Clubul moldovencelor de peste Prut (43)
Raspunsuri - Pagina 26
doroti_5 spune:
Felicitari Rodica pentru fata!Sa fie la fel de frumoasa ca Paola si tot asa cirliontata.Da baietul lai face tu mai incole.
Cit despre ca a inteles ca ai 12saptamini, pai tu cred ca arati de 12
.
Anul asta se lasa cu mai multe fete pe la noi.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5 si 6
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
Balbina spune:
Rodica, felicitari pentru fetita si mai ales pentru ca e sanatoasa!
Cu dulciurile e cam greu, te inteleg, dar incearca sa maninci mai multe fructe, macar asa sa-ti potolesti pofta de dulce. Mai ales ca voi acolo aveti diverse.
Patul e mai simplu de cumparat, asa e, am si vazut ceva modele care ne-au placut. Problema e ca avem un perete de 1.85 m lungime, pe care am vrea sa-l valorificam, ca sa lasam cit mai mult spatiu liber in restul camerei. Or, cam toate paturile vazute pina acum au lungime de 2 m. Asa ca unica solutie ne ramine sa dam comanda.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Trin spune:
Buna tuturor!
Felicitari tuturor omagiatilor pe care nu am reusit sa-i pup si sa le urez de bine!!!
Noi suntem bine. Am avut niste probleme de rezolvat si de aia am lipsit atata. Nici acum nu suntem f relaxati, dar incercam sa revenim la micile placeri de suflet. Asa ca putin cate putin o sa ma re-integrez si o sa scriu mai des.
Va doresc o zi cat mai buna la toate!
oxy spune:
Rodica felicitari pt.fetita
,sa fie sanatoasa si mamica la fel.Cred ca Paula e f.fericita ca va avea o surioara![]()
Elena bine ai revenit,nu stiam ca ati avut ceva probleme.sa dea Domnul sa le treceti cu bine,si te asteptam mai des..povesteste-ne ce mai e nou la tine![]()
alincic spune:
Saluuuut la toate Moldovencele!!!!
In primul rind felicitari Rodica cu inca o Cretoasa frumoasa.Sa fie sanatoasa!!!!!!
Sa vezi ce mindru va fi taticul cind va iesi cu 2 fete,ehe it spun din experienta
tare era incintat de ideia ca va avea 2 fete.
Am citit undeva ca barbatii,taticii au o slabiciune anumita fata de fiice.Vezi ca avem concurenta![]()
Mersi de complimente![]()
E bogat anul asta in fetite,

Trin,bine ai revenit,te steptam.Tare frumoase pozele de la nunta,prosto Supeeeerrrrr!!!!
Doroti,muschetarii mei... chiar i-am intrebat daca vor in MD si Sami a zis ca vrea sa se duca sa vada buneii si sa vina inapoi dar Evelina a spus ca ea ramine acolo cu bunica....uite-asa ,au si ei doruri.....
Natalia,mersi de lamuriri am incercat....sa vad ce va iesi.
Dar de nastere,iti doresc sa fie mai usoara ca prima
Mama mea mereu se temea pt mine sa nu ma apuce nasterea acasa(la mine colul era deschis de 4 cm acasa).Caci pe mine m-a nascut acasa in apartement,ca din cauza ghetusului de afara nu mai venea ambulanta......Asa am ajuns eu la maternitate in pelinci deja
Lilia,ce se aude la voi????
Mariana,ce faci?
Davina spune:
Nati succese la gasit modelul pe care vi-l doriti.Daca nu ma insel Ikea au paturi etajate.
Marianca ti-am vazut fata gata de vacanta,Alice e tare dragalasa in costum de baie si sandalute.
Rodica felicitari pentru fetita.Paula o sa fie tare incintata de surioara .Sa creasca mare si sanatoasa in burtik.
Elena bine ai revenit.Ce mai nou la voi ?
Alina grupul unde merge Deanna la gimnastica e de la 1,5 ani la 3.Ea e cea mai mare din grup.Am numai 2 poze si alea nu-s reusite.Eu tot stau cu ea si o ajut sa faca ce ne arata instructoarea ..rostogoliri ,se ridica la "turnik",mers pe bara,mai cinta si altele .totul se face in joc si e interesant pentru ei.
Veronica chiar unde ai disparut ?
