ELVETIA (tara cantoanelor) (11)
Raspunsuri - Pagina 6
ramona71 spune:
Multumesc de urari fetelor!Noi suntem bine .Sunt acasa de o sapt deja dar nu am avut timp de computer!
Ma simt f bine dupa operatie nici nu ma asteptam.Miercuri dimineata cand la 14 treb sa ma duc la spital pt cezariana m-au apucat durerile si la ora 6 eram la spital...Imi intrase in cap ca fac cezariana si acum eram panicata...Dar dc mea a venit si mi-a facut cezariana asa cum am cerut eu.Ffff de treaba!
Acum am scapat!Am lapte destul iar kg care le luasem in timpul sarc le-am pierdut deja
Mai treb sa lupt cu cele pe care le aveam deja
dar am timp pt asta.
Anita,am vb acum cu ea.Cred ca maine iese deja...A nascut in 2 ore dar mi-a zis ca a avut dureri mult mai mari decat la Alex...
In orice caz acum suntem amandoua fericite si cu bb sanatosi
Va pup pe toate si o sapt frumoasa!
Danelutza spune:
Anita sa-ti traiasca baietelul, sa fie mincacios iar tu sa ai laptic mult in tite
.
Ramona bine ai revenit, refacere usoara si bebe mincacios.

Danelutza spune:

miraklucker spune:
DAne, ce faci ?? numai iti bagi nasul??, nu spui nimic?
atunci hai ca va spun eu. Noua ni s-a dus azi picnicul....asa ca dormitam, adica familonul meu doarme si eu imi incarc niste poze in album din vacanta de saptamana trecuta. Altfel stang, si incep sa impachetez, joi decolam si noi spre casa...sau poate vineri daca nu resuesc sa termin tot. Oricum o sa mergem noaptea,....si sper ca pana a doua zi pana in pranz sa fim in Timisoara. altfel e de groaza cu fetele mele in masina, cand tace una incepe alta. Ieri Selin ne-a terminat pana la socrii si inapoi, mai toata vremea a fost treaza, si numai a bombanit si marait si nimci nu i-a convenit.Eu am ajuns ametita de cap de cate ori ma tot suceam la ea sa-i dau una si alta, ba suzeta ba matza, apa., sau sa o gadil
.
...va pup, ma duc sa-mi reiau muncile cat mai am liniste!![]()
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
Poze noi ....cu noi
Danelutza spune:
Mira bagasem un oki, am vazut ca nu mai era nimeni, nu mai scrie nimeni
. Si la noi a fost urit astazi, ploua si e frig
. Mama, dar cum faci cu toti trei in masina ? Cit despre gidilat, apa, jucat, cunosc problema, daca stau linga sot, trebuie sa-mi rup gitul intorcindu-l la motata, ca striga tot timpul "mammma, mammma", ma omoara nu alta. Spor la facut bagaje si drum bun. Sa saluti Romanica si din partea mea. Pupici si sa aveti o calatorie placuta
.

miraklucker spune:
Tu macar ai loc in spate, dar eu unde sa mai stau ca sunt 3 scaune cu 3 copii
. Nu-mi ramane decat solutia sa ma intorc!!
....pai de aia vrem sa plecam seara ca sa avem liniste si sa poata al meu sot conduce.
Poze noi ....cu noi
miraklucker spune:
Hallooooo, nimeni??
Noi am ajuns azi in Romania, inca suntem tqre obositi, a condus sotul meu toata noaptea... dar ce conteaza sunt acasa.
Bebeii ce mai fac??? Anita pune si tu o poza cu Lukas sal vad pana ajungem sa ne intalnim.
va pup, noapte buna
Poze noi ....cu noi
ramona71 spune:
cam slaba miscare pe aici!!!
noi avem bb mici dar restul...
Mira cum e acasa?Mie imi e tare dor sa merg in Romania dar anul acesta nu am nici o sansa!
ramona71 spune:
Saluta-mi Romania si pt mine!
Sa aveti vacanta frumoasa si sa va intoarceti cu bine!
Eu vroiam sa pun foto dar nu stiu cum
daca se gaseste cineva sa ma invete...![]()
Restul fetelor pe unde mai sunt?!
Eu legan la carut cu o mana si cu cealalta scriu![]()
Dario e cuminte!Mananca si doarme!
Ia f bine in greutate,imaginativa ca prima data cand l-am cantarit acasa luase in 10 zile 470gr.
Am f putin timp liber cu 2 copii dar sa creasca ei si apoi...
Va pup pe toate si sapt frumoasa va doresc!
Danelutza spune:
... bau, sint si eu prin zona, dar am treaba, revin mai pe seara ![]()