Casnicute sexy (116)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Doamne ajuta, sa ai cat mai repede masinutza

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Monica pui aceleasi cantitati daca pui aceiasi cantitate de drojdie.Nu are de ce sa nu iasa bun!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

am lucrat cu sotul de doua zile la baia noastra,punem faianta.omul care a inceput sa ne-o renoveze ne lasa in pana...asa ca tre sa ne facem mesteri manole noi!ce o iesi..aia avem!
miha cum mai e puiul tau,eu nu apucai sa va citesc,itru la repezeala intre un prajit de cartof si dusat copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Dane te si eu si ai si tu o de la mine.Si inca o pt mamicutza ta.Sa i-o dai, da?
Miha te-am buzzuit pe mess.Ce face Robert?I-au mai iesit bubitze?Aseara a venit fina pe la noi si i-a adus Stefaniei o punga de Krax cu sunca.Le-a alit bineinteles si azi avea fix 5 bubite pe spate.Deci e clar.Io cred ca si puiul tau a papat ceva la soarca ta si de-aia i-au iesit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Georgi sa vina cat mai repede masinuta voastra!cred ca o asteptati!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Cami nu dai si tu de beut sa faci adalmasul la chiriasi? Cred ca ala micu e total din combinatia la astia 2 .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Georgi,n-am fost dupa amiaza la calculator ca am avut vreo 3 ture de musafiri,au venit sa ma ajute la papat prajiturile. Aseara pe langa Boema mai facusem si o rulada cu caramel si dupa prima tura de musafiri nu mai aveam nik. Asa ca am mai faurit una repejor si pentru ceilalti...Acum nu am mai deschis mess-ul ca merg la nani,ca maine o iau de coada.

Monica,eu nu vrau sa fiu asa slaba,dar cica-s "chele rea si afurisita" de asta nu ma ingras.

Suntem in top 100, multumim tuturor

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

si tot nu ne-ai zis cum mai e robert, mai are bubite, pana la urma ce-a fost? lui alex cand a avut mai demult bubite ca sa ne zica intr-o ora de la ce sunt i-a facut repejor o analiza de sange si ne-a zis ca e o simpla alergie...semana nespus de bine cu rubeola9dar pe care el o facuse deja)
doina, multumesc, gata ma apuc de preparat, sper sa iasa bune...nu-sh de ce stiam eu ca la faina integrala ori se maia dauga putina apa ori se scade cantitatea de faina...

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Traiasca prajiturareasa sefa
da Robert?Cum e Robert? Inchipuie-ti ca sunt ala din reclama cu halatul...cat e halatul
Doina iti dai seama ca o astept sa ma apuc sa o calaresc.Intai de acomodare ca n-am mai condus de aproape 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Maine dimineata il trimit la dermatolog.Bubitele le are in continuare,ba chiar i-au aparut inca 2 pe bucusoare si una pe burtica.Astept ziua de maine...

Suntem in top 100, multumim tuturor

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput