Cluj rulz! - 69

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

am scapat de bandajul de la ochi

rolo nici o veste de ileana cosanzeana???

olim am vazut ca ai DPN pe 1 decembrie - ziua mea de nastere. os a ai un/o sagetatoare si sa dea dumnezeu sa aiba noroc cu caru cum am eu.

noi mergem maine la picnic....sper sa fie ziua faina.ieri am fost in parcul mare si a fost super fain si alex extrem de incantat de lac. ahhh si azi a inceput sa mearga singurel din proprie initiativa. pana acum il tinea de manuta si merge si incercam sa-mi strecor degetul sa nu-l mai tin, pasea 2-3 pasi apoi ma cauta cu disperare sa se sprijine de mine. de pasti cred ca va merge bine.

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neata fetelor, is ultramatinala!

ma simt bine si-s plina de energie, sunt apasata doa de boala bunicului.avem si noi o gramada de aniversari si chefuri we asta.

Stanca eu am o doamna la curatenie, e pe la 40 de ani si ff faina,dar stiu ca e f solicitata.am s-o intreb daca mai are timp pentru ca o recomand cu caldura mai ales ca si cu copiii se intelege tare bine.la mine vine in fiecare vineri.

Arleena, bravo felicirati pentru pasii singurei, suuuper, e o mare realizare!!!!!!!!!!.
Olim sa cresteti mari si sanatosi de la noi!!

Erika, Raluca tinem pumnii sa fie asa cum va doriti!!!!Ralu , MIhai mi-a zis cand a venit de la ziua lui Rares ca va mai doriti o gagalice, asa ca poate ati fost ultrarapizi

Roxana, ce faci, pe unde esti?

Dana, salutare, is super camasile mersi mult

va pup gagici un we plin de bucurii

Cristiana cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 8 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Ciao, ragazze!!

Ce slaba miscare si ce fete ocupate suntem...

Eu am parte de sentimente ff contradictorii... dar le pun pe seama stresului, asa ca ma inteleg Azi de la ora doua am examenul de limba, care mi-a mancat ultimele 6 luni, asa ca va rog sa-mi trimiteti un gand bun, poate il iau (de fapt nu ma astept la altceva)... si vreau sa va anunt ca nu se putea mai bine si mai frumos, mi-au venit rushii, cu tot cu durerile de oase si de cap, ca asa le sta bine, nuu???

Ieri am avut o zi suupernashpa, sper sa nu se repercuteze pe cea de azi... m-am certat cu cineva care merita de altfel, dar eu nu meritam asa nervi de moment... mi o ciuda.....

Va las sa va bucurati de week-end, va pup si va tin la curent cu evolutia evenimentelor.

Arrivederci!

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Criss, te pup E adevarat ce am vb. cu Mihai, asa ca in doua luni ne punem pe treaba Distractie faina la kefuri, pupici multi Theiutzei

Rvein deseara daca mai pot, daca nuu, maine dimineata.

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Neata.

Rolo, hai ca o asteptam cu nerabdare pe Ilenuca.

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Cristiana te rog sa o intrebi pe tanti daca vrea.Multumesc.

Simona(arlena) felicitari pentru Alex umblaret.

Svety ce mai faci?

Raluca succes la examne si peste 2 luni asteptam vestea

Sa imi tineti pumnii ca in we asta musai sa luam o decizie capitala.Am niste emotii.....azi noapte abia daca am inchis ochii de ganduri.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Fetelor... scuzati absenta mea nemotivata, dar am totusi o explicatie... muncesc super mult si pana tarziu si am o groaza de ganduri cum sa fac sa fie bine pentru toata lumea... ma refer la cei de la munca! Dar o sa incerc sa recuperez! Sunt cu stirile la zi asa ca:

ROLO- nastere usoara si stiu ca e grea asteptarea, dar e frumoasa si apoi o sa iti fie dor de perioada asta... de abia atunci incepe greul!

MARIANA- ce bine de tine ca esti putin mai libera, dar cred ca ti-e tare goala casa fara nazdravani!

CORINA- naspa cu dintii astia... lasa ca recupereaza el la mancare dupa ce e full option!

STANCA- sa iei decizia corecta pentru familia voastra! Oricum va fi corecta ca doar tu esti fata desteapta si Doamne- Doamne te va indruma!

ARLEENA- felicitari pentru eliberarea ochiului... cred ca vezi acum lumea altfel!

Eu va pupi pe toate si va doresc un we fain!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna seara, dragelor!

Rolo???????? azi n-ai scris; s-a intamplat minunea?????

Raluca, imi pare rau ca ti-au venit rusii; dar ma bucura vestea ca va puneti in curand pe treaba; muuuult succes; sa va iasa din prima!

Romana, daaaa e bine sa iei o pauza cu copiii; intr-adevar mi-e cumplit de dor de ei, dar mi-e si bine; si a picat la fix ca mi-am facut o curatenie.... cum se face odata la 1 an.

Stanca ; greu cu deciziilea astea; ne gandim la voi.

Arleena felicitari pt micul umblaret! ai baiat mare de acum. Ma bucur pt tine ca ai scapat de bandaj; inseamna ca esti spre bine.

Olim, cred ca ti-am spus de vreo 3 ori pana acum ca sunt din MM aproape de Ulmeni!!! Sa-ti spun ceva: daca acum ai intrat in saptamana 6, la semnatura scrii sau +5 (dica 5 saptamani implinite si cateva zile) sau 6 (adica esti in saptamana a 6-a)

Fetelor, noi am fost f harnici; aproape ca am terminat curatenia pt pasti; mai am de spalat frigiderul, iar Adi de spalat usile ; am muncit ca robii 3 zile amandoi; asa am facut de zici ca acum am zugravit; tare bine a fost fara copii in zona, caci cu ei nu faceam nici pe jumatate.
Azi am fost in Cora la sportul meu preferat: cumparaturile .

Mi-am luat o cana VER-DE

Ascult I-RIS .... sunt

si o duminica de Florii minunata!
A! LA MUTI ANI! tuturor celor ce poarta nume de floare!!! sa traiti cu numele multi ani fericiti cu sanatate.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

sara buna gagici

am reusit sa punem in pat copchil rupt de oboseala dupa un chefuletz unde si ea a petrecut cu picii, am mancat bine, sper ca ficatul meu va rezista...

Ralu cum a fost la examen?sper ca ai scapat cu bine!!is curioasa cu cine si de ce te-ai certat ieri, zi-mi in private daca ai chef!

Stanca tinem pumnii sa iei decizia corecta, sa ne spui si noua daca simti nevoia!

Mariana felicitari pentru curatenie si harnicie, io marturisesc ca nu am sevita anul asta acest sport, s-a ocupat tanti a mea de tot si vine si vinerea viitoare sa fie curat de Paste.
auzi, cand mai vine tatal tau in Cluj?

eu as vrea maine sa ajungem pina la Manastire la Tauti!La multi ani de Florii celor care poarta acest nume.anul trecut de Floriile catolice eram la Roma...ce bine ca anul asta sunt comune Pastele!un gand special ptr Florina care e ff nemotivata!!

Ioana bine ca sunteti ok, asta e important, las ca recuperezi cu scrisu!

si nu in ultimul rand....Rolo!!asteptam vesti.Roxana, tu n-ai nimik sa ne spui legat de asta?

va pup fetelor,
somn usor

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005

Mergi la inceput

unele taste daca le ating prea usor nu tasteaza si vad ca scriu cu greseli. in plus is si tot pe fuga asa ca o sa ma scuzati asa-i?

Thea Alexia
noi si Roma 2006

Mergi la inceput