Patura in masina
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
denizel spune:
Patura in masina?
In viata mea nu am auzit (si nici la altii n-am vazut) ca in masina poate exista o patura .
Deci, noi nu avem patura, da' va spun ce nu lipseste niciodata de la taica-miu din portbagaj: o pereche de shlapi .
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
bolgiumiki spune:
Si noi luam o patura in masina cand mergem la iarba verde sau la pescuit.De regula nu o lasam dupa aceea in portbagaj,dar odata am uitat-o si bine am facut!!.
Gabbriela spune:
nu cred ca dintre toti cei ce au sc la acest subiect unu nu conaste pe cineva care foloseste patura pt alte scopuri...toti prieteni mei de liceu si faculta si vecinii de pe strada sunt altfel.. vb de vremurile cand eram acasa in ro
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Elise spune:
chiar n-am vazut pe nimeni cu paturi in mashina... am vazut broderii d'alea... mileuri, perdelutze la geam, cozi de iepure sau alte accesorii dubioase rau...da' paturi, plapumi, perne si cearceafuri, NU.
Elise & BBLisa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Liana30/Liana30.jpg)
Liana30 spune:
al meu ia si perna
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"11
Nasica
saphir spune:
Noi avem patura in masina pt ca iesim in parc. Nu o duc de fiecare data in casa, numai cand e nevoie sa o spal.Saphir
,
Amos si
Ailish
pozele noastre
papadie spune:
Noi avem patura si perna masinii Cu patura ne-am pricopsit intr-o vara in Romania cand a trebuit sa caram diverse ciudatenii pe la bunici. Le-am acoperit c-o patura:) In afara de asta avem CDul masinii, un stergator numai al masinii (un Teu d-ala mik), spray-ul de curatat geamuri al masinii, musai o rola de hartie din aia mare etc. Stand la o cugetare mi-am dat seama ca avem foarte multe lucruri "ale masinii"... Cred ca asa debuteaza batranetile
pisimuky spune:
Gabbriela, cu asta consider ca subiectul poate fi inchis. Ai de la mine nota 10 cu plus. Fara suparare pentru ceilalti participanti la "sondaj". Multumim tuturor celor care au raspuns.
quote:
Originally posted by Gabbriela
nu cred ca dintre toti cei ce au sc la acest subiect unu nu conaste pe cineva care foloseste patura pt alte scopuri...toti prieteni mei de liceu si faculta si vecinii de pe strada sunt altfel.. vb de vremurile cand eram acasa in ro
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian![]()
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">scaune de masina pt copii
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Mamica de
![](baietel.gif)
![](bebic.gif)
Good things last forever.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Elle_seb/Elle_seb.jpg)
Elle_seb spune:
Pisimuky, da' pe sot l-ai intrebat de ce tine patura aia acolo?
Elle_seb
May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!
mihaelamicka spune:
Fetelor noi aveam patura in masina... ba chiar aveam bancheta din spate invelita cu patura... cand aveam catzelul.... ca umplea totul de par... dar dupa ce o murit catzelul am aruncat patura respectiva...
Asta inseaman ca sotul meu "face altele" pe bancheta din stape sau pe scaunele din fata fara patura?
VAI VAI VAI... sa pun o patura in masina ca sine stie pe ce ma asez...
Voi fete nu mai fiti paranoice... sa ma rog daca aveti motive... nu ma bag...
pupici