Krakovia, Auschwitz

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Mihaela ,

si mie mi-e taare dor de tine , dar dupa cum ii spuneam unui scandinav cu blazon , de cateva luni mi-am schimbat serviciul si nici nu mai stiu unde-i dreapta si stanga...trebuie sa ma ciupesc si sa ma uit dupa verigheta...

Ce voiam eu sa zic si scuze daca nu am fost prea clara e ca , vorba canadianului, "by all means" mergeti la Cracovia ca lumea trebuie vazuta, doar ca poate ar fi bine sa lasati Auschwitz-ul mai la sfarsit - da' acu daca vazui ca stati numai 3 zile, e bine oricum!

Drum bun si pupici papusilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Buna Mihaela!
Am fost si eu in zona...
Despre Auschwitz...Inainte de a intra, stiam teoretic ca ceea ce voi vedea nu va fi placut, insa am tinut mortis sa o fac...Acum nu o sa mai merg niciodata, clar, chiar daca a as avea drum prin apropiere
Nu stiu ce sa zic despre fete...sunt destul de mici, oare cum o sa le poti explica tu ce s-a intimplat acolo?...E de neintzeles si pt un adult...
Pe de alta parte Cracovia o sa va placa neaparat

Concediu placut, sa ne spui cum a fost

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Tocmai simbata m-am intors dintr-o vacanta in Polonia si vvreau sa spun ca am ramas placut impresionata...am stat 8 zile si ne-am plimbat cit ne-au permis copiii.

Cracovia ne-a placut mai mult decit Varsovia...este un oras superb. Castelul Wawel este superb si mi se pare deplasata comparatia cu Pelesul...alt stil, alta perioada, alta istorie...

Orasul vechi este suficient de mic sa il parcurgeti pe jos (au si niste trasuri superbe daca va place...sau golf carts daca nu vrei sa mergi pe jos sau obosesc copiii). Nu aveti voie sa parcati in Orasul Vechi (Zona A & B) dar sint parcari cu plata foarte aproape (una chiar in spatele Castelului Wawel)...5 zloti pe ora.

Acum sint inca bulversata...abia am intrat in office...dar daca mai vrei detalii, contacteaza-ma pe PM...am tolba plina de informatii. Singura umbra in toata vacata este ca din greseal am sters majoriatea pozelor...(am vvrut sa sterg doar o poza si am stres tot cardul)...am ramas doar cu pozele din aparatul meu care nu se compara calitativ cu cele ale sotului

Noi nu am stat la un hotel propriu zis ci la un castel...Zamek Korzkiew unde a fost absolut superb...este in mijlocul unui parc...micul dejun inclus.

Am uitat sa adaug...nu am fost la Auschwitz pentru ca nu au voie copiii sub 12 (sau 16 nu mai stiu exact)...ai mei sint mult prea mici. Nu am avut cu cine sa-i las asa ca poate la alta vizita. Polonia sigur vreau sa o mai vad o data

Anamaria

I used to be indecisive, but now I'm not sure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ioana, Anamaria, multumesc mult!

Ioana, asa si noi...stim ce ne asteapta, stim ca nu va fi placut, dar ideea a plecat de la Auschwitz, sotul meu voia neaparat sa vada...si eu la fel...s-a nimerit ca acum sa avem cateva zile libere, altfel e greu sa mergem 2-3 zile...

Anamaria, foarte interesante si obiective informatiile tale, nu stiam ca ati fost in Polonia...
Cam astea sunt si obiectivele noastre de vizitat: centru vechi, cateva biserici, castelul Wawel, insa nu stiu daca duminica sau luni de Paste va fi deschis, iar sotul mai vrea si Cartierul evreiesc.
Da, de golf-carts citisem si noi, dar ne place sa savuram pe jos de obicei...acum depinde cat e de mult de vizitat si de mers.
Noi am rezervat un hotel deja, e mai departe de centru dar fiind cu masina nu ni se pare o problema.

Da, imi dau seama ca sunt datoare cu raspunsul privind copiii: Diana, fetita cea mare nu va merge cu noi, ramane cea mica de 3 ani jumate. Stiu de pe net ca ccc copiii sub 14 ani nu e recomandat sa viziteze muzeul. Acum vom vedea la fata locului, oricum vine si mama cu noi si va putea sa stea cu Silvia pana eu si cu sotul vom vizita.

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput