Iasule, mandra cetate (52)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Explicatia lor ( a circarilor) a fost...tanana...(acum bat tobele) gelozie!
Cica au bagat sase leoaice si un leu ..de aia s-au luat la bataie "fetele":)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

ah, deci tot ceva hormonal

cind s-a intimplat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Adi...m-ai lasat cu gura cascata. Aveam de gand sa mergem...dar mai bine nu, next time, la toaman sau cand vor mai veni....
Plecati undeva in aceasta minivacanta? Se spune ca pe 1 mai va fi vreme urata...
Intrebare:1. o cunoaste cineva pe d-na director de la Hala Centrala, d-na Borta? Multumesc, astept un PM.
2. Stit pe cineva la fabrica Lindte Gaz...sau nu stiu sigur cum se cheama, ca as vrea niste informatii despre un produs.
Multumesc din nou.
O zi frumoasa,
GAbriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Adriana ma ingrozesti! Al meu copil si tata-sau au bilete deseara la loja... Ma faci sa merg si eu ca daca Doamne fereste!!! se repeta si darama gratiile, sa ma pape pe mine si sa aibe timp tata-sau sa salveze copilul!!!!!! Brrr..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Da de ce spui tu Gabriela ca va fi urat? Nu va ploua, dar va fi innourat... noi plecam sambata si venim luni seara sau marti si nu vrem sa auzim de ploaie... de loc.
Numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Eu nu spun ca va fi urat...spun ce mi-a ramas in minte dimineata de la tv. Si eu vreau sa fie frumos, iti dai seama
Pupici,
Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

gabi, uite aici despre linde gaz http://www.linde-gas.ro/international/web/lg/ro/likelgro.nsf/docbyalias/Homepage

quote:
Originally posted by GabrielaG

Adi...m-ai lasat cu gura cascata. Aveam de gand sa mergem...dar mai bine nu, next time, la toaman sau cand vor mai veni....
Plecati undeva in aceasta minivacanta? Se spune ca pe 1 mai va fi vreme urata...
Intrebare:1. o cunoaste cineva pe d-na director de la Hala Centrala, d-na Borta? Multumesc, astept un PM.
2. Stit pe cineva la fabrica Lindte Gaz...sau nu stiu sigur cum se cheama, ca as vrea niste informatii despre un produs.
Multumesc din nou.
O zi frumoasa,
GAbriela si baietii

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by aime
Ralu ce mai faci dragutza? dulce

eu???
OK... mai mult sau mai putin...
Si eu va pupic dulce! (sa nu uit, lasa-mi pe mess numarul de telefon. Am scos ala din greseala si tot am uitat sa iti cer numarul sa il pun la loc. Ma ierti? :(( )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Ralu pai de ce sa te iert iubita, no problem? Ti-am scris PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Salutare la toata lumea!
Ieri am avut o super surpriza! M-a sunat Dana si mi-a spus ca am castigat la tombola pe care a organizat-o ! Adica am o luna gratis la Romagic! Si cred ca a fost extragerea pe bune, ca nici nu stia cine sunt. Oricum, e a doua oara in viata mea cand castig ceva.
Multumesc Dana!

Ioana si Andrei

Mergi la inceput