FIV in Ungaria 12
Raspunsuri - Pagina 17
sunshine4ever spune:
Pussi tot in pat? Lasa cs intr-un final tot va fi bine, tebuie sa fie bine. Te pup si grija mare de puiuti
Gabita, Crinuta, Avalon, si toti cei care sunt inaintea fiv-ului multa bafta si DD sa fei cu voi
Liana sanatate si grija mare de tine si de puiuti
Andicu tu ce mai faci, dar ?
Si va pup pe toate
DM
dariaioanaxx spune:
Mirelus- astept raspunsul tau, sa mi spui daca m ai programat si la ce ora (aseara, vazand ca nu mi ai raspuns deloc, am trimis un mail si lui dr.Z. pt. programare)
Pussi- vreau sa mi mai spui de ce in lista ta nu apare pretul pt. ICSI,este calculat in total sau ai uitat de el?si mai vreau sa te intreb cate zile dupa ET ti a recomandat dr. Z. sa stai in pat?
steliana04 spune:
Gabitu, eu nu am inca programare la Szeged. Am corespondat cu medicul pe email, i-am scris rez. de la hormonale si mi-a indicat sa iau bromocriptina. Acum i-am scris si rezultatul de la testul papanicolau (mi-a iesit inflamatie, ma si doare burtica) dar nu imi raspunde.I-am scris de 2 ori si nimic .
Avalon, nu stiu ce sa zic de tratamentul pt. prolactina. Dr. Z mi-a scris sa iau bromocriptina. Aseara nu m-a lasat sotul sa mai iau. As incerca si cu tinctura de lemn dulce. Astept sa va ce va spune si dr. Z. In ritmul in care ma misc cred ca mai degraba in toamna ajung la FIV.
Avalon spune:
Steliana, stiu ca tinctura de lemn dulce este puternic estrogenica! Eu nu stiu ce efecte are asupra prolactinei si in ce faza esti tu cu tratamentul, dar cred ca mai bine urmezi prescriptia doctorului! Nu te hazarda pe pielea ta! Un sfat prietenesc
gabitu spune:
Steliana cel mai bine ar fi sa suni la clinica. Cred ca tu nu sti engleza, dar roaga si tu pe cineva. Sa sti ca Zadori are pe mail toate postarile noastre. Eu cand am fost la el i-am spus ca i-am povestit pe e-mail si s-a uitat pe calculator si a gasit mail-ul.
Multa bafta.
pussi spune:
BUNA DIMINEATA!
Gabitu, Daria, magdaIcsi nu apare ca nu l-am platit, ei l-au facut dar fara rezultat..asa ca nu m-au pus sa-l platesc..costa inca 110.000 ft in ziua ET..pentru cele interesate!! gabitule la farmacia cu progesteroanele se plateste cu cardul..dar daca vrei progesteroane cred ca trebuie sa platesti numerar..de la Chivu primesti doar o vartie parafata pentru ele, si cei de la farmacie nu iti dau bon de casa pe ele..cred ca au intrare prin spital sau prin clinica..De stat in pat Chivu mi-a zis 5 zile dupa ET si plimbare in aer liber de 1/2 h in urmatoarele zile, si iar pat...e normal dupa ce randul trecut si el crede ca a fost sarcina.Asa ca o sa stau pana la test in pat..desi mi-e greu, dar nu ma mai pot jucaSi o sa mai stu si dupa test pana cand o sa aiba activitate cardiaca..sau oricum o sa ma menajej cat de mult pot..
MRL
legaturilor mai stranutati??? cum sunteti??
irlandeza asa sa sarbatorim, sa ne ajute DD
Steliana sti ca ti-am zis sa-l suni...pune pe cineva, sau roago pe Nmirelus cu parul roz...
cenusareasa ai primit pachetul??
adelamersi de sustinere...Sa dea DD sa fiu ..mi-e asa de frica de test, nici la punctie nu am avut emotii, nici la ET, dar cand ma gandesc la test
andicumersi frumos! ce ati cumparat de la Buc.??? ai fost si la spitalul unde vei naste?? Eu am prins doar franturi..ne pove si noua ce si cum
tias-o pupi pe Leliuta din partea mea..frumoase fetele lui Chivu, dar ochisorii albastri ai Dariei sunt o splendoare..o sa franga la inimi...
mirelussper sa fie bine pana la final!! Si tu sa treci peste perioada obositoare
Ieri nu mi-a fost prea bine..aseara m-a durut burtica ca la CM..si am luat no-spa...acum sunt mai ok, dar parca e ceva ce ma apasa, pe la linia chiloteilor ..nu stiu ce sa zic...
PUSSI
cenusareasa spune:
Nu ,pussimersi de grija, inca nu a ajuns,cum apare te claxonez!!!Probabil face 24 de ore!
In alta ordine de idei eu am citit ca nu e nevoie de stat la pat prea mult dupa ET! http://www.ivf1.com/ivf-success-and-bedrest/
A feather can mould a stone if moved by the hand of love.
steliana04 spune:
Magda, legat de bromocriptina mi-a zis dr. 1/2 tableta/zi. Pentru ce perioada nu mi-a spus.
Pussi, ai grija de tine, o sa treaca repede, ai sa vezi. Citeste ceva carti, uita-te la filme si gandeste pozitiv.
gabitu spune:
Pussi ai grija de voi. Nu-i nimic ca stati in pat. Au stat unele si 9 luni. Multumesc pentru informatii.
Ioana si Cornelia sper sa fi fost bine si sa ajungeti bine acasa. Va astept cu informatii.
Pupici