Indemnizatia pentru copii modificata?
Astazi frunzarind prin ziarele virtuale am dat peste asta: http://www.ziarulcn.com/article/indemnizatii-mai-bune-pentru-cresterea-copilului-47393.html
Pentru toate mamicile poate fi o veste buna (daca se confirma) si mie mi se pare o solutie echitabila care ar putea multumi si mamicile cu salarii mari si pe cele cu salarii sub salariul mediu pe economie.
Acum cu sau fara modificarea asta sper sa nu ma apuce 40 de ani cu Amazoana plingind dupa bb Luc al ei:D
Numai bine va dorim si multa, multa sanatate:)
Raspunsuri
A_Iulia spune:
Da. Nu vad sa se specifice daca este plafonat maxim la 6 salarii medii pe economie - asa era in varianta veche. Cred ca o sa fie la fel.
Oricum, e de bine!
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
Theiuta spune:
Iuiuiuiuiu, de cind asteptam schimbarea asta...este un proiect, ceva?
Theiuta
poze cu Nicolas
viana spune:
La cit sunt de norocoasa,parca vad ca se aplica pt mamele care au nascut dupa 01.01.2007.Sunt preciiiisssssa!(asa imi place marmota!)
simply spune:
Nu este deja modificata, adica 6 milioane indemnizatia si 2 milioane alocatia copilului? Nu despre asta e vorba?
Anuska spune:
Asa trebuia procedat de la inceput, inca de acum cativa ani cand s-a stabilit suma asta fixa! Inca de at eu am spus ca asa era echitabil!
Insa eu am oarece rezerve, avand in vedere sursa: "Ziarul"..... Daca se va mai vb si in alte ziare sau in preva audio-vizuala, at devin mai increzatoare.
Deci mamici cu salarii mari (daca se adevareste) puteti face copii!
Sa fim sanatosi cu totii!
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
Alynutza spune:
Ar fi super!
nusicasiely spune:
pai,eu nu vad schimbarea.nu ni se dadea la mrdical 85%?eu cred ca tot aia e,intr-o alta eticheta,sa nu zica ei ca nu au facut si ei ceva.
Theiuta spune:
Rog foarte mult pe fetele care au informatii exacte despre acest subiect sa posteze.Este proiect de modificare a OUG 148/2003?Ma intereseaza in mod deosebit!!!
poze cu Nicolas
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Anuska
Deci mamici cu salarii mari (daca se adevareste) puteti face copii!
Pana acum n-au putut?
Miha si Robert
andruskandu spune:
Pana la urma e doar un zvon sau nu? Se aplica pentru toate mamicile cu copii pana in doi ani sau pentru cele din 2007?
Am urmarit stirile - nici o veste de 2 saptamani!
Andreea lui Andreiut Puiut