Probleme RDS
Raspunsuri - Pagina 3
katik spune:
la un moment dat am avut si noi pb cu ei dar a sunat sotul timp de o satamina in fiecare zi la ei si s-a rezolvat. de atunci apar doar pb minore care se remediaza rapid. plus ca eu recunosc, am cam intirziat si cu plata facturilor, le cam string si platesc o data la doua-trei luni si n-am patit nimik.
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2
vickyfilip spune:
quote:
Originally posted by ymcarquote:
Originally posted by Gabi_K
in general si eu sunt multumita de rds, si de net, si de telefon.
Inainte am avut xnet dial up (no comment) si romtelecom (jaf de zile mari de la om la om) Avem probleme max. de 1-2 ori/luna, in general se rezolva in max. cateva ore.
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Eu as pleca imediat de la un furnizor care are pene de 1-2 ori pe luna. M-am saturat de carpaci, amatori si indolenti. Ca pica o data pe an cand e furtuna si se rupe un cablu inteleg, e ok, se intampla peste tot in lume. Dar o medie de 1-2 pe luna este clar dovada de diletantism sau echipamente/materiale de toata cacaoa.
My life smells acceptable
-de cate ori e avarie electrica pica toate echipamentele de fibra optica de pe sacra blocului pentru ca se alimenteaza la curent
- cablurile se taie si intentionat, din rea-vointa de catre locatari.. ca sa isi faca rau unul altuia :)
- plus modificarile de retea pe care le mai face firma si care au ca efect intreruperea serviciului
- plus avarii efective pe care nu ai cum sa le prevezi
se intampla in toate retelele
e interesant de analizat cat de fiabil este serviciul per-total, adica raport calitate/ pret
vine bebe la vikysor
ana06 spune:
In sfarsit!!!!Am internet!
Si asta pentru ca a fost informat si directorul de situatie!
M-au sunat imediat,m-au rugat sa deschid calculatorul ca sa remedieze problema,le-am spus ca au mai incercat vreo 5 colegi sa rezolve prin telefon dar fara succes ,dupa ce l-am deschis in 5 secunde
mi-a spus "a...mi-am dat seama unde e problema" si peste inca 5 secunde aveam net!