Iasule, mandra cetate (52)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

am uitat sa va laud preferatele mele in materie de sandale: marca bebettom - le gasesc in mall, la demisol.
piele interior-exterior, si cu taloneta din piele moale, mai pronuntata decat la alte sandale - deci riscul de platfus redus la minim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

herra, sa stii ca sandalele de la melania, care costau la tirg 115 ron, la mine in cartier costa 90 ron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

ai dreptate Herra, si pe mine m-au enervat domnii respectivi. lui Alex pur si simplu nu i-au placut sandalutele si le-a si spus celor de acolo asa ca nu am stat de fel sa mai incercam nimic.

NU mergeti la dr. carauleanu. pe mine voia sa ma opereze pt un chist inexistent pe ovar acum 11 ani si desi ceilalti dr. care priveau ecografia au spus ca nu e nimic acolo mi-a dat bilet de internare. noroc ca iasul e oras universitar... si am mai cerut o opinie doua... nu aveam nimic acolo.

Mihaela, ecografie 3D stiam ca se face si la dr. Iliev si la dr. Onofriescu. da telefon si intreaba.

mie imi place incaltamintea de la primigi... i se potriveste copilului meu.

Cenia, numai de bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Se vede va a venit vremea frumoasa... Cam putina miscare pe aici!

Noi profitam de caldura si stam mai mult afara. La pranz pe Stefan il ia mama de la gradinita - eu trebuie sa lucrez pentru disertatie - si sta ea atunci. eu sint schimbul doi la plimbari, adica de pe la 18, dupa somn. Noroc ca avem in zona copii si are cu icne se juca, eu stau pe bancuta si supraveghez, desi parca si asa obosesc.

Stiti, ma gandeam asa, in sinea mea, ca vad la majoritatea copilasilor caciulite/bascute, chiar daca e cald si noi, adultii nu mai purtam nimic pe cap. Recunosc ca nici mie nu-mi prea vine sa-l las chiar cu capul descoperit, desi ma enerveaza acest obicei. Copilasii vostri mai poarta acum ceva pe cap?

Oana 26+ si Stefan-Vladimir 4ani+

poze

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Copiii mei merg cu capul descoperit...tb sa le caut sepcile, ca a inceput sa fie soarele deranjant pt ochi...
Mateiul e tusitor, dar vad ca-i trece si asta e bine ca mi-a fost mila de el zilele astea.
Cenia...suuper, sper sa va simtiti bine. Va mai intoarceti? Ce aveti de gand?
IN Iasi a inflorit liliacul, iar zilele trecute am cumparat si lacramioare. Au un miros superb....imi aduc aminte de copilarie.

O seara placuta,
Gabriela si baietii

PS. Kiss, ce ne mai spui, cum e in postura de proaspata mamica?
Te-ai obisnuit cu programul? Pupici si un BB somnoros si linistit, fara colici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Da, a venit in sfarsit primavara...e asa frumos...
Si al meu copchil tot cu capul descoperit merge, si asta inca de acum vreo 2 saptamani. Eu l-am purtat asa de la 5-6 luni, chiar era sa iau "bataie" de la o tanti pe strada cand avea Vlad 5 luni, cica is o mama "cremenala", ca tin copilu cu "tzeasta goala" . na, asa de "cremenala" am fost ca in 2 ani juma n-a racit never si n-a luat antibiotic ...deh...inutil sa va zic ca nu i-am cerut parerea, s-a bagat in seama in parc tanti.
Imi pare rau ca n-am ajuns la targ, da suntem f prinsi in treaba si suntem cam rupti de cotidian.

Cristina (herra) ce mai face Vladut? L-am vazut in poza la d-na dr, am fost intr-o vizita de rutina. Urmeaza vaccinul de la 2 ani jumate, il facem pe cel de la stat. Voi l-ati facut sau urmeaza?

Ralu ce mai faci dragutza? dulce
tuturor

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Buna dimineata si de la mine!
Mi-e somn de nu mai pot.
Noi am fost la targ,n-am reusit sa vb prea mult cu Dana,ca se enervase sotul meu si ma tot bazaia sa plecam,ceea ce am sifacut destul de repede,dar tot am cumparat cate ceva tricouri si fustite .Am remarcat si eu standul de jucarii despre care vorbea Carmen,insa eu mi-am cumparat jucarii pt mine de acolo..:)CAtalinei i-am luat doar plastilina.

Catalina merge cu capul descoperit de multa vreme.. ea e "mare " de acum..
Aime,si eu pateam la fel ,se luau doamnele mai in varsta de mine ca port copilul cu capul descoperit(cand era mai mica)dar le taiam scurt macaroana..)

Fetelor..am fost la circ.Cred ca o sa tin minte multa vreme circul asta..
Dupa ce au intrat leoaicele in arena s-au luat la bataie si erau sa darame gratiile..sa fi vazut cum fugea lumea si ce buluceala era la iesire..s-a golit instantaneu circul..:):)nu mai zic de ragete si urlete..
Catalina mea..n-a schitat nici un gest,statea cumintica pe scaun,chiar la juma de metru de doua leoaice care se bateau..ca la televizor.. in timp ce eu faceam calcule cum sa insfac copilul si cum sa ma apar in caz ca se darama gratiile..afara n-aveam nici o sansa sa ajung,doar sa zbor peste ,si ma gandeam daca pot tine la distanta o leoaica infuriata cu un scaun de plastic..:)
Nu-mi mai trebuie safari.

V-am pupat..daca mergeti la circ ..cereti sa mai intarate leoaicele putin..a fost interesant..:)

A fost ceva adrenalina ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Adi,daca i-au o portie de adrenalina trece greata?

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

S-ar putea..sa treaca de tot..:)
Incearca bicuiti crocanti mai bine..:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

noi fuseram ieri la circ si a fost bine si frumos
.... pfiii .... leoaicele astea .... pms, ceva?

Mergi la inceput