impresii litoral 2006

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Da recunosc Mamaia este una dintre cele mai curate si frumoase plaje. Mergean in fiecare an de la 2 ani de mica cu parintii.
Dupa 93 am mers in Croatia la mare. Am fost si in Mallorca 2 ani la rand.
Dar in ziua de azi pe acesti banii(multi) mai bine mergi in strainatate pentru ca ai parte de alte servcicii decat la noi.

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

oameni buni itelegeti ca nu ma intereseaza alte locatii ci doar litoralul romanesc!astept impresii despre el si nu comparatii cu litoralul din alte tari!

Sabina merci mult!intradevar e o responsabilitate fff mare sa zbor singura cu amandoi atatea ore dar sper ca o sa fie bine si am sa ma descurc!

am inteles de la mama ca nivelul marii a crescut fff mult si au fost inghitite parti bune din plaje,iar unele chiar au disparut.nu stia sa-mi spuna exact care statiune nu mai are plaja si de aceea rog pe cine stie sa lase un mesaj aici.

am cautat pe net dar nu am gasit nimic concludent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Draga Bits, ti-am scris impresiile mele despre litoralul romanesc. Si am facut unele completari pentru care imi cer scuze ca nu te interesau. Succes!

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Bits, un sft: ca sa fie clar pentru toti de la bun inceput, modifica titlul in "impresii litoral romanesc".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Nu a crescut nivelul marii ci marea a erodat plaja; a dus nisipul.

De exemplu eu am fost acum 2 ani in Cap Aurora.
In toata zona mai exista 2 plaje ca lumea:
-una intre Neptun si Jupiter, adica la capatul lui Jupiter catre Neptun
-alta intre Venus si Saturn.

In rest totul e erodat.

La Cap Aurora (am fost acum 2 ani, informatiile sunt de atunci):
-plaja e f ingusta, nu sunt cosuri de gunoi
-intr-o zi marea a adus multe alge si tot duceau la ele cu un tractor dar intr-un ritm foarte lent astfel incat maldarele erau imense si miroseau;
-aleea intre hoteluri si plaja (hai sa-i zicem faleza) nu avea niciun bec in stare de functionare, orbecaiai daca incercai sa te plimbi pe acolo seara
-nu este niciun loc de joaca pt copii in Cap Aurora; gasesti leagane si tobogane doar pe plaja dintre Jupiter si Neptun
-statiunea consta doar in niste hoteluri de-a lungul unei plaje degradate; niciun restaurant ca lumea macar.

Asa ca daca vrei sa mergi in zona, ori alegi un hotel in Jupiter sa faci plaja intre Jupiter si Neptun, ori in partea de nord a statiunii Saturn, ori in partea de sud a statiunii Venus.

Mergi la inceput

Codruta no problem!

Lavi02 multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cea mai frumoasa ramane pt noi NEPTUN-JUPITER. de cativa ani incoace numai acolo ne place sa mergem!!!
mamaia mi se pare prea galagioasa, fitzoasa!! mai mergeam si noi cate o zi, o seara!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

8+

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

Mergi la inceput

bb_yasmi in primul rand felicitari pt sarcina,iar in al doilea rand te-as ruga sa-mi dai mai multe detalii(unde ati stat,plaja cum a fost,etc).merci mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

bits multumesc!!
noi cand mergem stam la un minihotel in centrul statiunii!! statiunea e super, si galagioasa si linstita, oricum spre diferenta de Costinesti, in Neptun dupa ora 1-2 noaptea nu mai e nici o discoteca, club deschis.
in neptun preturile sunt mai mari fata de restul statiunilor ( bine cele mai mari sunt in mamaia), in rest ce sa iti mai spun?? nisipul e fin pe plaja, e curat si are doua parti una lina si una cu valuri.
mai intreaba-ma ce vrei sa stii!!
daca am timp revin dupa masa cu poze!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

9

http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png

Mergi la inceput

bb_yasmi ma intereseaza cum a fost intrarea in mare:lina sau mai putin abrupta?baietelul cel mare are 2,5ani si cu siguranta va vrea numai in apa asa ca ma documentez ca sa nu fie probl.

Mergi la inceput