Cluj rulz! - 69
Raspunsuri - Pagina 8
ralucames spune:
Adevarat a Inviat!!
dragelor, ma declar tare multumita si fericita... am fost azi-noapte la Inviere in formatie completa, azi la Sf. Liturghie la fel... am copil tare cuminte si ascultator (de sot nu mai zic
) Ziua de azi ne-am petrecut-o la parintii mei, am mancat, am povestit si ne-am simtit suuper. Maine avem in program asa: poze in Gradina Botanica, delectare si recreere, apoi la masa la socrii, cu tot familionu'.
Criss. , ne vedem marti dupa-masa, va pupam!!

Roxana, imi pare rau ca are Serban rubeola, dar tot spre binele vostru e... ca face acum cat e mic, iar momentul oricum nu e ff bun nicicand.. asa-i?? Sanatate si rabdare multa ii doresc.
Steaua, sanatate multa mamei tale, sper sa nu fie nimik grav... o sa mai vb pe mess.
Va pup pe toate, sa ne reauzim cu bine!!
minunea vietii mele
roxana1974 spune:
Buna dimineata!
Nimic nou again ...
Ralu, io eram suparata de chestia lui Serban numai fiindca e asa de frumos afara si ni s-au stricat planurile. Aveam timp si noi sa iesim, pe la prieteni, asa am stat acasa sa nu-i imbolnavim. Daca era in timpul saptamanii poate chiar m-as fi bucurat ![]()
Azi mergem si noi la masa la rude, cu tot cu copil si spre seara mergem la bunica mea la Ludus sa o aducem acasa pe coana mare. mai pove deseara...aaa Rolo e a Comarnic, ieri faceau gratare in curte, hmm...
olim spune:
salutare tuturor
Va doresc sa aveti Sarbatori fericite!
eu am fost libera de miercuri pana azi si nu am putut intra sa va salut.Acum sunt la munca
, dar asta este.
va pup pe toate si sa aveti parte de o zi frumoasa
roxana, multa sanatele lui Serban
asteptam vesti de la rolo![]()
va pup pe toate
+6
carrie spune:
Sarbatori fericite in continuare si din partea noastra!
si la noi totul e f roz, ieri am fost si noi la biserica apoi la ai mei la masa si dupa masa in vizita.o fost tare bine!am cam mancat sper sa reziste eroic ficatul meu![]()
insa fie-mea e intr-o noua etapa de negare, adica totul incepe cu "nu...", da oricum tare bine ne intelegem, deh mai imi testeaza rabdarea sa vada cum o sa rezist cu doua
azi a mers Mihai cu ea pina la tara la bunica lui, eu am ramas acasa ca drumul e cam rau si sa nu mi-o scutur prea tare pe asta mica.am pus niste fripturi la cuptor care se anunta delicioase.
Corina sanatate mamei tale, ce-a patit?
Roxa sanatate lui Serbanel!Rolo tot nimik?cand ai ziz ca a eliminat dopuri eram sigura ca se intampla!da dr ce zice?ca parca avea DPN-ul pe 5, nu?
Ralu, va asteptam
Arleena, multumim de felicitare , super dragutza!
va pup fetelor
Cristiana
cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 8 luni)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
steaua spune:
Am revenit acasa! Am fost de ieri in ,,excursie'' pe la socrii, la Ocna Mures, si am dormit la niste prieteni la Turda.Ca nu puteam sta singuri prin Cluj, mai ales ca toata lumea era in deplasare.
Cristiana, Raluca, multumesc pt gandurile bune. Mama are de vreo 2 saptamani o pneumopatie f urata. Acum cateva zile credea ca a facut si pleurezie. Am renuntat a mai merge la bunici, de teama sa nu contacteze Alex boala, iar mama, oricum nu era disponibila; statea in pat aproape tot timpul. Maine merge la o radiografie. Sper sa nu fie ceva prea grav; de ieri se simte mai bine.
Va pupam si Sarbatori frumoase in continuare!
svety spune:
Hristos A Inviat!
Acum am pus jos bagajele. A fost fain la socrii. Cam scurt, dar asta e. Am intrat cu nerabdare sa aud vesti despre Rolo...da vad ca nimic. Noi iti tinem pumnii.
mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus)
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
romana_74 spune:
HRISTOS A INVIAT!
Imi pare rau ca nu am intrat sa va urez Sarbatori Fericte, dar am avut o perioada incarcata... putin spus! iata ca s-au terminat si sarbatorile si de maine o luam de la capat!
Copiii sunt bine si super fericiti ca de azi avem o minunatie de catel- ciobanesc carpatin de 4 saptamani, da zici ca are 6 luni pe care o cheama, ca de fapt e o ea, ZARA DE BISTRITA! e superba si cuminte din cale afara! Asa ca, pe langa Hanny, care e si ea puiut, dar putin mai mare, are 1 an, o avem si pe Zara! Vorba mamei mele... asta ne mai lipsea, dar o adoram si ne-a cucerit pe veci!
ROLO- nastere usoara si iti tin pumnii!
ROXA- imi pare rau de Serban! Sanatate!
STEAUA- sanatate mamei tale! sa ne mai tii la curent!
Fetele care sunt plecate- asteptam vesti rapide!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)
arleena spune:
adevarat ca a inviat!!
ne-am intors si noi, a fost fain si relaxant, alex a stat mai mult p-afara asa ca s-a bonzat pe fata si pe maini
, i-a facut bunicul groapa cu nisip, a luat si el pasti, a dat cioc, totii copii din vecini s-au jucat cu el si a fost super incantat...si eu, ca am stat linistita si m-am odihnit si nu a mai fost tot calare pe mine. n-am ajuns la inviere
, ca asa o fost filmul....
rolo nici o veste????nimic, nimic????
roxana sanatate lui serban!
v=am pupat ca se trezeste tzancu' si vrea afara
....numai afara ar sta daca se poate, dar azi vreame nu e prea faina din pacate....
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
mariana tache spune:
HRISTOS A INVIAT!
LA MULTI ANI, MEDEEA! Sa fi sanatoasa si norocoasa, printzesa mica!
Oana, inca odata felicitari pt minunile tale!
Ieri ne-am intors si noi. Am avut sarbatori frumoase cu multi musafiri, mancare multa
, am fost la biserica, am facut vizite, copiii vesnic afara, n-a sunat ceasu` de dimineata
etc. A fost frumos si relaxant.
Acum ma lovesc de cruda realitate: dimineata ma duc la servici... nu am chef; nu-s bune pauzele astea ca te scot din ritm.
Rolo, nici nu ma gandeam ca te gasesc "nenascuta" cand ma intorc; vezi, Ileana e exact ca in basme (nu degeaba i-ai ales numele asta!): nu vrea sa vina pana nu-i promiti ceva.... eventual tinerete fara batranete
... gaseste tu ceva si promite la fata, ca sigur vine! Nastere usoara.
Arleena, cum ai condus? Si eu am fost soferita
; si m-am descurcat; si mi-a placut.
Cristiana, te-am sunat azi, dar aveai tel inchis; vroiam sa discutam probleme administrative ![]()
Roxana, am rezolvat totul in seara asta; am fost f eficiente ![]()
Va
; somn usor!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!