plecare vacanta in State

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

La Loterie tot mai ai o explicatie de ce castigi sau nu (nr. mic sau mare de participanti, premii multe sau putine....etc.) Dar la astia de la Ambasada chiar nu intelegi nimic.

Soacra-mea a fost refuzata fara macar sa deschida gura mai multe de 3 ori desi isi lasa acasa sotul, alt copil , avere cat China si mai era si pensionara pe caz de boala, deci clar nu venea sa muncesca.
In aceeasi zi a capatat viza un tanar de 22 de ani fara familie, care se ducea la varu de-a 15-pea spita si care spunea clar la toata lumea ca daca primeste viza ramane ilegal ca stie el cazuri destule....

Inutil sa va spun ca am plans 3 zile incontinuu deoarece chiar aveam nevoie de soacra-mea sa ma ajute cu copilul care avea 1 an si ceva....Care or fi frate criteriile?????Ca eu una nu mai am curaj sa-mi trimit iar soacra ca sigur una din noi doua moare de inima daca o refuza iar!

Despre companii aeriene...eu prefer American Airline-ul si British Airline. Cei de la British s-au purtat exemplar cu noi....cei de la AA mai reci dar....rezonabil mai ales ca aveam copil mic si facea ca toate visele in avion de plictiseala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boo lina spune:

anna, nu cred ca e nevoie sa treci copilul in pasaport. noi am fost in vacanta in state si n-am avut probleme cu viza. am spus ca avem 2 copii pe care ii lasam acasa si un apartament proprietate, plus ca aveam pasaportul plin de vize...asa ca ne-au dat viza pe 10 ani. ca si companie noi am zburat cu lufthansa. a fost super - avionul nu era in intregime ocupat astfel incat am putut sa ne intindem si sa dormim. in rest ne-am uitat la filme, am mancat si am baut, chiar a fost relaxant. bautura e la discretie si toata lumea a profitat de asta
la intoarcere a fost mai trist ptr ca avionul era full si am intepenit in scaune. ciudat e ca la ducere ne-am obisnuit repede cu fusul orar pe cand la intoercere a fost cam bulversant. daca imi spui si prin ce regiune mergeti poate iti pot povesti mai multe

Mergi la inceput