Zodia GEMENILOR(15)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

--------------------------------------------------------------------------------

Astazi a fost ziua cea mare!!!Domnul Becali ne-a dat suma de bani care ne mai trebuia !!!pe toti!!!Maine seara se va da pe B1TV la emisiunea NASUL , la ora 22!!!Inca nu realizez: e vis?sau realitate?nu imi vine sa cred!!!DAR E ADEVARAT!Pe 3 iulie vom pleca in China!!!drumul pentru renasterea lui DAN!DOAMNE AJUATA!(emisiunea va fi azi, caci e trecut de ora 24 cand scriu)

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by doinabita

--------------------------------------------------------------------------------

Astazi a fost ziua cea mare!!!Domnul Becali ne-a dat suma de bani care ne mai trebuia !!!pe toti!!!Maine seara se va da pe B1TV la emisiunea NASUL , la ora 22!!!Inca nu realizez: e vis?sau realitate?nu imi vine sa cred!!!DAR E ADEVARAT!Pe 3 iulie vom pleca in China!!!drumul pentru renasterea lui DAN!DOAMNE AJUATA!(emisiunea va fi azi, caci e trecut de ora 24 cand scriu)

Redati-mi viata!

Doamne DOINA, nu pot sa cred! Ce minune! Ma bucur enorm pt voi si ma rog sa mearga lucrurile bine pana la sfarsit! Succes muuuuult!

Vei avea probleme cu femeile din familie. Incearca sa-ti pastrezi calmul chiar daca altcineva incearca sa te supere. O schimbare de domiciliu sau o imbunatatire in organizarea caminului vor avea succes.

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Doina,e incredibil! Ma bucur foarte mult pentru voi.
Se pare ca v-a dat o suma impresionanta,deoarece nu de mult am vizitat siteul lui Dan si suma stransa era foarte mica,chiar imi ziceam ca din pacate operatia nu va putea avea loc.
Ai facut deja si rezervarile la avion? Cu ce companie zburati?
Care e starea de spirit al lui Dan?

Iata si horoscopul zilei

Un prieten apropiat are nevoie de sfaturile dv. si va face confidente între patru ochi. Chiar daca întelegeti foarte bine prin ce trece, nu vreti sa va implicati emotional, ci aveti pentru el un sfat obiectiv, detasat, care îi va fi de mai mare ajutor decât daca a-ti plânge alaturi de el. Mintea dv. limpede gaseste mult mai usor o iesire din impas, decât prietenul, puternic impresionat de cele întâmplate.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Fetelor, va multumim pentru ca sunteti alaturi de sufletul nostru!!!
Luna, suma de bani pe care ne-a dat-o este de :27.000 euro!!!
Am facut rezervarile la avion, am platit biletele, vom zbura cu BRITISH AIRWAYS, plecarea este pe 3 iulie.Starea de spirit a lui Dan este foarte buna, este plin de sperante!!!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Tzuni , iti multumesc ptr urare , doresc si eu cu aceatsa ocazie , tuturor gemanutzelor , multa sanatate , fericire si impliniri frumoase ! Scuze dar nu-s niciodata pe faza , de aceea va rog sa ma iertati ptr absenta , si va rog sa primiti toate gandurile mele pline de afectiune !
Doina , sunt bucuroasa ptr realizarea voastra ...Sa dea DD sa fie ok ! Voi urmari si eu emisiunea pe "net" !

Aileene...Alexandre...(22-sept'99)
amintiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Doina e minunat!Doamne ajuta sa fie bine pana la capat

Multumesc fetelor pentru urari!

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

DOAMNE AJUTA!SA FIE BINE TOTUL!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

La multi ani gemanutzelor nascute azi!

1980- domy
1976- astrid
1980- ciprianc
19xx- onitza
19xx- mirelamea

Trebuie sa-ti gasesti timp pentru a-i ajuta pe cei mai tineri la proiectele care sunt dificile. Daca investesti cu intelepciune vei avea de castigat.

URGENT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

La multi ani, copilasi!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

FETELOR, VA ROG MULT, INTRATI PENTRU O CLIPA DOAR SI AICI:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=101425

URGENT