Probleme RDS
Raspunsuri - Pagina 2
adriana spune:
Si eu am necazuri cu ei.
Elisor, da-mi si mie adresa directorului, daca o ai, unde sa pot face o plangere. Din oct 2006 le-am trimis cerere sa-mi intrerupa netul pentru ca plec din tara si ei continua sa-mi trimita facturi si sa ma incarce ca si cum l-as folosi.. Sunt foarte revoltata de indolenta lor
ankalaura spune:
Eu i-am bombardat pe toate partile - fax, mail, telefoane, audienta, scandal, cerut numar de inregistrare, sunam dupa 10 minute iar.. si tot asa.
Ori s-au saturat de mine, ori nu stiu ce s-a intamplat, ca nu am mai avut probleme de o gramada de timp.
Oricum, nu regret Romtelecomul nici o secunda! Mai bine sun de pe mobil daca am o urgenta! Cand ma gandesc cat de mult plateam la Romtelecom fara sa vorbesc mi se face rau din urma!
Ana, daca nu rezolvi, zi-mi mie numarul si adresa ca sun eu in numele tau, si sa vezi ce rapid iti remediaza
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza
NinaR spune:
quote:Ce inseamna UPC? Scuze pentru ignoranta
Originally posted by codruta_grgquote:
Originally posted by NinaRquote:
Originally posted by gabrielle74
Multe pers se plang de RDS .
lidiana
Mda... si eu care ma gandeam sa renunt la Romtelecom in favoarea RDS. Se pare ca nu ar fi o alegere tocmai buna.
Nina
Eu am renuntat la romtelecom in favoarea UPC.
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
Nina
Lala_D spune:
UPC = fostul Astral
Si eu am la ei si sunt super multumita
O zi excelenta tuturor !
Lala.
ana06 spune:
Va multumesc pentru raspunsuri,am sunat la OPC si am vorbit cu o doamna f.amabila, din pacate nu pot sa ajung la sediul RDS ca sa fac si o sesizare scrisa astazi dar maine cred ca ma duc la director direct!
Ankalaura,iti multumesc, eu sunt din Constanta daca nu rezolv apelez la tine
elisor spune:
quote:
Originally posted by adriana
Si eu am necazuri cu ei.
Elisor, da-mi si mie adresa directorului, daca o ai, unde sa pot face o plangere. Din oct 2006 le-am trimis cerere sa-mi intrerupa netul pentru ca plec din tara si ei continua sa-mi trimita facturi si sa ma incarce ca si cum l-as folosi.. Sunt foarte revoltata de indolenta lor
Daca esti din Brasov te pot ajuta! Am fost la sediul central, unde au birourile.
Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
ymcar spune:
quote:
Originally posted by Gabi_K
in general si eu sunt multumita de rds, si de net, si de telefon.
Inainte am avut xnet dial up (no comment) si romtelecom (jaf de zile mari de la om la om) Avem probleme max. de 1-2 ori/luna, in general se rezolva in max. cateva ore.
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Maxim de 1-2 ori pe luna si esti multumita?!?! Nu te supara, asta nu este serviciu, e carpeala! Stii... ma intreb... dca tu ai intarzia cu plata sau le-ai vira mai putini bani, asa, din greseala, "de 1-2 ori pe luna" (bine, de 2 ori nu se poate....) ei cum ar reactiona?! Eu as pleca imediat de la un furnizor care are pene de 1-2 ori pe luna. M-am saturat de carpaci, amatori si indolenti. Ca pica o data pe an cand e furtuna si se rupe un cablu inteleg, e ok, se intampla peste tot in lume. Dar o medie de 1-2 pe luna este clar dovada de diletantism sau echipamente/materiale de toata cacaoa.
ankalaura spune:
quote:
Originally posted by ana06
Ankalaura,iti multumesc, eu sunt din Constanta daca nu rezolv apelez la tine
Nu-i nici o problema. In Constanta sunt ceva probleme, de la inundatia aia mare din toamna. Mama e tot in Constanta, si i-am rezolvat si ei problemele instant! Din pacate, dupa faza cu inundatia, mama a avut probleme cam la 2 saptamani, dar din decembrie incoace nu a mai avut deloc.
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza
dana d spune:
Imi pare rau ca aveti probleme dar eu nu am nici un cuvant rau de zis despre RDS. Am Internet si telefon de aproape un an dar nu am avut decat una, doua probleme minore de intrerupere o juma de ora-o ora. Si vecinii, parintii, alte rude care au, tot asa fara probleme.
Nu generalizati,poate e o zona cu probleme tehnice temporare, am inteles ca sunt intr-o campanie de modernizare a retelei, baga fibra optica, schimba cabluri.. poate asta o fi.Si preturile sunt super, mai ales la telefon.
De cand avem RDS aia de la Romtelecom fac spume ca ne-au pierdut de client, acum platim doar abonamentul si folosim romtelecomul doar in we si seara. Ne bombardeaza cu oferte. E mult mai ieftin sa suni de la RDS la romtelecom decat de la romt. la romtelecom. Ciudat nu?
Fetele mele