Zodia GEMENILOR(15)
Raspunsuri - Pagina 27
doinabita spune:
Luna, ne pregatim de zor, mai avem putin!emotii avem din plin caci si fata mea da examenul de bacalaureat!
Las#259;-i pe ceilal#355;i s#259; conduc#259; pentru o perioad#259; de timp. Vei avea #351;i tu partea ta la timpul potrivit #351;i vei constata cum exemplul t#259;u este urmat de ceilal#355;i. Karma este o for#355;#259; major#259;, dar vei vedea efectele ei în lucrurile m#259;runte. Pentru c#259; nu sunte#355;i genul de oameni care s#259; dezam#259;geasc#259; pe cineva cu bun#259; #351;tiin#355;#259;, v#259; ve#355;i extermina psihic #351;i le ve#355;i face pe plac.
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...
Tzuni spune:
Continuati să faceti curătenia pe care ati inceput-o de ieri. Nu va necajiti pentru ca nu stiti in ce mod trebuie facute unele lucruri. În schimb, fiti atent să nu intrati intr-o problema si mai mare. Nu urmati cu ochii inchisi orice sugestie. Nu va merge.
Doina, bafta fiicei tale la bac! Saraca, pe caldura asta...
URGENT
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
doinabita spune:
Multumesc Tzuni!asa este e vai de copii pe caldur asta cu examene...
Primiti oferte de toate felurile, direct ori prin interpusi. Somerii pot gasi singuri servicii neasteptat de bune, exact asa cum au visat mereu sa aiba.
Va pupppppppppppppppppppppp!
Redati-mi viata!
Tzuni spune:
O noua relatie romantica te asteapta pe fondul unor evenimente sociale la care participi. Vei straluci in ochii celor cu care discuti despre idei de afaceri.
URGENT
Tzuni
Tzuni spune:
Poate ca nu te gasesti la nivelul emotional sau intelectual pe care ti-l doresti. Partenerul tau va incerca sa-ti restrictioneze timpul.
M-ati lasat singuraaaaaaaaaaaaa 

Tzuni
Tzuni spune:
Plimbarile vor fi amuzante si ar trebui sa iei in considerare si o posibila aventura. Sansele de a intalni un partener cresc daca devii mai sociabil.

Tzuni
Tzuni spune:
Se pare ca va asteapta deceptii in ceea ce priveste afacerile sau problemele care implica domeniul juridic. Fiti atent ce vorbiti si cu cine vorbiti. Persoanele in varsta va vor crea probleme.
Tzuni
doinabita spune:
Dragele mele!Am ajuns cu bine .Am stat doa zile la hotel caci ni aveau salon liber.Ne-au luat ieri si ne-au adus la spital si i-au facut lui Dan analizele.Acum asteptam sa se elibereze salonul si sa ne instalam la spital.Asteptam si sa ne spuna cand il opereaza.Va pupam de departe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Redati-mi viata!
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by doinabita
Dragele mele!Am ajuns cu bine .Am stat doa zile la hotel caci ni aveau salon liber.Ne-au luat ieri si ne-au adus la spital si i-au facut lui Dan analizele.Acum asteptam sa se elibereze salonul si sa ne instalam la spital.Asteptam si sa ne spuna cand il opereaza.Va pupam de departe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Redati-mi viata!
Doamne ajuta, Doina! Sa va intoarceti cu bine! Va tinem pumnii, de-aici, de acasa!

Daca lucrezi departe de ceilalti vei obtine mult mai mult. Este posibil sa ai probleme cu stomacul daca nu te-ai menajat in ultimul timp, incercand sa te eliberezi de stresul acumulat.
Tzuni
doinabita spune:
Buna fetelor!Luni dupa amiaza il vor opera pe Dan!
Am nitele emotii, aseara chiar am plans nitel...se adunase prea multe...oboseala, stres...acum mi-am revenit chiar daca am dormit putin, e caldura, diferenta de fus orar o resimt...
Va pupppppppppppppppppppppppp!
Redati-mi viata!