Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (29)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Miruna79, hai ca poate ne revine optimismul, chiar daca mai cu forta... stii tu, vorba ceea: "pofta vine mancand"!
Iyoana, merci pt maxima! Doar ca eu nu vreau camera de hotel, mai degraba o poienita , dar cu vremea de afara...
Marusea, ai grija cu branca ursului, eu stiu ca se ia doar pana la ovulatie! S-ar putea sa fi ovulat mai tarziu din cauza ei...
Hera25, sa ceri laparoscopie, daca dr nu iti propune! S-ar putea ca problema sa fie trompele... pana sa faci laparoscopia(sigur va mai dura cateva luni), poate n-ar strica o histerosalpingografie, (desi Tutu nu e de acord cu analiza asta)....
A, eu am facut si cultura de col si analize pt infectii(clamydia, microplasma si ureaplasma). Si prolactina, mai ales daca te dor sanii...
Zeno, n-ai scris nimic azi... esti ocupata, sper!
Pupici si un weekend cat mai relaxant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Salutaaaaaaare!!!!

Da, Feli, am fost in alegaturi mari azi, iar acum am musafiri, dar tot am gasit un moment sa bag un ochi sa vad ce se mai intampla prin zona.

Fetelor, opriti galeria ca nu are rost luna asta. Am facut un test dimineata care a fost foarte negativ, din pacate. Asta este, o iau de la capat luna asta, sigur la un moment dat o sa razbim. Voi merge neaparat la homeopat, imi fac luni programare, pentru ca nu ma sint deloc bine. Sunt foarte ametita, cred ca am tensiunea foarte mica, oricum sunt hipotensiva, am palpitatii, si toate astea cred ca sunt din cauza alimentatiei schimbate brusc. Si dupa doua luni de frunze si fructe cred si eu ca organismul meu se resimte. Ma gandeam sa fac o inseminare luna asta, insa ovulatia mea pica tocmai in Saptamana Mare, asa ca mai astept luna asta, fac tratamentul homeopat pe care o sa il primesc si voi trai si eu normal fara monitorizari, stimulari si CSD.

Alexela, astept cu nerabdare rezultatul testului. Clear Blue nu da gres, dar pentru linistea ta sufleteasca fa un Beta HCH ca sa stii exact cum stai. POate e cu okishori, tin pumni tare, tare!
Iyoana, iti predau oficial stafeta pentru urmatorul capitol inca de acum. Imi cer scuze ca l-am deschis eu aseara, stiu ca fetele te solicitasera pe tine, dar era o verva de zile mari si mi-era ca ne vor inchide moderatorii inainte sa apucam sa facem ceva.
Feli, cred ca ti-ar prinde bine o poienita cu aer curat, sa mai scapi de stres si poluare si sa iti iei gandul de la "pruncit" o vreme. De altfel, cred ca toate ar trebui sa facem asa, dar e cam greu, recunosc...

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

Zeno imi pare rau pentru testul negativ, dar ma bucur ca esti optimista in continuare, asa cum te stiu eu.
Miru ma bucur ca avem vesti de la tine si..persevereaza, persevereaza........trebuie sa razbim noi pana la urma
Feli visezi poienite. Lasa ca nu mai tine mult vremea asta urata si iti vei indeplini dorinta (sa inteleg ca tu faci bebe numai in poienita, asa cum sunt eu convinsa ca fac bebe numai la mare?)
Hera de multe ori infertilitatea este inexplicabila, asa ca........trebuie sa avem muuuuulta rabdare. Eu iti doresc sa sa intample cat mai repede minunea.
Alexela te asteptam cu vestea cea mare, iti tin pumnii sa fie pozitiv

Pupici multi pentru toate fetele si un week-end placut si multe liniute duble!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole31 spune:

Buna seara, tutunici harnicute!
Zeno, imi pare tare rau..., dar imi place de tine ca esti optimistica. Foarte bine, ai si de ce, fata luptatoare!
Marusea, si eu stiam ca branca ursului e interzisa in sarcina, deci, dupa cum spunea si Feli, cel mai bine iei doar in prima jumatate a CM. Te pup si iti tin pumnii pentru testul de maine!
Alexela, ce bine ar fi sa ne dai o veste buna!
lucialu, fata sugubeata!
Feli, sper sa fie cu noroc luna viitoare si sa ovulezi pe dreptul! Bine ca ai descoperit care era problema. Acum planul de atac e cristal clear!
Vali, ne-ai facut sa radem si pe mine si pe sotul meu de faza cu TUTUNaru! Nu mi-ar fi dat prin cap in veci!
Iyoana, te !
Va doresc o seara placuta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Fetelor,
eu nu am mai facut nici un test. Ma pregateam sa ies sa cumpar si sa ies si un pic in oras, sa il iau pe sot si sa mancam ceva. Si tocmai cand ma imbracam am primit un telefon prin care mi s-a comunicat ca cumnata (scuze cacofonia!!!) mea este din nou gravida. Asta in conditiile in care fetita are de-abia 7 luni... Nu pot sa va descriu ce e in sufletul meu... Un amestec de fericire pentru ei, cu deziluzie, cu ciuda, cu tristete, nu stiu... Pana acum n-am avut puterea sa o sun sa o felicit!
Mi-e ciuda pe mine ca reactionez asa, dar se pare ca nu sunt deloc puternica...
Stiu ca ar fi fost mai bine sa imi mai fac un test, asa scapam de toate indoielile, dar pur si simplu nu am mai putut!
Voi ce ma sfatuiti? Cum sa fac fata acestei noi incercari?
Va pup pe toate!
Zeno, imi pare rau pt testul negativ, ia-o de la capat cu toata increderea, cel putin asta cred ca ar trebui sa fac si eu... Mai greu e cand incerci sa pui in practica! Te pup si capul sus!

