Pacientele optimiste si gravi ale dr Tutunaru (29)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Marusea,
ti-am trimis un mail!

Alexela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

Alexela ce fel de test ai facut si dupa cat timp a aparut a doua liniuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Buna fetelor!
Merdan no problemo!
Pai de ce credeti voi, ca eu care stau atat de prost cu memoria numelor, am reusit sa-l memorez din prima pe cel al dr.T?
Zeno primesc dezlegare?ca eu tot tin de ciufii majoretelor sa nu sara cu ei pe forum, si tare greu este!
Vali da-i nainte, poate ne aduci si pe noi pe calea cea buna!
Iyoana saracii barbati!
Alexela pai cu doua liniute, una stearsa au inceput domne' cele 9 luni!
Kora numar si eu.Si ar fi timpul sa se intoarca si la tine norocul, dupa ce a bantuit pe la atatea!
Marusia poate te-a nimerit!Te interesezi pt. prietene gravidute,na ia de-aici BB, sa te-nveti minte 9 luni!
Va doresc o zi buna!
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Mamidevladut,
am facut singrul test pe care il aveau la mine, la farmacie, la scara blocului, adica CLUE FEMINA. Nu stiu cand a aparut a doua liniuta, ca dupa ce s-a vazut clar doar o singura I,l-am bagat in cutie si l-am mai scos o data dupa vreo juma' de ora, poate mai mult, ca am vrut sa arunc cutia. Dar eu stiu de cand aparuse a doua I?!!??!
Stiu ca, in mod normal, ele apar cam simultan, nu?
Tu ce crezi?

Alexela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

Daca e sarcina mica ar putea aparea si putin mai tarziu, dar in locul tau, ca sa fiu sigura as lua un Clear Blue sau m-as duce direct sa fac beta hcg. La IDS daca il faci acum pe la 18 e gata, iar la Medlife, maine la pranz iti da rezultatul.

Mergi la inceput

Oooofff, ce de dileme!
Cred ca o sa ies mai tarziu sa iau un Clear Blue, ca la IDS nu am cum sa ajung acum, deja e aproape ora 16 si stau destul de departe. O sa merg maine, cu sotul.
Mersic!
Sa-mi tineti pumnii!
Si eu voua, sa nu va indoiti de asta!

Alexela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

Alexela, vin si eu cu incurajarile de rigoare...daca a aparut a doua linie, e bebic
mai ia un test daca nu poti face nimic altceva azi. curaj mult si Doamne ajuta!!!!!
PS. incearca sa nu te stresezi prea tare, daca e cu ochi, sigur nu-i prieste

http://community.webshots.com/user/ralu_tempea

Mergi la inceput

Ralu T,
multumesc pt incurajari. Nu ma stresez, incerc sa ma bucur de sentimentul ca ar putea fi cu ochisori!
Si ma rog la Dumnezeu sa fie asa!
Si pt mine, si pt voi, dragele mele tutunici!

Alexela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Si inca una veche a iesit din barlog...
Multumesc FELICIEI si MAMICA DE VLADUT ca nu m-au uitat si scuze ca nu am raspuns pana acum am avut multe probleme de tot felul si nu am mai avut timp de nimic.
Mama ce de noutati pe aici,cite fete noi(bine ati venit) si cite gravidute(felicitari).
Fetelor mi a fost tare dor de voi toate sper ca sunteti bine toate.Mamica de Vladut nu pregatesc nimic din pacate..... luam naturiste si cam atat deocamdata.
Va pup pe toate.

"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Buna fete dragi, nu am mai scris de mult pentru ca nu am mai avut nici o noutate.
Urma in luna marte sa faca si sotul spermograma. ei bine a facut-o. Rzultatul: normospermie (din cate am inteles eu inseamna ca e ok).
Dar dc sotul e ok, dc eu in urma monitorizarilor timp de 2 luni am ovulat, oare care este cauza fetelor? Ca nu mai am rabdare deloc. Nu inteleg ce nu functioneaza corect. De luni incep iara monitorizarile, a 3 luna. Probabil ma va programa pt laparoscopie. Fetelor voi ce alte analize ati facut? (in afara de cele la sange in z2, si spermograma sotului)
Va pup si ajuta-ti-ma si pe mine cu niste raspunsuri. Va multumesc.

Mergi la inceput