Zodia GEMENILOR(15)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Vorbesti mult si nu ajungi la nici o concluzie multumitoare. Invata sa-i asculti pe cei din jur si acorda-le atentia cuvenita. Este posibil sa ti se ceara ajutorul intr-o chestiune personala. Fii mai rabdator si nu te grabi sa tragi o concluzie daca nu ai inca toate informatiile necesare.

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Horoscopul saptamanii

Pentru Gemeni, care adora schimbarea, saptamana ce urmeaza va fi una foarte benefica. Se intrevad unele schimbari de plan in ultimul moment, atentie insa, trebuie amanata luarea unor decizii de importanta maxima intr-un timp foarte scurt, exista riscul sa fie pripite. Sub aspect financiar nu vor duce lipsa de resurse, aceasta saptamana fiind fasta chiar si speculatiilor de acest tip.
In dragoste nu se schimba nimic momentan, aveti rabdare, partenerul de viata s-ar putea sa fie foarte stresat.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Horoscopul zilei

Orice activitate colectiva la care jucati si dv. un rol important duce la succes, pentru ca va bucurati de o colaborare buna cu colegii. Exista si un sef care vrea sa se impuna, dar o face destul de delicat, devenind un coechipier de nadejde, nu un lider autoritar. Printr-un efort comun, reusiti sa duceti planul la capat si apoi s#259; sarbatoriti, tot împreuna, evenimentul.

Mergi la inceput

Slaba miscare la gemanute!
O zi placuta va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

La mine merge netul groaznic, ieri nu am reusit decat sa citesc ...sa trimit mesaje nu mergea.E o caldura insuportabila afara, vor fi azi 40 grade ...la umbra.

O durere de cap persista intreaga zi si va impiedica sa faceti ceea ce v-ati propus. Veti primi cu drag ajutorul neasteptat al unei rude mai tinere.

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Fii atent ce vorbesti. Vei fi tentat sa spui lucruri neplacute, si este posibil ca oameni apropiati tie sa se simta ofensati chiar si de remarci aparent inofensive.

Bine v-am regasit, gemanutze! Am fost plecata putzin...

URGENT
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Neata!

Inca n-a sosit horoscopul de azi... asa ca revin!

Luna esti inca in Romania?

URGENT

Mergi la inceput

Tzuni,bine ai revenit !
Doina,cred ca esti in febra pregatirilor de plecare

Iata si horoscopul zilei

Pregatiti un eveniment important pâna în cele mai mici amanunte, pentru ca vreti ca totul sa iasa perfect. Unii ar spune ca sunteti prea chitibusar, ca prea cautati nod în papura, dar vreti sa analizati totul ca sa fiti sigur ca evenimentele se vor desfasura conform programului. Daca plecati la drum, mai verificati o data toata lista cu bagaje sau treburi marunte ce trebuiau rezolvate înainte de plecare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

vai ce am uitat... sorry fetelor pt intarziere.. la multi ani tuturor si multa sanatate va doresc...

tzuni - pt ca tu esti o fata deosebita

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Gabbriela

vai ce am uitat... sorry fetelor pt intarziere.. la multi ani tuturor si multa sanatate va doresc...

tzuni - pt ca tu esti o fata deosebita

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Multumesc frumos, Gabriela!

Si multumim si tie, Luna!

URGENT

Mergi la inceput