Diana pai fata vrea sa te ajute la curatenie
.Pupici de la noi.
pupici si o zi/noapte buna
alincic spune:
Davina,hei da tare fain tre sa fie acolo
,bine ca va duceti asa cresc copiii sanatosi,bravo.
Nati,sa stii care ma scapa cartofii la cuptor.Am pus astazi 2 tavi caci mereu nu ne ajungea o tava
si cu niste sardelki ca la moldova si o salatica,mmmm ce bun.Ma duc sa fac si salata si am terminat-o pe astazi cu bucataria.
A da,am facut niste pesmeti din pine neagra cu sare si un pic de "priprava" si la urma cascaval ras.Pai nu am mai reusit sa torn zeama,ca copiii au si mincat pesmetii.
LiliaToma spune:
Apar si eu la orizont.
Am stat cam rau cu timpul, nu mi-ajunge deloc.
Amelia e in continuare plangacioasa. Plange dimineata de numai-numai. Dar incercam sa avem rabdare. Speram sa fie bine pana la urma. Mai are doua zile si pe urma relax in we, sa isi revina.
Ce ma uimeste, ca la cat e ea de vorbareata, nu prea povesteste de cresa si cu mare greu scot ceva de la ea.
Din pacate, a cam afectat-o, pentru ca doarme rau. Asta noapte, m-a tot cautat, ma tinea strans si imi spunea" stam acasa".
Si acuma seara, am vazut-o ca se foieste si am luat sa o pun pe oala( eu pun dormind) si ea mi-a zis"mai stau, mai stau".
Asta e. E problema si ca o trezim mai devreme decat de obicei, iar la pranz doarme la fel de putin. Si e maraitaaa. Toata ziua " mami-mami" desi nu vrea nimic. Iar ieri m-a intrebat de o suta de ori" tu esti mama mea?" si mi-a spus" te iubesc" si statea numai la mine in brate.
Eu din fericire( sau din pacate, nu stiu) am de lucru taman zilele astea si ma simt ca si cum o duc la cresa si vin la serviciu, pentru ca stau numai cu nasul in pc pentru a reusi sa fac la timp ce am de facut si sa ma eliberez macar pe la 16( pana atunci sta tati cu Amelia) ca sa ies cu ea afara si sa stau cu ea. Restul treburilor raman facute pe apucate, sau cand se culca ea. Ma tot gandesc la Mariana si Alina, cum reusesc ele cu trei, ca eu cu unul uneori nu mai pot.
Rodica, ma bucur ca fetita este sanatoasa. Poate ti-ai dorit un baietel, dar cred ca Paula va fi fericita sa aiba o surioara. In special cand va creste.
Ne-ai intrebat" din profil, din fata?" si nika-nika, nici macar din spate ![]()
Cristina, ma bucur ca Vladut este mai bine. Sa dea Dumnezeu sanatate la toti copiii si in special lui Tudor despre care ne-ai povestit.
Cand ai zis ca te-ai impacat cu Vladut, ma gandeam la faptul, ca dupa fiecare internare, ma gandeam ca de fapt tr sa ii multumesc lui Dumnezeu ca Amelia are"doar" atat. Pentru ca in comparatie cu tragediile si cosmarurile pe care le vedeam acolo la alti copii si la alti parinti, problema Ameliei mi se parea foarte mica.
Nu stiu de ce am crezut ca situatia lui Tudor te-a facut sa "te impaci" cu Vladut...
Cornelia, chiar vroiam sa zic ca am vazut pozele de pe 15 aprilie cand Mirela a implinit 5 luni si mi-au placut tare mult.
Mariana, sper sa ai noroc la fel ca Natalia( ma refer la tarc). Amelia nu a stat niciodata sa se joace singurica. Nici cand era mica, nici mare. Nici chiar daca eram langa ea. Momentele au fost putine si scurte. In rest, dupa mami mereu. Si e taaare greu.
Alina, mi se pare ft interesant ce spui despre gimnastica. Practic si noi mergeam la gimnastica, dar Amelia plangea tare. Ce-i drept era altfel de gimnastica.
Diana, te cred pe cuvant, ca am vazut-o pe Lenutza
ca nu sta locului o clipa si e o mare exploratoare.
Elena, ma bucur mult ca ai revenit aici ![]()
Tania, si eu ma gandesc inca de cand era in burtica
, sa o dau pe Amelia la dansuri de societate. Cred ca e tare frumos sa stii a dansa.
Hai ca m-am intins...
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)