Probleme RDS
De 10 zile nu am internet acasa. Adica din ziua in care cei de la RDS au lucrat la casuta de pe scara.Ii sun de 2 ori pe zi,imi spun ca se va rezolva in cel mai scurt timp posibil.Dar vad ca n-au de gand sa faca ceva.Voi ce faceti in asemenea situatii?
Raspunsuri
Gabi_K spune:
Scandal, reclamatie in scris, cerere de reducere la abonament pe luna respectiva pt. nerespectarea contractului, reclamatie la OPC. Incearca-le pe toate deodata, in maxim 24 de ore vei avea internet.
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
claujro spune:
Cu telefonul nu rezolvi nimic. Cea mai eficienta e o cere, o reclamatie formulata pe hartie la care sunt obligati sa-ti dea raspuns in termenul legal si bineinteles reducerea la abonament pe perioada cat nu ti-au oferit serviciul pt care platesti. Si o reclamatie pe site-ul OPC.
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
NinaR spune:
quote:
Originally posted by gabrielle74
Multe pers se plang de RDS .
lidiana
Mda... si eu care ma gandeam sa renunt la Romtelecom in favoarea RDS. Se pare ca nu ar fi o alegere tocmai buna.
Nina
mira_m spune:
Mie imi merg ambele!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!
briza_marii spune:
Noi SAPTAMANAL facem reclamatie: ba nu merge netul, ba nu merge tel. Si cand il aud pe sotul meu ce frumos vb cu aia si le explica ce si cum..... Eu i-as injura de mama focului, dar nu ma lasa sotul . Eu sunt dependenta de net din cauza jobului, dc nu merge o zi-doua e naspa rau, nu imi pot preda la timp lucrarile si am cam sfeclit-o. Mama lor de nesimtiti!!! De aia platesc abonament la timp, ca sa imi mearga!!!
Probabil ca o sa credeti ca sunt o mahalagioaica , dar pe bune, eu sunt cu nervii cat casa pe ei.
briza_marii
poze
elisor spune:
Ana am patit exact cum spui tu, in urma unor lucrari pe scara am ramas fara net. Am sunt timp de o saptamana zilnic, primeam doar asigurari ca in cel mai scurt timp se va rezolva. Pana a trecut o saptamana si m-am enervat. Pana la director nu m-am oprit, nu avea program de audienta, dar eu cu tupeu si nervi am intrat si i-am spus de indolenta angajatilor sai, mai ales ca era din vina lor. Nu-ti spun ca in cateva ore am avut netul, bonus doua telefoane de asigurare ca totul e in regula, extrabonus reducere o saptamana de abonament la interenet. Deci se poate, daca numai daca ajungi sus.
Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
elisor spune:
quote:
Originally posted by NinaRquote:
lidiana
Mda... si eu care ma gandeam sa renunt la Romtelecom in favoarea RDS. Se pare ca nu ar fi o alegere tocmai buna.
Nina
Mie mi s-a intamplat doar o data sa am probleme cu RDS, de cand am trecut pe fibra optica sunt multumita si oricum nu m-as intoarce la Romtelecom pentru nimic in lume. Cu RDS-ul am facut economie, plus ca vb pe skype la greu, cu romtelecomul nu s-ar fi putut in aceleasi conditii.
Problemele sunt rare si se remediaza, parerea mea e ca, totusi, e mult mai rentabil decat romtelecomul, eu sunt pe rds de 2 ani si ceva.
Rdsisitii nu cred ca se asteptau sa aiba un asemnea succes si la un moment dat nu mai faceau fata, de aici si pb cu interventiile taraganate.
Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Gabi_K spune:
in general si eu sunt multumita de rds, si de net, si de telefon.
Inainte am avut xnet dial up (no comment) si romtelecom (jaf de zile mari de la om la om) Avem probleme max. de 1-2 ori/luna, in general se rezolva in max. cateva ore.
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
codruta_grg spune:
quote:
Originally posted by NinaRquote:
lidiana
Nina
Eu am renuntat la romtelecom in favoarea UPC.
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi