All about Constanta (87)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani fericiti Alexandru!!!

Absentez motivat ca sunt de dimineata pana seara la birou, dar mai va si citesc din cand in cand!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

La multi ani Alexandru!!Mamacita sa va traiasca si sa fie sanatos!
Isidora la muzeul de arta.Abia astept sa ne vedem.
Duminica Mariuca a avut spectacol la Carrefour.va arat si voua cateva secunde dintr-un filmulet.
http://www.dropshots.com/day.php?userid=120223&cdate=20070425&ctime=095347 si cateva poze
http://www.dropshots.com/day.php?userid=120223&cdate=20070422&ctime=155528
va pup si seara buna!

www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&AID=4426358&IID=154054961" target="_blank">poze de aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Vai,mi s-au umplut ochii de lacrimi...Ce frumoase sunt fetitele...Si Mariuca.... Bravo,Mariuca!,Felicitari mami!Si Isidora va avea spectacol pe 1 iunie....Voi ,unde faceti Crig,balet sau dansuri?Si inca ceva ,de unde ai luat costumasul?Parca toate fetitele au la fel,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

la multi ani alexandru!mamacita sa va traiasca ,sa va bucurati de copii
noi suntem mai bine,ege e bine,mai maraie ea din cand in cand,dar asta cred ca e din cauza mea ,pt ca am alintat-o prea mult
asta e,va pup

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Vai,isidora,ma coplesesti cu complimentele;noroc cu ochelarii sa nu se vada ridurile,hihihi.Eu am lipsit clar motivat,de vreo doua saptamani pregatesc un curs pentru medicii din retea si-l voi sustine sambata,dupa care avem petrecerea lui Alexut,asa ca ne"auzim"dopo...
Am intrat scurt pentru ca eram sigura ca am niste prietene care nu ne uita cu gandurile de bine si trebuia musai sa le multumesc:isidora,Camelia,crig,ege,cornelia,mav,multumesc!Sper ca n-am uitat pe nimeni pentru urarile recente,iar pentru felicitarile pentru fetita inca va multumesc tuturor...
Pupici,mai scriu in we...

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

La multi ani Alexandru!!!!

Isidora, e meseria lor sa ne testeze limitele!!!! Si 3 ani e doar inceputul...cu cat se fac mai mari cu atat sunt mai incapatanati, au mai multe argumente, vor mai multe si stiu cum sa obtine!!!!
Asa ca respira adanc, ca in nici un caz nu devine mai usor!!!!
Zilele trecute radeam cu sotul meu...ca vreo 2 zile am jonglat cu ideea sa mai facem unul, apoi ne-a lovit dintr-o data: "pai acum mai avem cel mult vreo 15 ani pana cand va zbura puiul de acasa si vom fi de capul nostru...daca mai facem unul, trebuie sa prelungim cu cel putin 5 ani!!!!"

Nastasie, drum bun si calatorie usoara!!!!

Cris pt Mariuca!!!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana

La multi ani Alexandru!!!!

Isidora, e meseria lor sa ne testeze limitele!!!! Si 3 ani e doar inceputul...cu cat se fac mai mari cu atat sunt mai incapatanati, au mai multe argumente, vor mai multe si stiu cum sa obtine!!!!
Asa ca respira adanc, ca in nici un caz nu devine mai usor!!!!
Zilele trecute radeam cu sotul meu...ca vreo 2 zile am jonglat cu ideea sa mai facem unul, apoi ne-a lovit dintr-o data: "pai acum mai avem cel mult vreo 15 ani pana cand va zbura puiul de acasa si vom fi de capul nostru...daca mai facem unul, trebuie sa prelungim cu cel putin 5 ani!!!!"

Nastasie, drum bun si calatorie usoara!!!!

Cris pt Mariuca!!!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Crig, felicitari pt spectacol! Trebuia sa ne fi anuntat inainte, am fi mers si noi acolo...

TatianaG, multumesc pt randuri! Imi pare rau, nu stiu cum te-as putea ajuta in privinta hotelului....

Isidora prietenii stiu de ce!

Mamacita sa fiti sanatosi!!!!!

O zi senina tuturor!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello dragelor
ca de obicei vad ca functioneaza strigatul catalogului....deci am sa aplic manevra mai des
mamacita la multi ani lui Alex, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!! distractie placuta la party!
si azi mai avem o sarbatorita, pe Delia lui loreen! la multi ani!
Liana wow de 8 ori pe noapte? biata de tineee....iti urez sa nu mai dureze mult asta!
Isidora-Alina deci si voi cu crizele de 3 ani...greu frate, greu cu copiii astia!
Sanzi hahahhahahaaha ai fost mortalaaaaa. da' recunosc ca ai dreptate.
Camelia sunteti ok? ce face mandrutza din burtica, e cuminte?
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Dragele mele,
Vreau sa va multumesc pentru urarile de ziua lui Bogdan, chiar daca atat de tarziu...
Eu am fost tare suparata pt ca Bogdan a reusit sa cada cu trotineta si sa-si taie fata astfel incat am ajuns la chirurgie cu el. Acum e mai bine, speram ca urmele sa fie cat mai putin vizibile.
Mamacita, La multi ani pentru Alex, sa fie sanatos si sa isi iubesca surioara!
Loreen, La multi ani pentru Delia, poate iti faci timp si mai treci pe aici

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Sanzi, David ne-a uimit cat de curajos este! Felicitari!
Roxa, ochiosului care vrea "sus". Super pozele.
Crig, ai reclamatii de la Andrada ca tine prea putin filmarea de la spectacolul Mariucai

noi

Mergi la inceput