Clubul moldovencelor de peste Prut (43)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Am revenit sa va zic o perla de-a Ameliei, spusa ieri.
Cum maraia ea asa de zor, agatata de mine, la un moment dat se opreste si imi spune serios, asa din senin;
A: "Veau sa pang"( vreau sa plang)"
Si eu o intreb la fel de serios " pai de ce?"
Amelia " pentru ca nu mai ai ciocolata".
Motiv de suparare, foarte serios...

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

Salut fetelor,un somn usor si frumos la cele care dorm.
De multe ori vad ca fetele se intreaba cum ne discurcam cu trei,nu e usor,dar asa daca nu reusesti sa faci astazi ceva mai lasi pe miine,apoi miine ii pui pe toti si ai terminat.
Cu Alice e cam asa,cite o zi mai usoara si cite una mai grea,dar dupa vaccini a mai stat prin brate si acum e greu sa o dezveti sau pina o dezveti la 6luni iarasi vaccini,ea de pe acum e plingareata si se tine numai de mine la straini plinge,foarte mult ii place sa stea la televizor asa ca chiar si acum e la sta in premergator, mai ales daca ii pun desene animate,si scoate niste strigate ca nu mai poti,sotul glumeste ca eu am invatato,acum avem chin cu dintisorii,gingiile sint asa umflate ca tot pune in gura si din cauza asta nu poate dormi,astazi i-am dat o pastiluta speciala si a dormit vre-o 4ore,asa ca eu am facut pizza.Rodica,felicitari pentru fetita,cred ca esti fericita,doua surori mult inseamna, noi surorile traim foarte aproape una de la alta si nu-mi este urit de loc chiar daca sint neintelegeri le rezolvam repede,si mai bine ca sora nu te intelege nimeni,baiatul va veni mai tirziu,deja voi vedeti.Alincic, a fost singura si acum e fericita ca fetele ei no sa fie cite una,dar las ca incerc sa fiu eu macar jumatate cit e o sora
Bine,va las ca iar eu ma intind,merg sa cu pizza.

Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Numai ce am intrat incasa,cit s-au jucat copiii eu am mai facut curat prin ograda(maturat,udat florile) si desigur hranit copiii afara,ce bine.Acus imbraca pijamele si nani.
Lilia,cind citesc despre Amelia ma doare si pe mine sufletul,....
Asa era si Samuel,credea ca ma pierde si mereu ma ruga sa nu il "las" acolo.....
Dar Amelia e "hitra"draga,cumpara si tu copilului mai multa ciocolata....sau nu aveti "Bucuria"pe aproape
Mariana,da cite bucati de pizza ai facut???? sa stiu daca nimerim si noi la Pizza.
Da de surori bine zici,ca chiar ma bucur pt fetele mele ca vor fi impreuna.
Da de mine...pai cit am dus eu lipsa de o sora acum am tot timpul sa recuperez dar nu pe jumatate ci una intreaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianca spune:

Asaaa....noi cu Alina inca putin si trecem la alt capitol.

Alina, am stiut ca o sa spui ceva pe tema "surorile",ma bucur ca esti optimista,macar ca citeodata nici nu avem timp sa vorbim sau sa ne vedem.Cit despre pizza,eu azi am facut trei,asa ca mai am la congelator"na vseachie pojarnie",dar nustiu daca miine ma gasesti.Am inteles ca miine o sa incerci tortul"lapte de pasare",sa ti se primeasca gustos.

Mamica a trei pui. Anca(15.02.1998) Vladut(12.05.1999) Alice(21.11.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Da,da,acus deschidem capitol nou
Hei Mariana, taman miine noi avem drum in partile voastre.....si cind colo tu pleci de-acasa.Lasa cheile sub covoras si ne razbirim noi.Pticika vreu s-o incerc dar sa vedem cum reusesc,principalul sa am gelatina... si inspiratia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Americancele noastre is harnicute si in gospodarie, si la scris, bravo!

Mariana, abia azi dimineata ti-am vazut minunea, vai, ce-am ris, de placere, evident! Ce scumpete mica, e asa de haioasa in costum de baie si papucei! Nici nu stiam ca exista marimi atit de mici! O sa fie cea mai cocheta domnisoara de pe plaja!

Alina, exista paturi etajate la Ikea, stiu, am vazut in catalogul lor, dar cum ziceam, sint prea lungi pentru spatiul pe care vrem noi sa-l valorificam. Are 1.80 si e pacat sa nu-l folosim, copiii pot dormi multi ani intr-un pat de asa lungime, pina sa le fie mic. Si eu totusi sper ca n-o sa raminem toata viata in apt. asta.
E super ce povestesti de activitatile Deannei. Vlad adora sa se catere in parc pe diverse bare, ma gindesc ca i-ar placea si lui foarte mult sa mearga si el la gimnastica. Sa vedem ce optiuni vom avea la gradinita, din toamna.

