Patura in masina
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
mamaruta spune:
quote:
Originally posted by Anderra
NICIODATA SA NU AI INCREDERE IN BARBATII CARE AU PROSOAPE IN MASINA!!!!
Perfecta dreptate are mama ta, inseamna ca barbatul ala transpira rau.
![](icon_smile_big.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/viorela_sp_hoff/viorela_sp_hoff.jpg)
viorela hoff spune:
o patura in masina e f. practica oricum, in ultimul timp cu iernile astea grele.
mie nu mi se pare "suspect" sa ai o patura in masina.
au spus chiar la tv ca este necesar, mai ales la drum lung, o patura, un termos cu ceai etc.
V
Victoria spune:
Banc on-topic:
Ion ii scrie belet lu Marie: " Marie, sa vii diseara in lanu' de porumb sa ne ..."
Marie: "Ioane, nu poci veni din 2 motive:
1.Sunt fata mare
2.Cand ma... in porumb ma duare spatele"
Concluzia: izoprenu' lui Ariel e bun
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariel_7000/ariel_7000.jpg)
ariel_7000 spune:
viorela....asa este.trebuie patura, termosul cu ceai si tigara de dupa:)))
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by ariel_7000
sunteti mortali!!!! de parcafara patura nu se poate!!! noroc ca al meu nu are mashina....
De parca fara masina nu se poate!
![](icon_smile_big.gif)
Anca Wish al tau are direct pilota?
![](icon_smile_big.gif)
Eu n-am patura la mine in masina insa sotul are la el pusa de mine, are si perne (micute) pentru copil toate caci mai plecam undeva si cateva ore copilul mai doarme. Dar toate au modele de copii asa ca daca ii da mana sa....repare masina cu ursuleti la cap e treaba lui!
![](icon_smile_big.gif)
Luna
![](gravida.gif)
Sheritra spune:
Mey io zic ca o patura in plus nu strica, sa nu-l traga pe bietul om la sale, ca cica bate un curent printre stiuleti....
Shery 7+
liliac1 spune:
quote:
Originally posted by Guestus
liliac ...tu vorbesti ca scarface...cine e morcovu...cine e molozu...
Pai, sigur era unul tanar si unul mai vestejit, saracu', iar molozul...sa fi fost de la vreo gaina mai batrana?!
"Morcovul" mi l-a adus acasa (pe probate), dar restul...i-o fi zburat fulgii pe drum... si ca sa nu se mai risipeasca nimic, am pus si io o patura...si-un nylon (nu de alta dar sa nu traga umezeala la shale)... si poate mi-o iesi o ciorba buna. Data viitoare...
Liliana&
![](comoara.gif)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariel_7000/ariel_7000.jpg)
ariel_7000 spune:
mi-am adus aminte de o intamplare (fara mashina, dar cu patura:))), de acum muuulti ani din vama veche. eram la un concert la vama veche si in fatza noastra, la vreo 10 m, unii pe o patura , la greu! totzi in jur chicoteau, ei nu aveau treaba...la un moment dat, era un grup de vreo 20 de motoristi si au pus farurile pe cei 2....aia nici o greatza
, ciocapic in continuare....atunci, nea ala de la vama veche (n.a. chirila) a zis in microfon sa ia cineva o galeata cu apa rece din mare si sa toarne pe cei doi....va datzi seama ce bashcalie a ieshit....cei 2 s-au ridicat, au luat paturica si s-au dus cativa metri mai incolo :)))
zapacila spune:
Si noi avem patura in masina, de aia de bebelus in caz ca se face frig :)), sper sa nu o foloseasc sotul in alte activitati .lol
Siminaf spune:
De aia de bebe avem si noi in masina, din acelasi motiv. Nici sa vrea, n-ar avea cum s-o foloseasca, pentru ca e mica.