Alexela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Zeno, fata optimista si curajoasa!
MamideVladut, eu nu ma gandeam la facut copii in poienite! Desi nu e o idee rea!
Alexela, Marusea, haideti cu vesti bune!
Nicole,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Zeno lasa ca simt eu ca vine si randul nostru curand si o sa iesit la plimbarica cu Tudoreii in parc. Ma bucur ca mergi la homeopat dar mi-ar fi placut sa mergi un picut mai departe cu stimularea stii care este parerea mea, nu cred ca este un pacat asa de mare ca ne dorim un copil fie el si in Saptamana Mare, din contra o sa ma rog la DD sa faca o minune de Sfanta Sarbatoare..sunt pacate mult mai mari care se fac zilnic, oricum ar fi eu iti respect decizia.

Alexela iti tin pumnii, ar fi bine sa le asculti pe fete ca stiu ele ce stiu
Mamidevladut, Feli
Marina, tutunica veche ce faci? Ce face Emma? De abia astept sa se faca vremea frumoasa sa tragem o plimbarica in 23 sa vin si eu cu catelul 'deocamdata'
Pup toate fetele si va doresc un weekend senin

Mergi la inceput

Alexia, o sa le ascult pe fete, stiu ca nu ma invata de rau... Mai astept un pic, daca la primul test a doua I a iesit mai stearsa, ma gandesc sa mai las sa treaca cateva zile... Vad ca lumea este foarte mica. Spuneti-mi, tu si Zeno, am inteles eu bine, daca o sa aveti un baietel, vreti sa il cheme Tudor?!??! Ar fi prea de tot, si eu vreau la fel: Tudor Alexandru. Si pentru fetita m-am gandit la Petra Alessia.
Marusea, ai mai facut test? Tin pumnii strans de tot!

Alexela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Alexela, pe al meu o sa il cheme Alexandru Tudor. Clar ii scoatem toate trei la plimabarica in parc! Sa vedem cu se descurca saracutii cand i-om striga la fel. Eu zic sa faci testul. Ar trebui sa te bucuri pentru cumnata ta si atat. Lasa tristetea, ca nu face bine, mai ales ca tu chiar nu ai motiv. Eu daca as fi vazut o liniuta cat de slaba azi-dimineata cred ca m-as fi inecat de bucurie! Asa ca... fuguta dupa test!

Mamidevladut, Alexia, Feli, Nicole va pup pe toate si astept sa va fac eu voua galerie... ca doar stiti ca sunt activa si am energie!
Alexia, chiar vroiam sa te intreb: stii ca luna asta am facut stimulare. Daca fac si luna asta, asa cum mi-ai zis, o sa mai pot face si dupa Paste pentru inseminare? Nu e prea mult sa fac trei luni la rand?
Vali, toata admiratia mea pentru vointa de a lasa tigarile, stiu cat de greu este, eu le-am lasat in sensul ca nu fumez acasa si la serviciu, insa cand ies cu prietenii sau am musafiri.. sparg de-a dreptul! Luna asta ma las complet de TUTUNaru, cu tigarile... mai pipez una cu amicii...

Sa vad daca rezist fara TUTUNaru... parca vad ca sun luni la prima ora si il innebunesc de creieri.

Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Zeno, ce dragutz mi se pare! Chiar ca o sa ii scoatem toate trei in parc!
Intre timp am sunat-o pe cumnata mea si am felicitat-o!
Acum imi pare rau ca am reactionat asa...
Si o sa fac si testul, promit, dar trebuie sa simt eu ca e momentul!
Iar cu tristetea, incerc sa o indepartez!!! Iti dai seama ca si eu simteam ca plutesc cand am vazut a doua I, fie ea si stearsa, dar nu vreau sa-mi fac iluzii. Deocamdata v-am urmat sfaturile si am inceput sa-l hranesc...
Pup!

Alexela

Mergi la inceput