Indemnizatia pentru copii modificata?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Si pe mine ma intereseaza, as putea sa mai stau acasa cu bb daca ar fi adevarat. Si in legatura cu

quote:
Pana acum n-au putut?

uite ca eu era sa nu pot. Daca nu reusea sotul sa isi mai ia ceva de lucru efectiv nu mi-as fi permis inca un copil. Si asta nu pentru ca as fi adepta unor cheltuieli voluptuorii la care sa nu pot renunta ci pentru ca, in functia de salariul meu, ne-am luat niste credite, avem niste rate, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Stirea din ziarul se incheie astfel: "Decizia de stabilire a plafonului unic a fost luata martea trecuta de catre Guvernul Romaniei cu 192 de voturi pentru."Asta se intampla pe vremea cand cabinetul avea si ministrii PD, cu totii cel mult 25 la numar.Cum pot da 25 de oameni 192 de voturi?Cred ca e nanc.DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Am sunat si am vorbit cu cineva din redactie(din pacate, semnatarul articolului nu era acolo) si mi-a spus ca articolul are drept sursa un comunicat Mediafax.Si ca isi vor tine la curent cititorii cu tot ceea ce apare nou in acest domeniu, ca au primit multe mail-uri pe aceasta problema.

Theiuta

poze cu Nicolas

Mergi la inceput