Zodia GEMENILOR(15)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Esti categoric mai pozitiv azi. Iti vei regasi acea vitalitate si stralucire care te caracterizeaza. Acea raceala pe care o emani inconstient si prin care ii tii pe ceilalti la distanta nu a disparut cu totul, dar s-a redus suficient pentru ca ceilalti sa se poata apropia mai mult de tine.

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Implica-te in activitati care sa-ti sporeasca reputatia. Dificulatile din transport iti vor cauza intarzieri. Fii pregatit sa ajungi la o intelegere cu cei care sunt sceptici.

La multi ani gemanutze de 28 !!!!!!!!!!

1967- Theodora
1979- blackgirl0
1974- GETY

Luna, si eu am fost emotionata cand am citit! Nu mi-am imaginat ca cineva poate gandi asa frumos despre mine! Cineva care ma cunoaste doar din ceea ce scriu aici, pe forum...

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

La multi ani gemanutelor nascute azi.
Va multumesc pentru urarile pt ziua mea, nu am intrat zilel astea ca nu am fost acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

Am prins un moment si intru si eu pentru ca nu stiu cand voi mai putea intra .Bune horoscoape ,azi am primit bani de unde nu ma asteptam si-mi vor prinde bine .Azi am primit inca un motiv in plus sa ma bucur de actualul loc de munca (ghiciti : am primit bani de la vechiul loc de munca dar atmosfera de acolo inca nu s-a schimbat si desi eram in vizita ,vechile traume m-au cuprins din nou si cu toti banii care i-am luat nu au valorat cat linistea de aici ).Am plecat cu o stare de indispozitie de acolo.Acum am revenit la servici si la atmosfera de liniste si sincer ma bucur ca acum 3 ani am facut pasul decisiv .

poze1
poza2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by Luna75

quote:
Originally posted by mihaela amalia

La multi ani gemanutelor nascute azi

Mihaela te rog sa o treci si pe LoraG76 3 iunie 1976 (gemenuta de a noastra foarte vorbareata in general,dar timida cand ajunge pe aici)

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

S-a facut. Mersic de atentionare

www.tickercentral.com/view/4ufc/3.png" target="_blank"> Mihaela si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia

"Respecta-te pe tine insuti, caci, daca nu, respectul pe care-l dai altcuiva nu are nici o valoare..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

La multi ani tuturor celor care s-au nascut in ziua de 28mai.!!!

www.tickercentral.com/view/4ufc/3.png" target="_blank"> Mihaela si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia

"Respecta-te pe tine insuti, caci, daca nu, respectul pe care-l dai altcuiva nu are nici o valoare..."

Mergi la inceput

Dorinta ta de a acumula noi metode te vor ajuta sa ajungi in pozitia pe care o doresti. Nu ezita sa cauti acea slujba care va implica si o mutare in alta localitate.

La multi ani gemanutzelor de astazi:

1967- polux
1972- elizam
1969- aurora56

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

La multi ani !

polux
elizam
aurora56

Iata si un mic cadou pentru Aurora

Sunteti o persoana foarte emotiva, ceea ce poate fi bine in anumite cazuri iar in altele, nu. Probabil ca toanele dumneavoastra se reflecta negativ si asupra altor oameni, in general dumneavoastra priviti lucrurile in alb/negru: fie va entuziasmati foarte tare, fie respingeti un lucru in totalitate. Totusi, la un anumit moment in viata veti observa cate nuante de gri sunt intre alb si negru. Poate ca in acel moment veti putea pune in evidenta capacitatile dumneavoastra, poate chiar sa ajungeti o persoana foarte cunoscuta. Este important sa nu lucrati doar pentru telurile profesionale, ci sa cercetati si directia relaxarii. Faceti un efort de a lucra constant si de a va pastra echilibrul interior, in asa fel incat oamenii inocenti sa nu sufere daca dumneavoastra va enervati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Horoscopul zilei

Succesele profesionale sunt la ordinea zilei, va merge totul din plin: sefii va lauda, rezolvati cu succes sarcinile de serviciu si orice confruntare intelectuala – examen, concurs, interviu de angajare – va poate avea printre cāstigatori. Reusiti sa aratati lumii cāt de pregatit sunteti īntr-un anumit domeniu, cu sansa de a fi propulsat mai sus īn ierarhie. Sunteti māndru de felul cum va prezentati la lucru sau la scoala.

Mergi la inceput

La multi ani gemanutzelor de azi!

1968- aileene
1975- Iselin
1973- dedi
1975- asi

Nu lua totul in serios. Se pare ca te asteapta o schimbare de locuinta. Va trebui sa te organizezi daca vrei sa obtii ceea ce urmaresti.

Doina, nu mai spui nimic?

Luna, cum ai de gand sa-ti serbezi ziua de nastere?

_

Mergi la inceput