Casnicute sexy (116)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

framantai(cam repede dar nu aveam chef sa stau prea mult cu mana-n coca)ce-i drept mi-a intrat un pic mai putina faina, cred ca vreo 50gr in minus, s-ar putea si asa sa iasa de-mi scot plombele in "cornurile mele moi cu faina integrala"...dar ma risc...ce sa fac...pofta-i pofta
miha, pupici pe bubite lui robert sa-i treaca repejor
symaco, ce-i facut cu mana voastra o sa vezi o sa fie de mai lunga durata si poate chiar mai de calitate decat de mana faiantzarului...la noi asa a fost(tata si unchiul meu au pus singuri gresia si faiantza...s-au ajutat reciproc si a iesit super...traiasca materialele astea la care nu trebuie sa adaugi decat apa...si-s gata)
georgi, pentru inceput mai bine exersezi pe masina colegului

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Nuuuuu...urasc masina aia...Mi se pare rigida.Ea merge ceas, n-ai treaba cu ea dar eu am pris ura pe ea de cand am fost la mare acu' 2 ani si ne-a lasat in Bucuresti.O banalitate s fost si atunci.Nu mare lucru.Am avut o gramada de peripetii atunci.Si vreau sa zic ca de-atunci nu a mai avut nici o probleme cu ea .Asta e.Ne-a lasat cand ne-a fost lumea mai draga.

Mergi la inceput

si nu ti-a trecut nici acum supararea pe ea?
eu cred ca o sa te reobisnuiesti super repede, mai ales cu o masinutza ca matiz-ul...bafta maine

monica

Mergi la inceput

Mersic.
In seara asta testez terenul.I-am schimbat putin Stefaniei prin dormitor, i-am dat veioza mea de aici din sufragerie si a zis ca se culca singura.E in pat de 30 de minute dar nu a adormit.Nici nu comenteaza sa vina cineva langa ea. .e setata inca pe ora veche.De-abia acum ar fi intrat a nani

Mey fete....unde sunteeeeti?
Cuscra meaaaaaa ce faaaaaaaaaaaci?
Celelalte cuscreeeee...ce faceti?
Miha sunt sigura ca Robert are alergie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

georgi daca-ti iei masina, sa-ti pui patur pe bancheta din spate.
cuscra ,andra tine la silueta si de aia nu papa praji?
Doina pupici multi si sanatate lui DAN.
unde-s ?
monica, um au iesit cornuletele?arunca si la blonda 2-3 buc.

va tzuc si mai vin..........

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

vai ce sunt.fetelor dau de baut, azi e ziua POLITIEI.

sa curga rauri de

bebeluselor dans

Mergi la inceput

ar fi super sa scapi asa usor cu stefi...eu nici acum nu am scapat de alex(si are aproape 6 ani)am tot dormit cu ei in camera fiindca a fost si ruxi...daca era singurel cred ca altfel statea situatia
n-am mai avut rabdare sa las cornurile la crescut, deja le-am pus in tava si le mai las 10 minute inainte sa le coc...sunt irecuperabila, cred ca-mi trebuie osa nu ma mai ating de nimik de mancare

monica

Mergi la inceput

Bey inca nu zice nik. Asta-i bine cred.daca o pacalesc in seara asta, o vrajesc si maine seara. Esti de coma cu cusca aia...
Bi apai sa ne traiasca al tau coleg si al meu cumnat si toata POLITIA .Pun si patura sa nu se murdareasca banchetele

Mergi la inceput

georgi da cu centura cum faci?pe mine ma bate gandu ca de 1 aprilie sa-mi cos un sutien peste centura si sa dau 2-3 ture cu masina pe unicul nostru bulevard, da mi-e ca-l fac pe colegu de rusine.

deci sa curga rauri de

bebeluselor dans

Mergi la inceput

fug nitzel la un film si sa mananc cornuri...revin mai tarziu
da' bag si eu un dans...paote mai slabesc
va pup si daca nu mai apar...noapte buna si somn usor tuturor

monica

Mergi la inceput