FIV in Ungaria 12
Raspunsuri - Pagina 16
Liana30 spune:
adela cum mama?scuze daca va sarii..raceala e de vina
andicu multumesc..am,,am,,
magda multam
gabitu,cenusereasa
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"12
Nasica
dariaioanaxx spune:
Magda- uita te bine inapoi pe forum, caci imi amintesc ca cineva folosise tinctura asta de lemn dulce si i a scazut prolactina dar nu mai stiu cine; am retinut ca exista si ceva naturist pentru asta ca si mie imi zisese d-ra mea ginecolog ca o am cam mare si chiar mi a dat bromcriptina, dar nu am luat-o pt. ca Dr. Z. imi spusese ca e OK;nu stiu care sunt limitele, am inteles ca depinde de laborator dar eu am vazut pe niste hormonale facute la universitar acum 3 ani ca limita ar fi 6,... si mie mi a iesit de data asta 7,...; nu stiu ce sa mai cred dar bineinteles ca am incredere in dr.Z.
Avalon spune:
Fetelor, va multumesc din suflet pentru incurajari!
Magdadomokos, in legatura cu sindromul antifosfolipidic s-a scris mult si chiar era 'la moda' intr-o perioada. Tot ce pot sa-ti spun e ca pentru a identifica aceasta problema se fac mai multe analize: lupus anticoagulant, proteina C reactiva, APTT, antibeta2microglobulina, anticorpi anticardiolipinici, INR, si uite o sa ma uit in agenda mea daca te intereseaza si ti le scriu pe toate. Daca valorile analizelor ies denaturate atunci este nevoie de tratament in sarcina, exista probleme de coagulare a sangelui si bebe nu se hraneste cum ar trebui... in functie de gravitate se prescrie aspirina microdozata (aspenter sau tromboass) sau chiar heparina (clexane).
Cenusareasa, am scrutat zarile astazi si nimic, sa stii... Am avut si eu probleme pe perioada cat am luat ACO pt fiv, mi se umflau picioarele ingrozitor (gleznele), imediat dupa ce le-am oprit si am inceput inhibarea si apoi stimularea totul a intrat in normal, doar pe perioada inhibarii aveam un apetit ceva mai mare decat de obicei... in rest, totul a fost ok. Sper ca si la tine sa fie totul in standard! Cat despte laparo, cred ca mi s-a luat un val de pe ochi azi!
Gabitu, multumesc si iti doresc multa bafta!
Crinuta, te astept cu vestea cea mare in curand!
MRL, multumesc pentru gandul tau bun! Sa-ti dea Dumnezeu darul cel mai de pret si tie curand! Despre histeroscopie, mi se pare inspirata decizia ta de a o face inainte de fiv. Mult noroc!
Steliana, dostinex de ce nu incerci? Este cel mai eficace pt prolactina si nu are efectele secundare ale brocriptinei nici pe departe!
Pup toate unguroaicele Andicu, Pussi, internet, darinaioanax, Liana, adaca, Simona, irlandeza
sunshine4ever spune:
Multumesc mult Avalon , nu m-as supara de ai pute sa imi dai mai multe date din agenda ta, este pt o prietena de a mea care saraca are destule pe cap si uite mai a pare si asta, as vrea sa o ajut pe cit pot .
Daria : eu si sotu , avind si el probleme luam dostinex, dar cum intrerupem cum creste si ma gindeam sa iau si naturist dade a fi ceva folositor, si imi aduceam a minte de ceva lemn dulce naterior citi pe forum dar uitindu-ma pe google nu s-au scris si despre scaderea prolactinei. Si sa fiu mai sigura te-am intrebat. Oricum iti multumesc mult.
Gabita, Pussi, Crinuta, si toate celelate fete
DM
dariaioanaxx spune:
Magda - citeste cu atentie caci eu am citit ca i a ajuns la normal prolactina persoanei care a luat tinctura de lemn dulce,nu mai stiu unde am citit caci m-am mai uitat si pe forumurile din urma, dar sigur pe forumul asta eram si nu demult am citit;
adaca spune:
Liana ce facusi racisi? Pai nu meriti tu cata (putina) bataita. Si eu am mancat foarte multa inghetata pe timpul sarcinii, in special vanilie cu ciocolata. Iti dorim multa sanatate si sa ai mare grija de
pentru toate fetele
Ade, Dari & Cai
AB Darius si Caius Gazele
nmirela71 spune:
Buna fetelor,n-am disparut dar sant de noapte la lucru de aici merg la alt spital unde sant an practica pana la 2 ,apoi merg dupa copii la gradi ,mancare .curat spalat si din nou la lucru...si asta de o saptamana deabea mai traiesc!Va citesc noaptea de la lucru ,la cine pot raspund..deci
Daria dimineata ati fac programarea
Gravido,merg sai fac progr. la Daria si ancerc sa vorbesc cu Chivu
Magdi n-,am anteles bine sau teai razgandit vrei alta programare?Era vorba ca iei bromokriptin
Pussi ma bucur tare mult pt voi
Raspund imediat si la PM
Va pup si scuze ca va scriu asa rar ,Mirelus
gabitu spune:
Mirela bine ca ai aparut. Imi faceam deja griji. Multa sanatate si tie si piticilor si mai vorbim. Vezi ca ti-am trimis un PM.
Pussi ce mai faceti. Tot in patut ?
Pupici
galuscuta spune:
[quote]Originally posted by adaca
Ceau fetele,
s-a inscris si pritena mea mary1977. A pus si ea cateva intrebari. Va rog frumos daca stiiti ceva sa o ajutam.
]
I-am raspuns eu pe pagina 8 . Zii sa intre pe subiectul "Informatii utile Timisoara"
Eu am facut FIV cu dr. Stelea L. daca vrea info sa-si activeze PM.
galuscuta
sunshine4ever spune:
Ciao Mirela : pai noi discutam ca daca poti sa imi faci o programare dupa data de 20 aprilie si mai repede decit 24 mai e ok de nu poti ramin pe 24 mai cum am vorbit la receptie. Despre Bromcriptin mi-ai zis cite o tableta dar pian cind , la sta nu mi-ai putut raspunde, deci nici eu nu stiu cum sa fac, pin acind sa iau?
si grija de voi
DM