetelor, sa ne rugam ca mama Taniei sa se odihneasca in pace, caci a plecat printre ingeri! 

Adinutza, refacere rapida si fara urme, lui Bogdan!
La multi ani cu bucurii pentru Delia si mamica ei!
Sinzi,
aveti un baiat grozav!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
roxanaz spune:
buna dimineata!
Tania condoleantele mele cele mai sincere! Dumnezeu sa o odihneasca pe mama ta, iar tie putere multa! multe imbratisari si suntem alaturi de tine!
Adinutza bietul Bogdan! sper sa fie ok cat mai repede si sa nu ii ramana semne deloc!
Sanzi super David...baiat destept, nu gluma!
o zi frumoasa de vineri tuturor!
Marilen spune:
Va multumesc pentru raspunsuri, n-am mai avut internet in perioada aceasta, de aceea am "disparut".
Sinziana, ti-am trimis un PM, l-ai primit?
Si nu m-as plange de singuratate,ci as binecuvanta aceasta stare fertila si de-a dreptul implinitoare pentru fiinte ca mine care nu vor luna de pe cer,ci cerul senin si intreg in priveliste.Constanta Buzea
sinzi_ana spune:
Tania, condoleante....
Marilen, da l-am primit, se rezolva...dar te rog sa imi mai imi aduci aminte de vreo 2-3 ori pana plec
ca eu sunt uituca
...deci mai astept reminder vreo 2-3 pm
(nu te supara...)
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David
bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David