Cluj rulz! - 69

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

LA MULTI ANI Stefan!pui de morosan sa cresti mare,sa fii sanatos si norocos!

Stanca multu de intrebare ,Sarah e bine ,creste ,incepe sa nu-i mai taca gurita (in casa ca afara are alte preocupari) si e o cumintica.Va uram multa sanatate!

Svety iti multumesc de felicitare ,abia azi am vazut-o...ii foarte frumoasa.Distractie faina la nunta!Noi am amanat pe o alta duminica vizita la Zoo fiindca a aparut aparut din nou circul la Cj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

LA MULTI ANI STEFAN! Sa cresti mare, sanatos si cuminte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Scuze, dar am vrut sa ii dedic lui Stefan un mesaj independent!

MAGDA- mersi de sfat si intentie, dar noi vrem obligatoriu mare pentru copii, asa ca... pica Ungaria! Cred ca va fi Grecia, Malta, Tunsisia! Sa vedem... Mai caut o oferta buna! as opta pentru greci! vreau all inclusive ca doar cu doi copii nu m-as duce la risc sa mor cand le dau sa manance, ca au niste mofturi... Si neaparat vreau AC in camera si paturi pentru ei! In complexul hotelier vreau chestii de joaca pentru ei, tobogane, leagane, si piscine pentru copii, dar asta nu e obligatoriu. Cam asat vreau, daca stit ceva oferta buna, va rog sa ma anuntati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Romana, sfatul meu e sa mergi in Grecia, si sa inchiriati viluta. Acolo este si spatiu de joaca amenajat pt copii, aveti si terasa unde sa stati. Sa nu mergi la hoteluri in Grecia (decat daca mergeti doar tu cu sotul).

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Romana, o prietena de a mea a fost anul tecut in malta cu all inclus si a costat-o 1000 de euro pt doua pers si zice ca a fost super fain nimic nu a terbuir sa cumpere in plus. Nu de mutl a fost tirgul vecantelor impreuna cu tirgul masinilor si am niste pliante, aintr-una stiu sigur ca este malta de al 200 de euro in sus. Am sa ma uit si eventual te mai instiintez sau ne intilnim si iti dau pliantul. Noi anul acesta ne fiv-osim si ne von chibziu al mare, din pacate, poate altadata, desi la malta vreu sa ma duc neaparat.

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Dragelor, buna dimineata!!

in primul rand, un intarziat dar din suflet trimis: La Multi Ani!!Stefan, sa fii toata viata sanatos, norocos si fericit!!

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Buna dimineata fetelor
Si eu ii doresc lui Stefan La multi ani! Sanatate si bucurie in viata!

PS: dar spuneti-mi si mie cine e Stefan?

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

quote:
Originally posted by magdadomokos

Buna dimineata fetelor
Si eu ii doresc lui Stefan La multi ani! Sanatate si bucurie in viata!

PS: dar spuneti-mi si mie cine e Stefan?

DM

STEFAN e fiu-meu cel mare; a facut pe 20.04. - 3 ani.
Multumim de urare.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor, multumim din suflet pentru urarile adresate lui Stefan; sunteti dragute ca-ntotdeauna.

Azi mergem in parcul mare ca sa se dea Stefan cu bicicleta
A facut cateva ture prin casa si stie sa se dea destul de bine; e tare incantat. Abia astept sa-l vad liber prin parc cu bici!

Cate un pt Roxa si Oana (circumstantele atenuante nu implica absolvirea de vina )

In rest.... numai de bine
Sa aveti o duminica placuta!
PA.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

buna fetelor,

ieri am avut o zi tare frumoasa, dimineata cu prietenele si cu picii lor, super ca intotdeauna, dupa masa in parc(unde a fost cam vant si acuma ma freaca o durere de gat)

tot dupa masa am fost si la control, si am dus-o si pe Thea care a asistat inmarmurita la ecograf si a auzit inimioara surioarei, a fost ff emotionata.
aseara povestind noi ca-ntre fete ii explic ca va trebui s-o tin pe Carina mult in brate ca e mica si neajutorata.la care zice Thea:"da poate s-o tina si tati ca tu n- sa mai ai burtica si o sa ma poti tine pe mine".a fost asa de dulce...

azi au fost Stanca si Bogdan la noi la o cafea, cu Razvan si inainte sa vina ei i-am spus sa-si mai scoata din jucariile din cort ca nu incap amandoi...mi-a zis calma ca sa stau linistita ca se inghesuie.ceea ce au si facut

sa va mai zic perle?"mami vreau musai tricoul asta azi la gradi ca cred ca numai asta ii place la Tudor!"

gata ca s-a trezit si iesim afara

pupici

Cristiana cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( aproape 4 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput