A MURIT TATA!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Sincere condoleante!

Stiu prin ce treci si tatal meu a murt de curand si nu ne asteptam,dar trebuie sa ne resemnam....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Condoleante LIVIA!
Imi pare rau ca treci prin asta dar l-a un moment dat toata lumea trece prin asta.Si bunicul meu a murit de curand si nu e zi sa nu ma gandesc la el,a fost atat de bun si bland si a avut o moarte cumplita.Nu avem ce face decat sa ne resemnam,stiu ca este greu dar incarca sa te exteriorizezi cumva nu e bine sa tii atata durere in suflet.Ai grija de tine

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Draga Livia ,moartea unuia dintre parinti indiferent ce varsta ar avea , este o suferinta cumplita si cu greu poti trece peste acest necaz.
multe dintre noi am trecut deja prin asta si e trist cand ne mor parintii tineri ,cand poate am mai avea nevoie de ei ,de sfaturile lor ,de caldura lor ,de bunatatea si de ai avea aproape de noi .
poate prin faptul ca ai impartasit cu "Familia DC "acest necaz al tau si vazand cata lume necunoscuta tie este aproape de tine cu un sfat sau doar cu o vorba buna iti v-a fi mai usor sa mergi mai departe si sa treci peste socul pierderii parintelui tau.

Bunul Dumnezeu iti v-a da puterea sa mergi mai departe.
Odihneasca-se in pace!

Sorana 20 dec 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Livia, Sincere Condoleante.E grau in astfel de imprejurari sa spui ceva,simti ca ar fi de prisos cuvintele,durerea care o simtitm in urma pierderii unei persoane dragi,cu greu poate fi alinata de cuvinte.
Ce-ti doresc e sa ai putere sa treci peste si sa nu uiti ca tatal tau va fi alturi mereu,chiar daca te va vechea dintre ingeri.
Dumnezeu sa aibe in paza sa sufletul tatalui tau.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

livia, astazi am fost la cimitir. Am dat de pomana pentru parintii mei, tatalui meu ii placea pestele muuult...
Au trecut 8 ani de cand nu mai e. Timpul vindeca ranile, dar mie dor de el...cum nu pot spune.
Ai trecut intr-o noua etapa, una fara intoarcere. Nimic nu va mai fi ca pana acum. As vrea sa spun ceva sa te consoleze, dar nu gasesc. Pierderea e fara egal. Si nu exista consolare.
Sa-ti spun la ce mai sper eu? Ca viata dupa moarte exista si, intr-o zi, imi voi intalni dragii parinti si vom fi, ca odinioara, impreuna.
Fii tare si Dumnezeu sa aiba grija de sufletul tatalui tau.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Sincere Condoleante
Imi pare tare rau, o sa il ai in suflet tot timpul si o sa iti aduci aminte de clipele frumoase petrecute impreuna, iti spun din propria experienta, nimeni si nimic nu ii inlocuieste pe parinti nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misulescum spune:

Sincere condoleante,Dumnezeu sa-l odihneasca!

Astazi am fost la mormantul tatalui meu i-am dus flori,
o candela ,am stat acolo si nu -mi vine sa cred ca nu e langa mine,
ca nu mai am cui sa-i spun "tata".Desi a murit de 4 luni ,
si stiu ca n-o sa-l mai vad niciodata,sentimentele pt.el sunt tot foarte puternice .

Imaginea cu tata intins pe masa de la morga,cu gura plina de sange ,ma va urmari toata viata,dar nu cu un sentiment de groaza ,de teama ,ci cu unul de infinita iubire pt.TATA.

Dumnezeu sa te intareasca ,sa-ti dea putere tie si familiei sa treceti peste momentele atat de dureroase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printesa_roz spune:

Condoleantze draga Livia.
Dumnezeu sa il odihneasca in pace pe tatal tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Sincere Condoleanta draga Livia.

Dumnezeu sa il primeasca la el.

cu respect,

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
special:www.supereva.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelacarmen spune:

Sincere condoleante.Dumnezeu sa-l odihneasca!Stiu ca ti-e greu,am trecut si eu prin asfel de momente la moartea parintilor mei.Parca eram in transa,cu toata alergatura si grijile,abia dupa1-2 de la inmormantare am putut sa plang,sa ma descarc.Au trecut de atunci cativa ani dar durerea,de fapt dorul a ramas acelasi.Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci peste momentele grele.Mirela

olaru

Mergi la inceput