A MURIT TATA!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bolgiumiki spune:

Sincere condoleante din partea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Livia multa putere sa treci peste tot...stiu ca nu e usor...tata s-a dus la 32 de ani...mama avea 28 de ani, o tanara vaduva ramasa cu 2 copii, o fata de 7 ani - eu, si fratele meu de 1 an...a fost groaznic, dar oamenii sunt INVINGATORI...toate trec... si noi putem trece peste toate!!!

Referitor la nemti...am inceput sa visez la ziua in care ma voi reintoarce acasa...eu aici m-am lamurit, nu pot trai printre oameni care traiesc doar dupa reguli nefiind in stare sa gandeasca si sa faca ceva dincolo de aceste reguli...sa le fie rusine pentru ce ti-au facut acesti vest-europeni!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Sincere condoleante,Livia si Dumnezeu sa-ti dea putere sa poti trece peste toate. Suntem alaturi de tine!
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe tatal tau!

Valentina
noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarrice spune:

Sincere condoleante. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Iti inteleg durerea. De curand am pierdut si eu pe cineva extrem de drag si de atunci am ramas cu un imens gol in suflet. Niciodata nu suntem pregatiti pentru asemenea despartiri. Fii tare! sunt alaturi de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Sincere condoleante.
Vei plange mai tarziu cand iti v-a fi dor de el.

Pupici

Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
AVEM POZE NOI CU PITICA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Sincere condoleante Dumnezeu sa il odihneasca in pace. Poate nu ii al locul lui dar daca a avut asa de mult de suferit poate e mai bine ca a scapat de mai multa suferinta. Eu vad saptamina de saptamina cite un caz asemanator si e cumplit sa vezi cum lupta omul pn a l aultima suflare, chiar si dupa citeva minute.
Eu ca Dumnezeu sa iti dea putere tit si familiei tale sa va puteti reveni.
Cit despre locul de munca, considera ca ei au pierdu tmult mai mult ca tine , ei au pierdut o buna meseriasa, ia rtu inschimb ai sa cistigi un loc de munca mai buna. Cum e zicala? : cu o usa inchisa t-i se deschide alta mai buna.
Sa fii tare, si timpul el rezolva pe toate. pt tine, pt tatal tau care e inceruri si pt familia ta.

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

livia imi pare rau de ceea ce ai patit la munca..da tu stii cum sunt ei..RECI!!!RECI!!!swunt nemtzi!!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"12

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Livia, condoleante pentru tatal tau. Te inteleg prin ce treci, eu am ramas orfana de tata de la 20 de ani. O sa vezi ca timpul le vindeca pe toate.

quote:
Originally posted by Liana30

livia imi pare rau de ceea ce ai patit la munca..da tu stii cum sunt ei..RECI!!!RECI!!!swunt nemtzi!!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"12

Nasica

Nu ai dreptate aici, in orice tara exista un cod al muncii. Pentru un asemenea motiv, orice avocat bun iti da castig de cauza in instanta! Nu e discriminare, e mult mai rau.

Bubulina

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Sincere condoleante. Eu si acum dupa 3 ani astept ca tatal meu sa deschida usa de la camera lui si sa apara. A murit cand eram in calatorie de nunta, m-au sunat de la agentia de voiaj prin care rezervasem biletele si mi-au spus sa sun acasa iar eu am stiut instantaneu ca a murit tata. De plans am plans de abia anul asta cand am descoperit hemangiomul lui Alexei si m-am simtit coplesita de sistemul medical romanesc si aveam nevoie de un sprijin.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Condoleante!Dumnezeu sa-l odihneasca!
Si tatal meu a murit acum 6 luni si nu-l mai vazusem de 4 ani aproape,n-am putut sa ma duc sa-l vad pentru ca eram insarcinata,apoi inainte cu doua saptamani sa ajung in Romania a murit.L-am visat in ziua aia cu cateva ore inainte sa moara ca eram langa el,ca s-a ridicat din pat si mi-a spus..."Uite daca te-am vazut,acum sunt bine!Vezi?NU mai am nimic" si peste cateva ore m-au sunat cei de acasa...Nici acum nu-mi vine sa cred!Si am plans doar zilele alea cat a stat in casa,apoi la el la cimitir,dar as vrea de multe ori sa plang pentru ca simt ca nu m-am descarcat destul si nu pot.
Sper sa te ajute in vreun fel ce am scris eu pentru ca pe mine m-a ajutat ce ai scris tu!

Mergi la inceput