ELVETIA (tara cantoanelor) (11)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

salutare!
noi suntem bine, asta mic e cuminte deocamdata...mai plange el un pic ziua dar doarme toata noaptea, se trezeste doar din 4 in 4 ore sa manance si se culca la loc!
am pus cateva poze la semnatura, sper sa mearga...
va pup

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/album?.dir=58c7scd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Am vazut poze cu Lukas cel mumos , se vede ca-i mincacios.

Ramona eu am bebita mare, dar are prea multa energie ca sa ma lase la calculator

Va doresc la toate un wikend placut

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona71 spune:

buna fetelor!
Cam slaba miscare pe aici...pe unde sunt celelalte?Am ramas doar cateva...
Noi suntem bine.Dario mananca si doarme.Cateodata mai sta treaz ziua.Maine ma duc la pediatru.Abia astept sa vad ce zice,cat a luat in greutate caci e un dolofan.
Voi cand plecati in vacanta?Noi mergem o sapt la Rimini in august.Abia astept!!!Sper sa ma descurc bine cu bb pe acolo.Dupa ce venim o sa vad cat timp mai ii dau san...o sa aiba 3 luni...Fabianei i-am dat pana la 4 luni si a fost ok.E mereu sanatoasa, nu a avut probl cu raceala sau mai stiu eu ce...Am sa vad...
Toate cele bune!Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Nu v-am parasit, dar nu am timp de nimic.
Noi suntem inca in Romania, de sambata acasa la parintii mei la Oravita, tot in formatie completa sau aprope completa, am luat cu noi si pe fetele sora-mii......dacaam crezut ca, cu 3 e nebunie nu cred ca vreti sa stiti cum e cu 5.
Vineri plecam spre casa.
Voi revenii cu impresii de acasa ....si cu poze.
Anita, l/am vazut pe Lukas, e un dulce, dar mie nu mi se pare ca seamana cu Alex de fapt nu mi se pare ca seamana cu nici care dintre voi.
V/am pupat.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Ramona eu i-am dat piept Isabellei pina saptamina trecuta, adica avea doi ani si doua zile . Vezi ca la Rimini e foarte agromerata plaja.

Mira asteptam poze din tara si sa povestesti cum v-ati descurcat cu cinci , ca mie imi ajunge una care face cit doi.

Va pupicesc dulce pe toate, si... revin.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AbraMack spune:

Buna ziua, Doamnelor!

Eu ieri am aterizat din Romania asa ca sunt cam in urma cu vestile. Oricum, am citit un pic din urma si vreau sa felicit din suflet proaspetele mame, Ramo si Anita. Doamnelor sa fiti sanatoase si MAI frumoase, sa va bucurati de puiutii vostri. Lor le doresc tot norocul din lume, multa sanatate, sa creasca mari si voinici.
Mira, nu stiu daca ai plecat spre Timisoara...vroiam doar sa iti spun ca e o caldura de mori... Dimineata cred ca sunt deja vreo 27 de grade... Eu am avut, cat am stat - o luna jumate de chin din cauza caldurii... Caldura mare, domne'! In rest, ce mai fac Domniile Voatstre? Cum va pregatiti de vara? Unde mereti in concedii? Va tzuc si numai bine! pe curand..

Mergi la inceput

... bau, eram pe pagina a patra

Abra bine-ai revenit din Romanica -
Noi mergem in vacanta la mare, in Calabria, iar mai pe toamna, doar eu cu motata vreo doua saptamini in Romania.

Mergi la inceput

Tot eu, tot singurica, iar subiectul era pe pagina a cincea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Hai danelutza ca sunt si eu!!!
Repede si scurt, tocmai s-a termiant pauza de pranz....avem mult de lucru, sunt colegi in vacanta si nu ajung nici sa respir.
noi suntem bine, deja ma gandesc la urmatoarea vacanta...nu mai e asa de mult pana in 15 iulie, mergem la socrii in Klosters , la cabana lor.Altfel, sambata m-a vizitat Anita, cu baietii ei, David abia l-a asteptat pe Alex sa se joace, pacat ca a fost numai asa scurt.
Selin a invatat sa spuna NU, spune NEI, si gata nu mai poti sa scoti nimic de la ea.
Am primit si repartizarea lui DAvid la gradi, saptamana trecuta am fost foc de suparata, l-au trimis la ogradinita departe, va fi nasol sa te trambalesti cu toti 3 dupa tine de doua sau chiar de 4 ori pe zi. Ieri a fost Heinz sa vada daca poate rezolva ceva dar nici o sansa. Acu cii in zoar ca nu numai la noi in oras e asa. Ce sistem prost.
abra, si eu tot atunci m-am intors din Ro, noi am stat doar 2 saptamani din care una la Oravita, asa ca nu am avut parte chair de asa mari calduri. vazi daca stiam ne putem intalnii acolo, ca aici ...mai greu.
Danelutza cum e vremea la voi, aici e frig rau in fiecare zi ploua, eu sunt inghetata, toata ziua stau aici in lagar pe scaun cu nasul in computer. au reglat clima cand erau 30 gr afara si acum inghetam.
Ramona, copilasii tai ce mai fac??

Aveti planuri de vacanta??? pe unde mergeti, ca noi nu stim unde sa ne ducem in septambrie, undeva la mare nu prea departe dar neaparat cu avionul, al meu sot nu mai vrea asa drumuri lungi cu masina
v-am pupat, nu mai pot sta

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Mira si la noi a plouat dar acum vreo saptamina, e drept ca au tot fost ploi. Acum vremea e buna, cald cit cuprinde, doar ca de pe la ora 19 se raceste uritel afara, nu poti sa stai in mineca scurta ca e rece. Daca ati inceput cu "nein*, e clara situatia, toti copiii prima data spun nu si o tin asa, pina ne scot peri albi .
La mine in localitate e doar o gradinita, sper sa fiu norocoasa anul viitor cind trebuie sa dau motata, altfel o amina un an. Pentru toamna, de exemplu, au luat copiii nascuti pina la sfirsitul lui iunie, restul chiar daca implinesc 3 ani pina in septembrie, i-au aminat un an, pentru ca nu sint locuri.

Mergi la inceput