Informatii utile Braila/ Galati

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elaa spune:

Simi imi pare rau ca daca trecuta nu a dat rezultate si din pacate asa se intampla cu un medic care e f renumit, nu are timp de noi, eu am auzit de un medic f bun Ancar Virgil este profesor si e meserias in infertilitate, numai ca e la fel de ocupat......eu insa sunt de parere ca decat sa astept 3 luni pana sa ajung la unul renumit si dupa aia alte 3 luni, mai bine merg la un medic mai putin cunoscut dar care sa aiba timp de mine, pe mine daca ma trateaza cineva cu raceala si la repezeala imi pierd increderea in el si prefer sa nu ma mai duc a doua oara , nu stiu daca procedez corect, dar atat timp cat platesc am pretentia sa ma trateze ca atare.
legat de dr. ionut nu stiu decat din ce am citit si eu pe internet, si daca am sa plec si eu peste 2 luni la bucuresti am sa merg la sp. Cantacuzino (cunoastem un medic radiolog acolo) si sa ma indrume la un medic din spital.
...parerea mea e sa mergi la un medic la care sa ai tu incredere ca o sa te faca bine si sa-ti indeplinesti visul cat mai repede,
succes si sper ca intro buna zi sa ne tinem si noi bebeii mult doriti in brate

Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

fetele de dr Statescu ce pareri aveti?
cumnata mea a nascut cu ea si a fost ok...
si ma gandeam sa trec pe la ea...dar astept si parerile voastre.

pupici!

Mami si tati te asteapta!

Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

quote:
Originally posted by rox_dox

fetele de dr Statescu ce pareri aveti?
cumnata mea a nascut cu ea si a fost ok...
si ma gandeam sa trec pe la ea...dar astept si parerile voastre.

pupici!

Nunta noastra!

Am fost eu la Stateasca la consult si vreau sa zic ca m-a durut de nu mai stiam ce-i cu mine. La un banal consult! Asta e parerea mea! Iar tratamentul prescris in perioada respectiva nu prea avea de-a face cu diagnosticul meu, fapt ce l-am aflat ulterior. Eu ma chinuiam cu o endometrioza, iar doamna ma vedea deja pe masa de operatie pentru chisturi, care s-au dovedit ulterior ca nici macar nu existau.

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

saru'mana liliac1 pt mesaj...

nici nu stiu ce sa fac...la cine sa ma duc..
as vrea la un medic care face la Judetean, pt ca as vrea sa nasc acolo cand o fi vremea. or fi conditii mai nashpa, dar ma gandesc ca totusi e spital judetean si in caz de ceva (doamne-fereste), tot ei sunt mai in masura sa faca ceva..plus ca aparatura e mai actualizata decat la maternitate!

tu pe cine ai recomanda in Galati?
cu cine te-ai impacat bine? sau de cine ai fost multumita?

Nunta noastra!

Mergi la inceput

eu am fost la cativa medici din galati si va pot enumera:
- am fost la Stetescu acum vreo 6 ani, aveam o raceala urata, mi-a dat tratament dar nu a ajut niciun efect...a trebuit sa merg la Botezatu, si pana la urma sa ma fac bine cu ceaiuri si diverse spalaturi si leacuri babesti
-am fost la Negulescu -am facut in tinerete un av. si a doua zi m-am reintost la rechiuretat
-am fost la Draghincescu -sa ma caut de ce nu raman insarcinata- ma tot chemat pe la el mi-a luat banii si ma lasa sa se intample de la sine
-am mers la Bucatanschi- are o fata care imi este antipatica- am renuntat la ea, nu-mi place cum se comporta cu clientele
-am fost la Docan- de asta am fost f incantata la inceput mi-a dat de facut analize hormonale , pana a inceput sa o scalde si asta, nu-mi facea histerosalpingografie ptr. ca nu le mergea aparatul din spitalul lor si spunea ca nu am unde sa fac in alta parte, apoi a inventat nu stiu ce sinechie uterina unde ma nenorocit, mi-a pus un sterilet care s-a despins si mi s-a inflamat tot abdomenul, dupa ce am stat cu antibiotice in spital am renuntat la ea...si automat am renuntat si la Dr. caraman care e directoarea spitalului.
-pana la urma am ajuns la Braila la un medic (imi scapa numele acum) si trebuia sa fac histero....numai ca nu a mai fost nevoie ca am ramas insarcinata....pe perioada sarcinii am mers la Dr. Mereuta de la gynecocenter....ala lucreaza la sp. militar deci l-am exclus sa-mi fie medic sa-mi urmareasca sarcina, asa ca m-am pus pe cautat un medic de la judet.....si am ajuns la Dr. irimia de care am fost multumita....pe la 3 luni si ceva am mers la echografie (ptr. ca irimia nu are echo)la Dr Pop Ioana, o tampita pot scune (cu parere de rau ptr. cele care au incredere in ea) zic asta ptr., ca nu mi-a spus ca am colul f mic si alta prob. ea tot o tinea pe a ei ca am baietel ...si uite asa ca la 4 luni am pierdut sarcina
--acum am luat-o de la capat si cred ca data viitoare am sa merg tot la Irimia (el a fost si ala care ma chiuretat )numai ca echo. am sa le fac la Bucuresti...pana atunci doamne ajuta sa se intample cat mai repede
asta e experienta mea cu medicii din galati, sper sa existe si unul macar bun si sa nu fi avut eu sansa sa-l cunosc
succes si mult noroc

Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Pai ce medic din galati sa recomand?? Am mai pus si o repet: cel mai bun dr din Galati, e trenul spre bucuresti!! (asta mi-e vorba de muuulta vreme)
De urmarit sarcina, mi-a urmarit-o dr Dimitriu Rodica, o draguta, dar nu era prea explicita. Facea consultul, ma ridicam de pe masa si imi zicea doar ca e bine! In perioada in care eu am fost gravi, nu practica si la cabinet particular, ci doar in spital... Oricum, a fost muuult mai draguta decat altele. Asa ca daca e o sarcina fara probleme, eu o recomand, dar acum, vedeti voi, si medicii astia trebuie sa se "potriveasca" si pe caracterul fiecareia...

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuchi spune:

Nu mai aveti nimic de spus fetelor?

Mergi la inceput

se pare ca s-a discutat despre toti medicii de aici, din pacate sunt si putini si slab pregatiti

Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Eu am nascut cu dr. Pop. Si atat. Nici de bine nici de rau. In orice caz a trebuit singura sa ma informez si sa citesc. Toate analizele din timpul sarcinii au fost facute ca asa am vrut eu si pt ca am citit eu despre ele si nu pt ca mi-au fost recomandate.

Intradevar de bine am auzit de dr. Irimia, partea proasta e ca nu are cabinet.

Sanziana si Codrin Marius (15.08.2006)

Mergi la inceput

cine imi recomanda un ginecolog din Galati la care sa ma pot duce doar pr a-mi da analizele hormonale sa le fac?

cei de la romar spun ce ei le fac doar cu trimitere de la dr.
si eu am fost azi la draghincescu, i-am zis ca vreau analize...si el mi-a dat tratament cu duphaston timp de 4 luni...astia nu inteleg ca eu n-am chef sa astept atata...vreau sa fac analizele...
si de aia ...vreau sa ma duc la un dr...nu conteaza ce dr...doar ca sa imi dea analizele...
asa ca daca v-ati dus la vreunul cu tupeu si vi le-a dat..spuneti-mi si mie.

pupici!

Nunta noastra!

Mergi la inceput