Lilia, tare faza cu Amelia! Au o logica copiii astia, de te lasa cu gura cascata. Sa se adapteze Amelia cit mai rapid la noua conditie! Sa vezi cum peste citeva luni va merge cu placere, ba chiar o sa te grabeasca dimineata, sa ajungeti mai repede.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Buna , fetelor,

Da stiu, stiu ma daduseti pierduta..., dar nu eu am revenit si ma bucur mult ca inca va mai amintiti de mine.

Felicitari la toate sarbatoritele, cu intirziere

Rodica, felicitari cu fata, numai sanatate sa aveti si noroc!
Lilia, super faza cu ciocolata, chiar am ris cu placere :D
Alincic, ma bucur mult ca v-ati acomodat.
Davina, sunteti bravo! Tineti tot asa!
Cornelia, mi-a placut f mult rindurile despre mama
Diana, tu ce mai faci?

Eu ca deobicei la scirbici. Credeam ca macar luna asta o sa fiu mai libera, dar deja au aparut altceva: 1-a sesiune in doctorantura, si eu si sotul. Aseara am stat pina tirziu noaptea cu el ca are azi o conferinta si am pregatit dicursul si prezentarea. Iata voi spuneti de copii, dar la mine sotul e ca si un copil. E atit de mofturos ( nu stiu de ce in ultima vreme), spune mereu sa-l ajut. Ba scrie-i articol la publicare, ba ajuta-l cu materiale, ba i-ai programa etc...
Aseara am fost la alergat impreuna, si cred ca de asta si ploua azi
A venit frate-meu din Franta si ne-a adus cadouri de Paste: mie ghetute nike argintii si sotului sampon Vichy antimatreata.
Sint cam obosita, dar nu am incotro, si moral nu mai am forta de lucru. Dar stiu ca dupa asta am si acte sa prepar, vreau iarasi sa plec in Franta, dar de data asta nu mai mult de o sapt: am o publicatie la un Simpozium.
Cred ca o sa mai intru deja mai des, pentru ca am inteles ca niciodata nu mai am timp.
Pupici la toti piticii si mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna dimineata.
Stiam ca nam spus ceva, uitasem.De ce o numim Lenutza? Nu vam zis, da mie nu mio dat voie soacra sai pun numele care il vrau, atunci o fost inceput de sfada, ca preotul no sa mio boteze, ca nu stiu ce, mamica nu tine niciodata cu mine, tine cu cuscrii, ca sa traiasca bine cu ei, nanasa mio zis ca sa ne lamurim singuri, si asa am ajuns fara nici o sustinere, si copilu meu a capatat numele Elena, asa e botezata, asa e scis in certificatul de nastere, si ii zicem Lenutza, cai diminutivul de la Elena.
Dar am vorbit cu sotul, asa intro sfada si posibil co sai schimbam numele macar in acte, sai pun asa cum vreu io.
Acum cei care o stiu din burta ii spun Naela, eu ii zic monitza, tatsu ii zice Lenutza, si soacramea e fericita nevoie mare cai poarta numele.
Asta e istoria numelui.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5 si 6
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Diana, hihi, monitza e cel mai haios dintre nume. La noi la ordinea zilei e "purcel" (unde e purcelul ala, ce-a mai facut purcelul, etc. ). Sanatoasa si norocoasa sa fie fata, indiferent ce nume poarta!

Vio, mult succes in sesiune, si tie, si sotului! Tre sa fie un copil in familie mereu, daca nu un bebe, macar sotul, cum altfel. Te mai asteptam in subiect.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Pai Natali acum e monitza ca imita cam tot, dar nu te teme vine el zi purcicutza din uma, ca deja cica e independenta si vrea sa manince singura si se murdareste...Eu o mai pazesc, cu servetelul linga dinsa, cu pieptarasu, da nimic draga sa se murdareasca, mie numi plac copii mudai, am io pitici, si mamica ma cearta ca e copil.
Violeta chiar te dadusem disparuta, vad ca esti ocupata, las ca trec ele toate, da de un copil acolo nu va ginditi? Ca trece viata si ... sa stii ca nimic niciodata nu reusesti, si nu ai timp, da copii trebuie, cine o sati dea o cana de apa?Asta e valabil si la Elena.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5 si 6
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput